9tilføjet af

overraskelsen

I år valgte vi at sætte julegaverne ned, da vi skal have noget familie på besøg d. 24/12.
Hvad gør en klog...
Overraskelsesmomentet er altafgørende...
adventskalender, her var svaret på mine bønner..
så nu har jeg købt 4 gaver nogen relativt dyre og nogle billige...
her er gaverne..
creme til ansigtet
broche
bodylotion
Gavepakke med flere forskellige produkter.
Hun ved det ikke, så jeg glæder mig til Søndag hvor jeg giver hende den første gave...
Det er de små ting i livet der betyder noget...
Faktisk er jeg overbevist om, at havde gaverne været billigere end de er så var hun blevet glad alligevel, fordi jeg viser hende, at jeg har tænkt på hende.
Selvom det er lidt tidligt, så glædelig jul fra mig til dig.
tilføjet af

Skidesød tanke !

Jeg er sikker på at hun blir´ mere end glad .....!!!
God jul ... :o))
tilføjet af

Hvor er du sød!!!

Bare du var min. :o)
tilføjet af

Du er enhver svigermors drøm

Du er drømmehelten som alle kvinder har søgt efter, det ville være helt vildt hvis du så samtidig så lidt godt ud, men det er meget sjældent tilfældet.
Hvornår begynder du at få et liv, er du slet ikke klar over at det danske samfund er helt og aldeles indrettet til egoisme...man skal ikke tænke på andre idag, man skal først og fremmest tænke på sig selv og sin egen frihed til at gøre alt det man ønsker.
Du lever tilsyneladende for at gøre dine omgivelser tilpas........håbløs umoderne og et tabu i kvindeøjne...de øjne der ønsker størst mulig personlig frihed.
Sjovt nok så skamroser de fleste kvinder dine indlæg
, men det skyldes jo nok det faktun at det er en mand og ikke en kvinde der ofre sig for sine omgivelser.
tilføjet af

Altså...

kære ven, nogen gange kan selv jeg ikke tolke, om du nu igen er ironisk eller bare er rigtig godt muggen i dag? (men rask er du da blevet, kan jeg se *Gg*)
Var det ikke dig, der på et tidspunkt så indtrængende bød mig IKKE at lade mig overgive til "mig, mig, mig -mentaliteten"? Det ville du vel kun gøre, hvis du selv mente, at vi skal kæmpe i mod, at egoismen overtager? Så når du endelig ser en, der gør det, hvorfor så ikke berømme ham for det i stedet? Du ved, mange bække små... ;O)
I øvrigt, giver man frihed, så får man ofte frihed - uanset om man er mand eller kvinde.
Hav en god dag.
;O) Deci
tilføjet af

Overraskelsen og tanken bag..

er vel altid det, der betyder mest, når vi taler om gaver - uanset prisniveauet?
Jeg blev da helt i julestemning af at læse dit indlæg, og det er skisme svært at opnå med mig normalt. *Gg* Så tak for det. Og klart at hun bliver rigtig glad på søndag. ;O)
Jeg har også måttet revidere min sædvanlige jul i år, bl.a. fordi vi mangler et kært familiemedlem for første gang nogensinde, og det gav mig så også modet til at lave om på nogle af de ting, der altid ellers har ødelagt julen for mig.
F.eks. har jeg sat folk stolen for døren i år og meddelt, at de skam godt kan give mig en ønskeliste, men det er på ingen måde sikkert, at den bliver fulgt. I år har jeg nemlig besluttet mig for at gøre gaveindkøbet til en glæde, ved at jeg - uden stress og jag og bekymringer om, hvorvidt gaverne nu er gode og "kostbare" nok - går på jagt efter noget, der virkelig er gennemtænkt og givet af et godt hjerte. Jeg har i årets løb brugt mine øjne og ører flittigt, når jeg var på besøg hos de forskellige, og i hovedet har jeg nu en lille ønskeliste over ting, jeg kan huske, de mangler eller drømmer om (men sjovt nok ikke har på deres officielle ønskeliste?) - kan de alligevel ikke bruge det, nå ja, så må de jo have ulejligheden med at bytte det. ;O) Jeg vil i hvert fald i år give gaver, jeg kan stå inde for, for så tror jeg, de vil give mere glæde - lyder det helt tosset?
(Og det, Soulmate, er jo så også en måde at kombinere egoismen med den personlige frihed og lysten til at gøre noget for andre. *SS*)
God jul også herfra. ;O)
;O) Deci
tilføjet af

soulmate

Du forstår det ikke, det som er godt givet ud kommer sjældent skidt tilbage.
At jeg vælger at give den kvinde der er i mit liv, gaver, har den effekt at hun bliver glad.
Hvad er mest værd soulmate, penge eller det at kunne glæde den man holder af ?
Det er de små ting i livet der gør det værd at leve !
Så kan det da godt være at vi lever i en egoistisk tid, men det handler om at se tingene i det rette perspektiv.
Man kan godt vende tingene på hovedet, og se det at give gaver til andre med en egoistisk synsvinkel, profitoptimering i en eller anden form !
jeg vil nu hellere medgive, at jeg gerne vil lave en adventskalender, som overraskelse, så min partner bliver glad og så hun ved, at hun er den jeg holder af.
Så er jeg forøvrigt ligeglad med din holdning til det, for hvis jeg var egoist havde jeg heller ikke betalt vores ferie her til sommer.
Oprigtigt talt er jeg da egoist på nogen punkter, men kan også give plads til andre, uden det behøver at gå for meget ud over min forfængelighed.
Hvem ved soulmate ( oversat med jysk dansk : surmule ;oP ) måske kunne du lære noget, selvom du nok aldrig ville indrømme det.
Selvom vores meninger måske ligger et stykke fra hinanden, så må du have en glædelig jul soulmate !
tilføjet af

sidder og smiler

Kære decibell
Det var en fryd at læse dit indlæg, skønt at alting ikke behøver at følge den samme norm år efter år.
Håber at dit foretagende lykkes over evne...!
glædelig jul
tilføjet af

glædelig jul

I får lige en hilsen herfra både dig jomfru maria og jesus fantast. :-)
Det jeg mener deci, det er at hvis en kvinde havde skrevet det som fantasten gør, så ville hendes medsøstre straks overfalde hende og sige at manden udnytter hende på det groveste, at hun skal lade sig skille så hun kan få sin personlige frihed til at forkæle sig selv.
tilføjet af

I lige måde..

altså med julehilsenen, selv om jeg ikke rigtig kan beslutte mig for, om jeg skal tage det godt eller skidt, når du kalder mig Jomfru Maria? Nå pyt, jeg tager det i den positive ånd, som jeg jo ved, du altid siger tingene i, ikk? *Gg*
På en måde kan du da godt have ret, for mænd kan slippe afsted med mange udtalelser, som kvinder ikke kan. Men lige netop her synes jeg nu ikke, at indlægget ændrer "ånd", hvis hun blev skiftet ud med han. Desuden er vi kvinder altså slet ikke så slemme, som du nogen gange har lyst at gøre os. Hvor er din juleglæde i øvrigt henne, Soulmate? Når selv jeg kan finde den frem, burde du da også kunne? *S*
Hav en god aften.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.