13tilføjet af

nu blev vi overfaldet... igen!

vi har lige været ude og gå en tur i skoven. Jeg har mine hunde i snor, og længere nede af stien kommer der en mand med en sort hund, som bare kommer væltende ned imod os..
Det er så en stor labrador lignende han hund, som selvfølglig ikke syntes min hanhund er et hit, så den sidder direkte i min hund. jeg slipper så snoren så min hund kan klare sig, mens jeg med min anden hund i hånden prøver at sparke den "fremmede" væk.
da manden så endelig kommer ned og vi får revet hundene fra hinanden, skælder han mig bare huden fuld! om at jeg ikke skulle slippe min hund, og nu var hans hund kommet til skade pga. min lorte kamphund! Er jeg helt gal på den?`skulle jeg virkelig holde min i snoren så han ikke havde en chance for at forsvare sig?
tilføjet af

næhhh

hans skulle have holdt sin i snor.
tilføjet af

undrende....

Så se da at afskaf de forb..... bæster, det burde slet ikke være tilladt at eje sådanne livsfarlige dyr. Flere gange årligt kan vi læse om, hvordan de skambider og dræber børn.
Hvorfor har I dem?? Er det for at beskytte jer selv??Det må det være, for det er jo afgjort ikke kæledyr, man kan gå og nusse, nej det ser sejt ud,ikke??????
tilføjet af

Røvhullet.............

........skal holde sin køter i snor ligesom du så ansvarsfuldt gør med din hund. Længere er den ikke. Fejlen er 100% hans.
tilføjet af

dette

Burde være ved LOV at hund skal være i snor.
Kunne havde været et barn..eks.vis.
Har selv hund,han er altid i snor.
Så er jeg ikke den som ender på forsiden af Extra Bladet.....
tilføjet af

pis

det er jo noget pis at sige... for de hunde kan være så søde så du tror det er løgn... det komme helt and på hvem der ejer den...
Har kendet mange af slagsen, og de har alle været vidunderlige...
tilføjet af

Havde han sin hund i snor?

Hvis ikke han havde det, så har du faktisk ret til at melde ham
tilføjet af

lov...

Det er allerede ved lov, at hunde skal føres i snor på offentlige områder.
tilføjet af

rigtigt

Du gjorde det rigtige, ved at slippe hunden.
En hund der bliver overfaldet, skal kunne forsvare sig selv.
tilføjet af

Flot Frk. Anemone

for det første var det min hund, som i første omgang blev overfaldet af en løs hund, ved ikke helt om det gik forbi din næse?!
for det andet, har jeg en afrettet/lydig hund, som ikke overfalder andre hunde. for han er faktisk ligeglad med andre hunde, men det er da klart at han forsvarer sig, når han bliver overfaldet?! Eller - ja! " det er jo en lorte kamphund jeg har, han skal da bare passe på mig og se farlig ud" - det er da derfor jeg har ham?!!!! Det er ikke alle der evner en sådan hund, men dem der gør, får ikke en bedre hund!
Ham, hvis hund vi blev overfaldet af, evnede åbenbart ikke opgaven. selvom det "bare" var en labrador bland. ( som du nok mener er en noget af det eneste rigtige) jeg er ked af at hans hund blev bidt, på dens vegne er jeg ked af det. jeg er ked af at han ikke tænker sig mere om, og passer bedre på sin hund. og jeg er ENDNU mere ked af at min hund har fået sig en grim oplevelse... igen..
tilføjet af

Den anden ejer er et fjols!

Hvis man gør med sin hund løs, har man pligt til at tage sin hund i snor hvis der kommer andre hunde. Specielt hvis man ikke kender den anden hund. Du opførte dig helt rigtig, for du havde din hund i snor, og for at undgå større skade slap du din egen. Han opførte sig som en komplet uansvarlig hundeejer - og forsøgte at give dig skylden for at han havde opført sig forkert.
Hvis man ikke kan styre sin hund - og den oven i købet er aggressiv, så skal hunden holdes i snor!! Det bør alle hundeejere at vide.
tilføjet af

jamen

hvis du er ejer af en amstaff(pitbull) så får du ikke nogle medlidenhed fra mig!!. De hunde burde forbydes - eller kun luftes steder hvor der ikke kommer andre levende væsner! din hund har en aggresiv udstråling som ikke harmonerer med andet end mennesker!! køb du dig en labrador næste gang.
tilføjet af

snor

til alle jer der taler om lov vedr. snor! det er påbudt at holde sin hund snor på alle områder der ikke specifikt siger andet. Det er ikke spor uforsvarligt at have sin hund løs! med mindre man er ejer af en lorte pittbull(amstaff) skyd kræet - skod køter!!
tilføjet af

Måtte ud med det!

Ved godt det er en gammel tråd, men var nødt til at reagere. Hvad har de stakkels amstaff/pitbulls osv gjort Jer. Problemet er at nogle af dem bliver købt af unge mennesker der synes det er sejt, men glemmer at opdrage dem. Så de "bæster" skal da ikke aflives mere end en bidsk labrador eller schæfer ( ta' ikke fejl, schæfere og labradorer er fantastiske hunde, det var kun et eks.)
Men hvordan kan i pludselig IKKE ha medlidenhed med at en person med to velopdragne hunde bliver overfaldet af en løs uopdragen lab, bare fordi den fredelige der desværre forsvarer sig tilfældigvis er en kamphund. Alle hunde ville da forsvare sig. I må da være dumme! Og til Bum, den ejer der åbenbart ikke har styr på sin labrador burde gå med den i snor....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.