4tilføjet af

Nye jobs i Danmark

Nye jobs i Danmark,
Jeg cykler mange ture rundt omkring i vores smukke natur, omkring i min hjemstavn i Vejle Amt, og nyder naturen og vejret når det ellers er godt, samt menneske kan man jo også se på.
Samt tænker man mange tanker når cykler enten alene eller med en bekendt, jeg ser også på husene omkring mig, og får øjne op for at nogle har brug for en kærlig håndværker hånd, og jeg er ikke i tvivl om folk gerne vil have lavet deres huse, men de ganske enkelt ikke rød til det. Jeg sikker på gav man boligejer et fradrag på et sted mellem 70000 og 100000 tusinde kroner vil mange gør brug af dette.
Danske håndværker har i mange år haft et godt ryd i udlandet, men får vi forsat kan bevare vores høje niveau er det nødvendigt de har noget at lave, og kan få lov til udfolde sig kreativt med deres arbejde. Når stiller forslaget omkring husejer mener jeg også det skal gælde folk der bor i legelighed.
Vores regering haft den filosofi at folk kunne optage frilån i deres huse, og af den vej få et støre forbrug i vores samfund til at nedbringe arbejdsløsheden, men det har dog ikke hjulpet ret meget når folk bruger deres penge på udlandsrejser eller køber nye computer og stereoanlæg, en stor del af disse penge forsvinder ud af landet, og det medvirker ikke just til forbedre landes økonomi.
Jeg er udmærket bekendt med at bygge branchen har det ok på nu værende tidspunkt, men mener der skabe flere jobs inde for bygge branchen, jeg tror rigtig mange kunne tænke sig få en finsk masse ovn, som jo ikke forurener på samme måde som almindelige pejs, og giver en helt andet varme udvinding, hvad folk ellers vil have lavet på deres huse er op til dem selv. Vi har jo også mange kreative kunstner i dette land, som jo ville kunne bruge deres kreativitet på dekorere folk huse.
Mange borger i dette land vil få svært ved at klare fremtidens udfordringer, fordi de ikke har deres evner inden for de boglige og matematiske fag, mange af disse mennesker vil få det svært i fremtidens samfund, hvis vi som samfund ikke fremmer en politik, hvor der stases på gode forhold inde for områder, hvor deres evner kan komme til rette.
Hvad mener du om dette forslag.
Mvh.
tilføjet af

tjooo

Det er for så vidt rigtig nok, - men tror du at det vil hjælpe så meget. - altså give dem et fradrag ud "af den blå luft"? Hvis man lod dem fremvise kviteringer for arbejdet, evt for danskproducerede emner som bruges under renovering/ombygning/til- og nybygning, - og deraf kunne man trække en given procentdel fra og/eller sætte et max loft.
Ligetil sidst, med mit ikke særlig store kendskab til masseovne, så er det vist ikke noget man lige bygger i et eksisterende hus? Har på et tidspunkt læst/hørt/set at man river gamle huse ned, men lader masseovnen stå og bygger opomkring den. Og detformoder jeg at man ikke bare gøre "for sjov"....
tilføjet af

Tror på ideen,

Hej Bodega,
Jeg tror det vil hjælpe meget på beskæftigelses situation i Danmark, for vær person du får ud på arbejdsmarked spare du penge andre steder i den offentlige sektor. Samt selv om husejer Jensen ikke skulle betale skat af de forbedringer han får lavet på sit hus. Så skal de arbejder der udføre dette, jo svare skat af deres indkomst. Jeg tror at vi vil kunne skabe virkelige mange jobs inde for bygge fagene, og hvor mange vil ikke der bor i en lejlighed benytte sig af dette tilbud.
Dette forslag vil gavne mange små og mellem store virksomheder, og hvor svært er det ikke at skaffe en lære plads i dag for mange unge mennesker. Det er jo ikke de store virksomheder der uddanner disse mennesker, men nyder godt af at kunne få de bedste folk, som er uddannet af de små og mellem store virksomheder.
Regeringen har lige i gang stat en kampagne mod sort arbejde, meget af dette arbejde vil forsvinde også da det vil kunne svare sig at få udført sort arbejde, hvis man kan trække det fra i skat. Der skal selvfølgelig være kvitteringer på det arbejde som husejerne får udført så der på vores skatte kontorer kan holdes kontrol med dette.
Angående Finske masseovne henviser jeg til ned stående links hvis det skulle have din interesse.
http://home.tiscali.dk/sives/
Håber du succes med at få folk til at spille Amerikansk fodbold, så i kan få en klub op at stå.
Mvh
tilføjet af

Går så også

ud fra at boligselskaber kan trække samme beløb fra pr. lejlighed, således at lejerne kan få en bedre bolig. Det vil gøre at der vil investeres mere i forbedringer, uden at der vil komme voldsomme huslejestigninger.
Det er jo trods alt ikke alle der ejer sin bolig...
tilføjet af

Lejerne er med i mit forslag,

Lejerne er med i mit forslag, der mange der bor til leje der gerne vil have malet deres lejlighed.
Eller måske have lavet deres Køkken, man kan have mange indvendinger imod dette foreslag. Men mange går uden jobs i dette land, og for vær menneske der kommer i arbejde spare staten penge, og vedkommende skal jo betale skat.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.