9tilføjet af

Kan det betyde ja?

Jeg er en af dem som håber på, at prinsesse Mary er gravid...
Blev lidt glad da man i sidste uge hørte, at Frederik og Mary kom smilende hånd i hånd ud fra Rigshospitalet. I denne uges Seoghør spørger en journalist Mary: I Danmark har der været skrevet at de har været på hospitalet og er gravid, og Mary svarer: Det vil der hele tiden gå rygter om og det vil der forsat gøre. Mere har jeg ikke at sige.
Men kan det ikke godt betyde ja? - kan hun ikke mene at der fortsat vil gå rygter indtil de sender en pressemeddelse ud... Ja jeg er royalist og jeg synes det kunne være hyggeligt med en gravid Mary🙂Vil I ikke svare pænt og seriøst? - ellers så lad vær med at skrive et indlæg... Spørger pænt :)
tilføjet af

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab

et kedeligt liv du har
tilføjet af

Alellujah

Vil du have det eller ej ... jeg håber på at barnet hedder "Jesus". 🙂[l][s]
tilføjet af

Nææ

Næ, jeg har sgu et godt liv :)
Derfor kan jeg også godt glæde mig over andre ting 😉
tilføjet af

Hvis du beder folk herinde om

at svare pænt, så kan du være 200% sikker på, at det tiltrækker alle idioterne herinde. Folk herinde er bare så forudsigelige på det punkt.
Nu er du advaret. Denne tråd vil blive fyldt med idioter😕
tilføjet af

jaa

Ja det regnede jeg godt med.
Men håbede på, at der måske ville være bare nogle enkle seriøse ..
Men ellers går det nok :)
tilføjet af

måske --

så hun bare glad ud fordi hun nu havde sin behandling under kontrol--du ved den der [:*(]grimme kønssygdom Frede have med sig hjem for ca et halvt års tid siden
tilføjet af

helt ærligt

hvad har det med seriøse mennesker at gøre og idiotiske svar. Trådstarter kan da ikke mene det seriøst med det indlæg. jeg kunne forstå det hvis man var glad på en venindes vegne eller lignende...gud fader bevares
tilføjet af

nemlig

Hun må virkelig kede sig, he,he
tilføjet af

Who cares

Kongehuset hører fortiden til og har ikke noget at gøre i år 2009. Kan ikke bruge det til noget så er ret ligeglad med om det så betyder de har tvillinger, for det er da ret ligegyldigt medmindre jeg ikke har noget liv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.