12tilføjet af

PAS PÅ DANSKERE

Hold jer på motten kære medborgere også når i holder fest, hold jer 100% ædru, pas på hvad i siger eller gør hjemme i jeres stuer, eller til familiefesten på kroen, der løber nemlig personer rundt i DK og filmer, samt tager billeder af folk der kommer til, at sige noget som i deres øjne er forkert eller det kunne jo være du kom til, at tegne noget harmløst, der senere bliver brugt til, at skabe en international krise, med risiko for terror og massedød til følge, der er skruppelløse mennesker derude, der vil bruge al deres energi på, at skabe kriser og had mod DK også selvom du er kommet lidt galt afsted til en helt igennem privat fest.
tilføjet af

ærgeligt

De har jo bare udtrygt hvad almindelige danskere mener og som de ikke tør sige. Så jeg tror såmænd ikke de taber stemmer på det
tilføjet af

Det tror jeg ikke

Så idiotiske og vulgære er menige danskere ikke
tilføjet af

Hej Uforståeligt

Hvad er det nu for noget pladder, så interesante er vi almindelige Dansker, nu heller ikke.
Forsat rigtig god dag.
tilføjet af

ork jo de er..

Ork jo...bare se på de tåber som stemmer på SF og Enhedslisten og deres Rødgardister - De voldelige og intolerante autonome.
tilføjet af

Pas på, med hvad du udtaler dig om

Pas på, med hvad du udtaler dig om. Du kunne meget hurtigt blive ekskluderet af Dansk Folkeparti.
Med hvad er det, du siger? Siger du, at nogle skaber had imod hadepolitikken?
Det er da noget værre noget.
tilføjet af

GAAAAAAAAAAAB

Selv den mest hjernevaskede DF fortaler kan pokker vel se hvilken idiotisk opførsel der lægges for dagen i den famøse video. Og kom nu ikke tilbage med noget om ytringsfrihed for det hører simpelthen ikke hjemme i samme sætning som DF.Og lad være med at komme de røde gardister bla bla bla kom med et rigtigt godt argument for hvorfor man kan forsvare at DFU opfører sig på denne måde i stedet for at give journalister skylden, de filmede jo bare hvad de så!!!!!
Lad nu være med at sige at film kan manipuleres, der er jo ingen der har nægtet det er foregået.
GIV MIG ET HOLDBART AREGUMENT FOR HVORFOR DET ER GOD ALMINDELIG DANSK OPFØRSEL DFU LÆGGER FOR DAGEN.
tilføjet af

Gaaaaaaaaaaaab

Ingen har sagt det var fornuftigt.
Men det er sku heller ikke fornuftigt, at bringe det i TV, da dette kan koste menneskeliv i hobetal.
Hvad med om de havde klaret det internt, måske
tilføjet af

Det kedelige er at

vis disse optagelser havner i de forkertes hænder vil de blive brugt til at sætte den halve verden i brand og der skal nok blive smurt tykt på, kraftigt krydret med løgne og tvetungethed.
Den slags fadæser er simpelthen en gave sendt fra himlen til folk som Abu Laban & co.
tilføjet af

PRÆCIS

og også hvD VI SKRIVER HER
tilføjet af

Sludder

Når du er til stede i partiregi kan det ikke kaldes en privatfest, så har du ansvar. Det har intet at gøre med hvilke venner jeg har eller ikke har, det er en for plat måde at forsvare en dum handling på. Hans Engell havde vel for pokker også fri da han kørte sprutkørsel. Politikere eller kommende politikere må foregå som rollemodeller også når de fester i partiets regi. Havde det været en familiefest eller lignende så havde det stadig været en tåbelig opførsel men ikke noget vi skulle blande os i.
tilføjet af

Det har da

aldrig værettåbeligt at tegne en tegning, det lærte vi sku da i det fag der i gamle dage hed formning
tilføjet af

Du har simpelthen ikke fattet det

Hvis opførslen er idiotisk, hvad med mange af de hånende og nedsættende bemærkninger som venstre-populisterne er så hurtige med at stemple Pia K. Bush, Blair, Fogh og enhver anden som ikke støtter deres ideer.
Hvad med de mange satire programmer som håner og gøre grin med andre statsoverhoveder, religiøse personligheder osv. Skal de forbydes❓Hvem skal bestemme❓dig ?
Ytrigsfriheden dækker lige præcis akkurat tilfælde som disse. Alt er helligt for nogen, samlet set og hvem skal så bestemme hvornår kritik er "berettigede" eller "ikke-berettigede"❓Dig❓Staten❓Kirken❓en imam fra en stenalæder kultur og en barbarisk religion som advicerer håndsafhugning, stening af utro kvinder og tvangs-konvertering eller døden ?
Forsvarer du ikke DFU's ret til at ytre sig på dette punkt, har du ikke forsvaret ytringsfriheden. Du har bøjet den til den knækker for at kunne lægge den i bånd og pakke den væk så den ikke kan tillade at sige noget som du ikke bryder dig om.
Der er ingen forskel på dig og en hvilketsomhelst anden gemen diktator.
Det er ikke et modargument (for at blive i din hysteriske retorik) at man gør grin med en religiøs skikkkelse - for så formoder jeg at du i samme dur vil frede al kritik af jesus, buddha, hare krishna, alle sol-guds dyrkere eller måske natur-folkets mange guder og ånder❓Hvem skal bestemme at lige præcis den islamiske massmorder, pædofil, tyran,slavehandler og voldstægtsmand muhammed skal fredes for kritik ?
En religion skal kritiseres og hånes. Vi har lært gennem mange århundrede og gennem mange døde at religion ISÆR skal kritiseres og at intet er helligt i forbindelse med ytringsfrihed, thi har man først fredet én ting, følger der altid mere med. Kirken har forfulgt og dræbt mange kritikere i sin tid og det eneste som standsede kirkens undertrykkelse var lige præcis en holdning til ytringsfrihed. Selvsamme ytringsfrihed som du sælger ud af i væreste skuffe. Og du kalder DFU hjernevasket ?
Danskerne har altid haft en afslappet forhold til religion og statsmagt, hvilket afspejler sig i vores humor, væremåde og omgangstone. Dette er helt specielt i verdenen, hvilket du ville vide hvis du havde rejst og forstået bare lidt i verdenen. DFU's handlinger er mere Dansk end den flok autonome som ganske ufortrødent udøver vold og hærværk på anderledes tænkende og politiske modstandere i bedste SA og brunskjørte-stil.
Til sidst...De handlinger og udsagn der vises i filmen er lovlige i Danmark Det er ikke rascisme og det er ikke blasfemi. Reaktionen er REN hysteri og REN heksejagt på DF af folk som burde vide bedre fordi selvsamme folk påstår at de rent faktisk bruger og er beskyttet af lige præcis den ytringsfrihed de forsøger at fratage andre. Du frabad dig at jeg brugte udtrykker Rødgardister, fint....men så er det eneste andet ord jeg kan bruge er Brunskjorter, for den grundlæggende holdning er den samme: "I må ikke sige og mene det som I gør, og nu vil VI forhindre jer i det ved at bilde folk ind I er onde".
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.