37tilføjet af

Nybagte mødre???

Bare et enkelt spørgsmål jeg har undret mig over...
Hvorfor SKAL nybagte mødre død og pine trumle frem med rundsave på albuerne og barnevogn som bølgebryder??? De aser og maser rundt, og stakkels den der står i vejen i supermarkedet når der skal en nybagt mor forbi med den lille pode... Igenting ser de omkring sig, unge som gamle er i farezonen, når "mor" tromler frem for at gribe en pakke tilbudskød....
Selvom man har fået et barn, og synes det er det vigtigeste i verden, så må man altså godt huske på at omverdenen også skal være der.
Hvorfor er der mange der bliver sådan???
tilføjet af

Ja hvorfor?

Og hvorfor skal ældre mennesker med Rollator elelr stok mase sig frem, og hvorfor skal voksne uden børn absolut køre ind i andres børn med indkøbsvogne og hvorfor???
Fordi ingen gider tage hensyn til andre medmennesker! Alle har nok i sig selv og opfatter andre som laverestående individer som mest af alt er til besvær. For hver især er vi jo de klogeste og bedste og derfor er der ingen grund til at beskæftige sig med andre mennesker der måske er lidt andeledes.
Kæmp for lidt mere nærvær i vores samfund. Tag tingene fra den humoristiske side og kom med en skæg bemærkning næste gang. Hvem ved? Måske bliver du istedet ven med den nybagte mor eller får dig en behagelig oplevelse at der er tale om et individ af samme race som du selv!
Sender dig lige et stort smil og ønsker dig en dejlig dag :o)
tilføjet af

PRÆCIS

Hej!
Jeg må give dig fuldstændig ret! Barnevognsfolket er virkelig noget for sig. Det er som om de glemmer almindelig høflighed fordi deres lille skrigunge absolut skal slæbes med hele vejen gennem føtex eller ind på strøget en lørdag formiddag, når der bare ikke er plads til det! Og når de kører fødderne af en, siger de ikke engang undskyld, nej for det var jo DIG der fik ind i skrigungens barnevogn og åh ve, hvis den lille unge skulle begynde at græde. Hallo, det gør børn bare og NEJ der ikke plads til jer alle sammen.
Det var ligesom til forsvarets parade på langelinje i anledning af kronprinsebrylluppet, hvem helvede finder på at slæbe sin barnevogn incl. unge med ned på langelinje når der står en milliard mennesker i forvejen? Som om lille søren ligger mærke til noget fra barnevognens dyb! Så lad dog ungen få fred, det eneste de har fået ud af det, er høreskader!
Tag jer sammen barnevognsfolk!!! Vis dog almindelig respekt og høflighed.
tilføjet af

Slap dog lige af begge to

Hmmm, nu er jeg en af den slags i beskriver, nemlig nybagt mor, med barnevogn og det hele.
Tag dog lige og slap lidt af, det er ikke alle der er som i beskriver og lad lige være med at generaliser som i gør. Når jeg er ude at trille med min "skrigunge" -der for øvrigt aldrig skriger, er det sådan nogle som JER, der giver OS problemer. For vi overholder pænt de "angivne regler" inden for barnevogns trafik, men det er som om at nogle folk tænker når de ser os:"der er en med barnevogn, hun skal fandme ikke tro at hun er noget og vi skal endelig ikke være høflige".
Så de braser selv ind i barnevognen og sender skide sure blikke hvis jeg efter at have holdt tilbage for dem i 10min tillader mig at gå frem..f.eks. i et supermarked.
Og desuden mener jeg at vi egentlig har lige så meget lov til at færdes hvor vi vil, som i har.
tilføjet af

du er for latterlig

...for måske er der ingen til at passe babyen når der skal handles og når mor/far vil til kronprinsebryllup. Måske er det en virkelig god ide at "lufte" sit barn engang imellem, eller...man kunne jo også lade sit barn ligge derhjemme mens der handles ind. Så kunne naboerne ringe til politiet og så kunne barnet blive fjernet-for hvad i himlens navn er det for forældre som skrider ud af huset, efterladende sit spædbarn?
MÅ JEG SÅ VARE FRI FOR LATTERLIGE OG STUPIDE INDLÆG SOM JERES.
Der er en grund til at barnevognen blev opfundet, men måske nybagte mødre skulle smide deres barn over skuldren når de går ud? Så skulle der være rigeligt plads til DIG/JER.
Absolut ingen hilsen til Jer herfra...
tilføjet af

Tja...

Pu ha de er sure sagde ræven.. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det vel meget naturligt at tage hensyn til hinanden, uanset om man har børn eller ikke.
tilføjet af

jaja

Jeg er ikke længere en nybagt mor, men det er kun to år siden jeg rendte rundt med barnevogn og "skrigeunge". Vi skal da alle tage hensyn til hinanden og ikke kun dem med barnevogn. Det kan godt være at vi nogen gange masser os frem, men det er heller ikke alle der er lige venlige til at flytte sig, selv om man spørger dem pænt af. Til gengæld er dem uden barnevogn heller ikke ikke venlig til hjælpe hvis man skal ind i en bus, nej de sidder bare og kigger og tror man trylle. Helt ærligt hvis vi alle ville hjælpe hinanden og tage hensyn ville det være rare at omgås hinanden.
tilføjet af

ingen hensyn

Nu om dage tager ingen hensyn til andre folk. jeg er selv 18 år, så tænker overhovedet ik på børn, barnevogn osv.
Jeg kender mange der er nybagt mor/far som er yderst hensynsfulde og hellere end gerne stopper for andre. sådan var de også inden de fik børn, de stoppede for ældre med rolator, kørestolsbrugere og sågar nybagte forældre...
Det er ikke en ting man glemmer når man får børn. Det er en ting man enten ser stort på eller aldrig har vidst hvad betød...
HENSYNTAGEN TIL SINE OMGIVELSER
Hvor er verden henne hvis ingen har overskud til at vente to minutter på at en barnevogn kommer forbi, eller har tid til at gå uden om en barnevogn der står ved en hylde i supermarkedet, fordi moderen mente at babymos godt kunne "pakkes væk" bag vognen i forhold til de ting på den modsatte hylde som alle folk skulle have.
Jeg har da mødt nogle der "tromler" folk, men hvis man snakke med dem stille og roligt så tænker de over det. Selvfølgelig vil de vise verden deres lille pusser og det forstår jeg, de er stadig mennesker så de forstår hvis man siger til dem at de fylder meget pga. deres barnevogn... Tal pænt til og om dem, det er der ingen der tager skade af. Vi skal alle være her.
tilføjet af

Nu må jeg lige blande mig!!

Jeg er selv nybagt mor til en dejlig pige på nu 2 mdr. Og jeg "tromler" sgu ikke nogen ned med min barnevogn!!! Jeg er dog en enkelt gang, ved et uheld, kommet til at køre ind i en mand, og jeg undskyldte mange gange, men han hidsede sig fuldstændigt op.. Og jeg vil altså have lov til at handle ind i supermarkedet med barnevogn!! Og måske er det ikke os mødre, men supermarkeder, der burde ændre sig, og lave mere gangareal, så vi "vilde mødre med vores skrigunger" ikke fylder for meget, for det ville jo være ganske forfærdeligt hvis nogen skulle gå udenom eller flytte sig!!!
Alt i alt må folk vise hensyn til hinanden, ligegyldigt om man har barnevogn eller ej!!
Og i stedet for at hidse sig op, kunne du måske hjælpe til! Det er ikke altid nemt at komme omkring med sit barn, bl.a. i bus og tog, når store dele af befolkningen uheldigvis har samme grimme holdning som dig!!!
tilføjet af

barnevogne

det kan da godt være at i siger barnevogne fylder meget i et supermarked men den fylder jo ikke mere ind en indkøbsvogn, og de skal jo være der????
tilføjet af

Det er ikke så underligt ...

Man vænner sig til meget når man går rundt med en barnevogn og det bliver meget tydeligt når veninden kører en tur med den. Hun blev dybt chokeret over folks behandling af mødre med en barnevogn, de flytter sig ikke en centimeter, NÆRMEST TVÆRTIMOD.
Af en eller anden underlig årsag flytter folk sig for mænd, der går med barnevogne, men ikke for kvinderne.
Man bliver paranoid når man skal prøve at beskytte sit barn mod cyklister og rulleskøjteløbere på fortorvet. Vejarbejde så man skal ud på vejen for at komme udenom.
Supermarkeder er håbløse, de bygger om så gangene bliver smallere og endnu mere umulige. Og vi er nogle stykker, der er alene med poden .. OG JEG EFTERLADER IKKE ET SPÆDBARN ALENE....
tilføjet af

Kig indad

Hvad er egentlig budskabet i dit destruktivt anlagte indlæg? Jeg har læst det flere gange, men det eneste jeg falder over er, at du i mangel af forståelse på det oprindelige indlæg og de efterfølgende svar, mener at forfatteren er stupid?
Set udfra et humanistisk synspunkt burde du ikke have deltaget i debatten, da denne er tiltænkt konstruktiv og faktabaseret holdningsudveksling.
By nature
tilføjet af

Viis og venlig

Kære "ingen hensyn"
Klø på i livet - du har tydeligvis meget at byde verden! Jeg er dybt imponeret over venligheden og indsigten i dit indlæg.
Til dig og alle andre hér: Ha' en rigtig god dag!
tilføjet af

manglende udråbstegn

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Syntes ikke dit indlæg havde helt nok udråbstegn til virkelig at vise hvilken stille og rolig person du er, som altid holder tilbage for alle andre, så her er et par stykker til, hvis du sætter dem helt rigtigt i dit oprindelige indlæg, er jeg sikker på alle vil give dig ret i at du er et blidt og roligt væsen.
tilføjet af

Et offer

Vil lige starte med at sige, at jeg er en venlig dreng, fyr, ung mand, mand, hankøn på 18 år og uden barn!!
Jeg har flere gang været et ofre i en på kørsel. Ikke kun af barnevogne, men så sandelig også af indkøbsvogne og andre håndførte køretøjer med hjul på.
Jeg er ikke en person som bliver sur hvis uheldet er ude, men hvis personen der har "kørt mig ned", så kommer frem med et surt fjæs, så bliver jeg irriteret. Og det er skam sket at jeg har givet et lille smil til "gerningsmanden", og det så er blevet gengældt et surt fjæs.
Jeg tror ikke, at bare fordi at det er en nybagt mor med en barnevogn, at hun så får "rundsave på albuerne". Jeg vil mere mene, at hvis de er sådan, så er det fordi at de altid har været det. En indkøb/barnevogns -tromle. Der er jo nogle som er kronisk irriteret på dem som de færdes i blandt.
Langt og godt, så kan man sige. At dem som altid har tromlet frem, de bliver selvfølgelig ved med det.
Generalt til alle: Styr jer når i har et køretøj ved hånden. Om det så er en barnevogn, indkøbsvogn, rolator, cykel, bil eller for den sags skyld en avisvogn, så pas nu på ik'!!
Held og lykke med kørslen frem over.
Og lige et tillykke til de nybagte forældre.
tilføjet af

:-)

Ja, måske blev jeg lidt revet med af stemningen og smed om mig med udråbstegn :-) Blev bare stødt over at personen der startede denne debat skære alle over med en kam. Sådan en barnevogn er altså ikke altid lige let at manøvre skulle jeg hilse og sige. Og som flere her i debatten har påpeget handler det jo i bund og grund om at vi alle skal være her.
Det lyder bare som om, at så snart man bliver mor, får man et "killer instinkt" og bliver fuldstændig vild, og sådan er det vel for de færreste. Men indimellem bliver man altså nødt til at "mase" sig lidt frem, for der er desværre ikke mange der frivilligt giver plads til en barnevogn. Og når nogen gør, får de ALTID et smil og tak med på vejen :-) Jeg er slet ikke så slem som mit første indlæg måske kunne antyde.
Hav en dejlig dag, og pas godt på i trafkken.
tilføjet af

puhaa

Ja puha da, jeg følte mig da en smule ramt da jeg først så dit indlæg.
Jeg er en af de mødre du beskrev, 22 år med en datter på et halvt år.
Men du gav mig da alligevel stof til eftertanke, jeg kunne lige se migselv, tromle ned mellem menneskerne med min datter og bleer og babymos op til ørerne.
Og gud nåde den person der lige kommer i vejen.
Men jeg vil da prøve at huske hvordan det virker på andre mennesker, næste gang jeg skal afsted.
Men jeg kan da egentlig godt huske, hvordan det var da jeg ikke havde min dejlige datter, der tænkte jeg ligesom dig.
Jeg forbandede de skide barnevognsmennesker langt væk, hvorfor skulle de netop også lige tage den skide vogn med til århus festuge, når der ikke var plads.
Jeg så det fra den anden side af og vil nu prøve at se det fra begge sidder.
tilføjet af

At zig zagge rundt i Århus midt by....

I denne debat mangler der at blive sat fokus på, at en barnevogn er svær at manøvre rundt med . Jeg har flere gange fåde vabler på mine håndfladre, af at zig zagge rundt i Århus midt by. Og når de for alvor begynder at gøre undt, går det op for mig at det er totalt hensynsløst at mange ikke gider eller vil flytte sig for barnevogne. Jeg kan stadivæk blive tist og foraget over at så mange, er så egosentreret at de ikke kan se at det ikke kun er dem man flytter sig for men også de kommende 120 ned af strøget. Jeg har opdaget at hvis jeg ikke ser folk i øjne flytter de sig oftere, med hvor i mod hvis jeg sødt smiler og ser folk i øjne flytter de sig ikke en tøddel. -Skramende, her af kan man drage konklusionen, vær en stor fed egnorant og du kan kørre uforstyrret. Når mine venner har lånt vognen er de blevet meget overasket over den manglende hensynstagen der forekommer.
tilføjet af

hmm

Jeg synes nu ikke at det er så slemt at styre en barnevogn.
tilføjet af

Nåh ja,

Det er jo sandt, når man har fået sådan en lille en, så har man bare at holde sig væk fra steder hvor der er andre mennesker, for man kunne jo risikere at der var nogle som ville føle sig stødt over at man havde en ekstra med... Heldigvis tjener sådan en barnevogn også til at holde en fordelagtig afstand til den slags fjolser :-)
Det er ikke alle der lige har en pasningsordning på den anden siden af vejen, som kan overtage hele tiden, og så er man altså nødt til at enten blive hjemme eller tage sit barn med, og der ved jeg da godt hvad jeg vil vælge, selvom mødet med folk som dig, til tider kan opfordre til at blive hjemme :-)
tilføjet af

barnevogn

Hmm, når jeg læser den her debat er der to ting der springer mig i øjnene. For det første (hvilket i øvrigt også er blevet påpeget op til flere gange) er det jo egentlig ikke barnevogne og nybagte mødre der som sådan er problemet, det er jo nok nærmere mennesker der ikke tager hensyn til andre... Og om man overhovedet kan løse det ved at skabe debat tvivler jeg på... Måske skulle man istedet bare indse at verden altid vil være fuld af egoister der kun vil det bedste for dem selv, og med det i tankerne kan man nok også undgå de fleste episoder med barnevognspåkørsler...
Nu har jeg ikke selv haft så mange erfaringer med at køre barnevogn, men måske burde man indføre en art kørekort til dem, det kunne f.eks. implementeres i fødselsforberedningen som mange efterhånden vælger at tage... Desuden synes jeg at det kunne være for fedt at have et plastikkort hvor der stod "Barnevognskørekort", lidt lissom det kørekort man i sin tid fik til symaskinerne...
Peace out
tilføjet af

Rolig nu!

Ja, du er så pænt i gang med at tromle igennem denne debat med verbale rundsave på albuerne...
Hvor i alverden har du fået den ide at jeg ikke vil lade folk handle ind i supermarkederne, og ikke hjælper når en barnevogn kommer ind i bus og tog?!?! Tværtimod, springer jeg altid til hvis nogen har en barnevogn og vil ind. Medmindre, selvfølgelig, en anden når at springe til inden. Og jeg flytter mig sgu når jeg ser en barnevogn, men det sker bare ofte at moderen har travlt med enten at komme frem, eller holde øje med alt andet end sine medmennesker. Og så bliver man kørt ned alligevel...
Jeg er bange for du er én af den type mødre der i fik mig til at skrive det første indlæg. For folk kan jo bare flytte sig, og supermarkederne kunne jo bare laves om?!?!? Kig lige indad engang...
tilføjet af

Tror du har ret....

Jeg tror du har ret i det måske skyldes en generel mangel på hensyntagen. Og det bliver jo unægteligt tydeligere med barnevogne og nybagte mødre, de barnevogne fylder en del...
Men jeg tror - hvis man ikke er så god til at tage hensyn - så forværres det når man har fået sig et barn, og hele ens verden er centreret om dette....?
tilføjet af

Hov!

Vent lige, jeg sagde IKKE der ikke skulle være plads til barnevogne, jeg sagde IKKE du har mindre ret til at færdes samme steder som andre.
Jeg generaliserede heller ikke, jeg skrev at NOGLE mødre tromler folk ned!
Jeg går ikke i vejen, går slet ikke ind i barnevognene, og behandler absolut ikke "barnevognsfolket" mindre høfligt end andre!
Men overvej lige, at selvom du er i din fulde ret til at tage ungen med overalt, så er det måske ikke altid lige praktisk? Og tager man ungen med ind og køber ind, så må man altså indstille sig på at det godt KAN tage lidt længere tid, fordi en barnevogn unægteligt fylder en del, og ikke altid lige kan suse igennem enhver menneskemængde....
tilføjet af

Skarpskytte

Kære sweetdreams
Du har så sandelig sat fingeren på et meget meget stort problem.
De nybagte mødre færdes præcis som du beskriver det, de tror alle er sat her på jorden for tage hensyn til dem.
De suser over veje og stræder og forventer som noget helt naturligt at alle holder tilbage for den *hellige* banevogn.
I butikkerne som er et helt kapitel for sig.....her blokkere de samtlige gange og kasser for alle skal jo se og beundre det lille nye vidunder hvis lige bare ikke findes.
De viger ikke for noget, tromler bare alt og alle ned.
Det har fået mig til blokkere barnevogne når jeg møder de værste af dem. Og kører jeg i bil så tuder og bremser jeg helt vildt når de bare går ud.
Du er bare en skat, og dine synspunkter tænder mig ikke så lidt.
tilføjet af

Vær saglig

Du er da ikke selv spor saglig...hvorfor i alverden skulle nogen fjerne barnet fordi det ikke kommer med ud at handle...?
Barnevognen kan stå udenfor butikken, der er opfundet noget der hedder bæresele...
tilføjet af

2 mødre med barnevogne er endnu værre

Bare for at provokere debatten en lille smule, vil jeg sige at det værste jeg ved er at gå på café og sidde og høre på 2 mødre med hver deres skrigende unge fordi de absolut ikke kan drikke kaffen hjemme hvor ungerne kan sove ifred uden gadelarm og fra andre cafégæster.... eller endnu værre et smalt fortov hvor 2 mødre går ved siden af hinanden og hyggesnakker (de har jo ikke en travl hverdag som os andre) og det er umuligt at komme forbi uden at skulle ud på gade eller cykelsti...
og ja dette var ment som en provokation.... for jeg mener jo der bør være plads til os alle
tilføjet af

Nybagte mødre med barnevogn

Du må da være en egoistisk skiderik, tænk dog på hvad den mor mon har været i gennem inden hun ankom til supermarkedet. Barnet har måske skreget det halve af natten, ingen søvn har hun fået, inden hun går ud af døren skal barnet have mad, tør ble og m.m Ja og så er der jo lige hjemmet der også skal se ordnelig ud, der er mange krav og forventninger til en nybagt mor, det hele er jo ikke bare rosenrødt.! hvordan tror du selv du ville blive,jeg går ikke udfra at du selv har børn? mine børn er store nu, men jeg husker tydeligt, det pres der var når man bare skulle ud at handle, det drejer sig bare om at få handlet i en fart og så hjem og made sin unge. Tilgengæld oplever jeg da mange ældre folk, der bare møver sig frem eller springer over køen! jeg har aldrig følt at mødre møver sig frem??????
hilsen Babett
tilføjet af

Hvornår så?

Hvis du mener, at folk kun må medtage barnevogne på strøget, når det er mennesketomt, hvornår skal børn så begynde at lære omkring omverdenen?
Når de er to år og kan gå selv, så må man vel heller ikke tage dem med fordi folk risikere at træde dem over tæerne og fordi du bliver irreteret over at skulle gå og kigge nedad hele tiden for at holde øje med om der nu er nogle små børn, du skal undgå.
Det er børn vi snakker om, ikke HUNDE!!! Hunde behøver ikke lære at forholde sig til en omverden i form af en flok mennesker på strøget. Det gør børn.
Hvis du der imod har noget imod det, så er det måske fordi du skulle kigge ind ad, og sde efter om du har et problem med andre mennesker.
Børn er nemlig mennesker på ligefod med dig!
Mette Jensen
tilføjet af

ikke svært

Jeg synes ikke en barnevogn er svær at manøvre.
Tvært imod.
Men folk der står og kigger på een ved et busstoppeskilt, hvor jeg skal forbi, og som bare bliver stående flandrende ude midt i det hele, DEM får jeg lyst til at køre ned.
Men jeg gør det ikke. Jeg standser op, kigger forarget på dem og spørger rigtigt højt så alle ved stoppestedet kan høre mig tydeligt: "undskyld, du gider vel ikke lige rykke lidt ind sådan jeg kan komme forbi med min barnevogn?"
Jeg bliver så provokeret af det.
Ligeledes over folk, der står midt ude i gangen i supermarkedet, og udemærket ser mig.
ELler folk der går over for grønt lys lige foran mig og som så, lige ankommet til modsatte side, stopper op.
SÅ kan det altså ikke undgås at man ramler ind i dem, men sikke dog en tur man får.
Huh....
Jeg maser mig heller ikke frem med min barnevogn, jeg hodler meget øje med mine omgivelser, og hvis nu folk uden barnevogne også gjorde det, så vilel problemet nok ikek være så stort.
Så husk lige det, du anonyme som har startet dette emne op!!
Mette Jensen
tilføjet af

et egoistisk svin

Jeg går ud fra, at det er soulmate du mener er et egoistisk svin - og så kan jeg kun give dig ret, for det har han vist rigtig mange gange på disse sider. Faktisk gad jeg godt at møde ham en dag, hvis han ellers har mod til det, bare for at se hvordan den røv ser ud, og så give ham tørt på, for det trænger han sgu til.
Så ja jeg støtter op om dit indlæg Babett
tilføjet af

Hidsig?!

Selvfølgelig er det ikke let at være mor, men det giver stadig ikke ret til at køre folk ned...? Tror nogen gange nybagte mødre har svært ved at skue udover deres egen navle, dels fordi det kræver så meget energi, og dels fordi de automatisk synes deres lille nye pode er verdens midpunkt...?
Du lyder som om du synes det er i orden at køre folk ned der ikke flytter sig hurtigt nok?! Men man må måske godt være en egoistisk skiderik hvis man har et barn?!?
Nå, jeg håber da det var meningen du ville kommentere Soulmates' svar, ellers er det godt nok det mest egoistiske svar jeg har set endnu...
tilføjet af

og Soulmate viseer psykopatens karakter

han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater
Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.
Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.
Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.
Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.
Den ene dag med dig, støtter dig, den anden dag, får du "kniven". Hvornår du får hvad kan du ikke vide, - det er helt bestemt af hans luner.
Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".
Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).
Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.
Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en psykopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)
PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.
tilføjet af

og Soulmate gir os psykopatens karakter

han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater
Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.
Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.
Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.
Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.
Den ene dag med dig, støtter dig, den anden dag, får du "kniven". Hvornår du får hvad kan du ikke vide, - det er helt bestemt af hans luner.
Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".
Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).
Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.
Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en psykopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)
PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.
tilføjet af

Hallo hallo:/

Hej med dig....
Det lader til at du ikke aner en skid om hvad du snakker om.. Ja, det er hårdt at være mor..Grunden til at mødre/fædre nok har så travlt engang imellem er nok fordi at de skal overholde nogen tider hvor barnet skal have mad, sove, skiftes og ha kærlighed/omsorg, som man nu ikk kan gøre i et supermarked for da er sku ikke en dejlig blød sofa eller stol man kan sidde i. Og tror sku heller ikke man fik lov, for det ville i nok osse klage over.....hvis du selv havde et barn, ville du vide hvor meget det faktisk betød for dig.... Jeg ved ud fra min viden at der er flere ældre mennesker der kører ind i een end dem med barnevogn. Og man har kun to øjne, de kan jo ikke være alle steder.. Du er sku nok heller ikke fejlfri.
Hvis du har et problem med børn eller i det heletaget mennesker som dig selv, så hold dig inden døre. Folk med børn har sku en tralv hverdag, du skulle prøve det..... Så ville du osse være egoistisk til tider.
Hvor gammel er det du er???????????
Det her er ingen kritik til nogen overhovedet, men tænk over det...
Folk har ret til deres mening, og her er min.!!
Have a nice day..
tilføjet af

Brug din sunde fornuft.....

Man kan godt høre at du ikke selv har en unge.... det er svært at bakse rundt med en barnevogn med en skrigende unge....
Mange kigger efter en og man føler sig temmelig i vejen... så tænk på det næste gang du ser en barnevogn.....
Derudover er det ikke lige altid man kan holde øje med alt når man har en unge der skriger og sure mennesker omkring en, samt trafik.
Man har nok med at bare komme igennem dagen...
mvh Rune
tilføjet af

Hej din copy-cat!!!!

Hvorfor kopierer du et indlæg skrevet for flere måneder siden??? Du er godt nok uoriginal!!!!
tilføjet af

Her er det!!!

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.