5tilføjet af

Orker ikke min opvask

Her i huset har min .......... mor fordelt pligterne så .......... dan at jeg skal vaske op hele ugen. og det ............ er rigtigt uretfærdigt for det skulle jeg også i sidste .......... uge! jeg ooooooorker det bare ikke ........... vi har ikke flere rene tallerkner nu ......... hvad gør jeg?!?!? Hjælp! Skal jeg fx. skrive nogle link-indlæg om noget politik-ævl eller noget? Mon ikke det hjælper?
tilføjet af

Du er ikke alene

Jeg orker ikke rengøring mere. Det er dødkedsommeligt.
tilføjet af

Så hold op med at svine til.

Det er nemmere at holde rent end gøre rent.
Til Mjølner. Hvis det er overspringshandlinger, der jager dig herind, så må du være verdensmester i overspring. Gør alle glade: VASK OP NU!!

Strøtanke: Det er egentlig underligt, det først kom til at hedde et samtalekøkken EFTER opvaskemaskinen var installeret. Der foregik ikke så få flere samtaler, inden den overtog både vask og tørring.
tilføjet af

det er også kedeligt

Hvad med paptallerkener?
tilføjet af

nååååå lille Mjølner

Plag din mor om at komme på Mc D......🙂
tilføjet af

Smid lortet ud.

Så kan du bruge nogle af dine lommepenge på paptallerkner, eller du kan fortælle dine samboer at de kan spise på en avis, med en plastpose under, fungerer det helt fint😉
Du kan også kræve...at din mor køber en opvaskemaskine, den slags kan rent faktisk aflaste en travl lillemand temmelig godt, overvej lige den løsning. Vi skulle jo nødig komme til at savne dig her.....😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.