33tilføjet af

nu begynder nazisterne at skrive her

nu har jeg intil videre læst 3 nazistiske propagandaer og jeg er ved at få nok af dem allerede.
hvad kan vi stille op imod dem?
tilføjet af

Dilemma...

... For i Danmark hylder vi ytringsfriheden - Og retten til at tro det vi vil, på trods af religion, overbevisning og herkomst/arv/ miljø...
Men hylder vi dermed osse retten til at udtale os nedladende om andre MENNESKER, blot fordi de er født på den anden side af jorden (anderledes hudfarve/ tro)....
Jeg henviser direkte til "debattører" som randy - Som er et slående eksempel på ophavet/ grunden til mange konflikter rundt om på jorden. Had avler had - Uanset hvor man befinder sig, med hvillken baggrund, hvilket belæg, man nu har for at befinde sig netop der hvor man er.... Min undren går ud på, at mange indvandrere f.eks. i DEN grad er noget mere racistiske end selv de mest højreekstremistiske grupper i DK... Og der bliver især fra indvandrerside klaget over de racistiske tiltag der er i DK pt.... Læg mærke til, at jeg i denne forbindelse ikke nævner hverken religion eller hudfarve!
Jeg er , og bliver aldrig, racist - Har oplevet på krop og sjæl, hvordan racisme i sin ondeste form kan påvirke og forme, og jeg er rystet i min grundvold, over at vi kan udtale os så nederdrægtigt og ondt om hinanden.
Jeg mener i bund og grund, at nazisme burde forbydes - Nazisme er en skamplet på Jordens historie, og er noget som bør huskes og ikke efterleves......
Men hvor er vores ret til at udtale os.
Forstår man dilemmaet????
tilføjet af

Forstår godt dilemmaet...

Ja Ullala, jeg forstår godt dilemmaet. Og jeg tænker mig også om inden jeg trykker på knappen. Jeg sætter det dog i kategori med pædofili og andre svinerier. Vi har alle vore grænser ikke?
Når man udtaler sig om noget, som ude på gaden eller i offentligt forum kan medføre anmeldelse og dom fordi det er en lovovertrædelse, så viger dilemmaet for den gru jeg føler, og for den ret jeg har til at gøre brug af min sunde fornuft.
tilføjet af

Andetsteds...

Vi er i Danmark, og her er meget tilladt. Men racisme ER og bliver racisme.
Jeg har været vidne til at de tyske myndigheder har fundet sådanne udtalelser i et tysk forum. Man lokaliserede der lovovertræderens IP adresse, og fandt frem til vedk. Han fik dom OG straf!!
Jeg vil ikke have et lignende overvågningssamfund, men når den gode smag overtrædes ønsker jeg at gøre brug af min ret til at gøre noget.
"Det er noget griseri" "sikke noget makværk" hører man igen og igen i sådanne debatter, men ingen gør noget ved det.
tilføjet af

Gru...

.. Er det rette ord, for den opblomstring der i øjeblikket er i gang, i Danmark´s "demokrati"?
Hvilken holdning er det vi lægger for dagen, som efterkommere af dem, som oplevede vor tids største menneskelige katastrofe? Hvilke mennesker er det vi overlader vore børn til? Hvilke holdninger til menneskeheden?
Jeg kan supplere med den følelse der kaldes "skræk", i min mave.... Uvished overfor fremtiden - Vores såkaldte "velfærdssamfund"...
Jeg er rystet - Ikke mindst over den drejning vores samfund har taget gennem de sidste 5-6 år....
tilføjet af

Må jeg...

..Bede dig om et link?
Jeg er skræmt nu.... Og vil gerne med egne øjne, se hvad der er gang i....
tilføjet af

Jeg synes...

...at vi skal more os over ham. Han lever fuldstændig op til en grotesk og latterlig cliché og han mener det ovenikøbet dødalvorligt. Det er næsten det værste af det hele.
tilføjet af

fysiske

Men Danmark er trods alt det eneste land i Europa, hvor nynazister ikke er fysiske.
Kan det evt. hænge sammen med at de frit kan ytre sig verbalt?
tilføjet af

Nazismens nye medie

Nazisvinene har med internettet fået et perfekt medie for at kommunikere deres menneskeforagtende ideologi ud. Og sjældent kan vi gøre noget ved det.
Men jeg tror ikke et forbud hjælper noget. Forbud skaber bare flere tilhængere. Hvis man vil bekæmpe nazisme, kan man jo enten blive politisk aktiv eller på anden måde tale med og diskutere med folk om racisme, fascisme/nazisme, for at overbevise dem.
Jeg er uden tvivl sikker på at naziernes fremgang (eller i hvert fald større synlighed) hænger sammen med den racistiske tone der hersker i den offentlige debat og DFs fremgang. En relevant kamp er derfor også at bekæmpe DF og den øvrige mistænkeliggørelse af udlændinge på baggrund af deres religion, udseende osv.
Den høje kriminalitet, der ifølge medierne er i disse grupper (er det ikke det mange folk beklager sig over?), det har jo ikke noget med ovennævnte at gøre. Der er altid mere kriminalitet i de socialt laveste klasser - sådan har det altid været. Med andre tager man ikke fat i problemets rod, når man med racistiske begrundelser verbalt angriber dem.
En bekæmpelse af nazisme, forudsætter en bekæmpelse af alt fremmedhad også det der hersker ind over midten i folketinget.
Den kamp skal også føres på debatfora, men de konkrete indlæg synes jeg man enten skal ignorere eller skrive et velgennemtænkt svar til, der gennemhuller alt nazien skriver. Det er jo ikke så svært.
tilføjet af

Jeg læste ellers for nylig...........

.....at navnlig Araberne har galloperende overkriminalitet, selvom man renser for "socioøkonomiske faktorer". Andre grupper, som f.eks Tamiler og Kinesere har et langt lavere kriminalitetsniveau (sågar lavere end indfødte Danskeres).
Vi er alle klare over det ekstreme i Nazisternes ideologi og fremfærd, og jeg synes at det er sølle at du bruger disse ekstreme gruppers færden til dit personlige felttog mod et demokratisk valgt parti, som vel at mærke er det eneste parti der har indrømmet at vi havde reelle integrationsproblemer. Man skulle næsten tro at du var luksus SF'er (Læs: Radikal).
tilføjet af

Væmmeligt....

..er det mest dækkende ord. Men hvad jeg finder specielt interessant, er at han (shhansen som også er "alexander_d") kæder dnsb´s synspunkter sammen med Sientologys ideologier. Gad vide hvad sidstnævnte siger til det?
tilføjet af

Det er da utroligt

at når der bliver snakket nazisme, så bliver Dansk Folkeparti også nævnt. Dansk Folkeparti og Nazismen har ikke en skid med hinanden at gøre.
tilføjet af

Du har vist misforstået en hel del, kender du begrebet fysisk?

Hvorfra har du denne åbenlys urigtige påstand fra?
Danmark har mange nynazister fordelt på flere fraktioner, DNSB, White Pride etc.
Hverfor sig har de opmod 1000 medlemmer, altså fysisk rørlige abnormiteter.
tilføjet af

Jeg har dette nacificerede udskud helt tæt på i opgangen

Her kan man konstatere, deres abnorme fysiske tilstedeværelse.
Jeg har hverdag et fromt ønske om, at disse tosse sinker må falde ned af trappen og brække halsen. De er ubeskriveligt afskyelige mental afvigende kriminelle psykopater.
tilføjet af

Misforstået:)

Jeg siger ikke at man ikke kan være voldelig og nazist på én gang.
Men DNSB ytrer sig via deres ytringsfrihed, de hævder sig ikke med vold.
(Og misforstå mig ikke, jeg er absolut IKKE sympatisør af nazister)
tilføjet af

Og jeg

har præcis samme holdning om de tyrkere der er mine naboer.
Men derfra og så til at sige at "muslimer" er skurke...hmm...det er jo forkert ikke?
tilføjet af

Og du

er jo både: victor35, vakseviggo48, miav78, kræmmer lars, sjoveren.
Hvor har du så så travlt med at shhansen også er alexander_d?
tilføjet af

90'erne

i Midt 90'erne oplevede jeg flere gange i forbindelse med mit tidligere erhverv, diverse nazidemonstrationer. Og mønstret var det samme hvergang - En stor gruppe nazier startede deres anmeldte "marcher", og blev gentagne gange antastet og tildænget med bla. flasker. De fortsætter marchen, uden at ty til genvold - og slutteligt er de som regel omringet og tildænges med alverdens kasteskyts.
Herfra gør de alle forsøg på at "overleve" og forsøger at kæmpe imod.
Dagen efter gengiver pressen i samtlige aviser, at nazierne IGEN har udøvet vold..*G*
tilføjet af

På internettet........

....chatter de med børn , har jeg hørt noget om.De skal jo have medlemmer på den ene eller anden måde - så noget løgn skal de jo have at vide som børn.
tilføjet af

Din sprogbrug afslører dig selv!

Du er ligeså primitiv som Johnny Hansen og venner.
Dit rendestenssprog afslører dig!!
tilføjet af

ja...

og man kan jo som sagt også finde dem på mange debatfora. Især på ungdomsfora, såsom SKUM-debatten på DR og vist også på Rundfunk-debatten.
De fyrer det latterligste pis af. Fx: nationalsocialisme er ikke det samme som nazisme.
De er fandme dumme.
tilføjet af

Jeg er også rystet over muslimerne og deres kvindesyn

Jeg kan godt forstå du er rystet. Det vi troede vi havde lagt bag os i 30 érne og 40´erne kommer nu tilbage i form af islam.
Jeg er også rystet over muslimerne og deres kvindesyn, jævnfør Imamens fredagsbøn.
Som kvinde må du virkelig være rystet over et sådant kvindesyn
tilføjet af

Send dem hen hvor peberet gror

Det er uhyggeligt, at Nazismen stadig eksistere, og gør nogle mennesker utrygge.
Hvad vi kan gøre ved det. Måske skulle vi sende dem hen hvor peberet gror. Vi kunne finde en slagmarke i et Arabisk land. Vi kunne stille Nazisterne og Osama Bin Ladens og Saddam Husseins tilhængere op imod hinanden. Så kunne de fører krig og udrydde hinanden. Så kunne det være at der blev verdensfred, så alle vi andre kan leve et liv i fred og frihed.
Jøderne kunne også give Nazisterne den samme behandling, som de har være udefor under 2. verdenskrig. Måske skulle de give dem en passende straf, for de forbrydelser de var udsat for.
tilføjet af

Vi lokker dem ud af busken.

Desværre ser det ud, som om en debat af denne art ikke bremser, men tvært imod motiverer højreekstremistiske debattører til at blive endnu mere aktive.
tilføjet af

De nemmest påvirkelige.....

Det har altid forholdt sig sådan, at kontroversielle grupper i samfundet, har søgt de grupper som er nemmest at påvirke. Og det er ikke overraskende børn.
Viser dog bare deres lave hæmningstærskel.
tilføjet af

Lidt "sjovt"....

Det er lidt "sjovt" at se hvor forskellige årsagerne er til at nazierne dukker op. I det østlige Tyskland har de henved 25% arbejdsløshed. De "ægte" tyskere ser, lidt forståeligt", jobbene blive taget væk for næsen af dem. Der er jo også en grund til at NPD i visse delstater ikke alene kommer over stemmegrænsen, men som i Dresden får hele 10% af stemmerne?
Men hvad får nazierne i Danmark til at leve højt? Det er SÅ latterligt, nemlig at der bliver spredt en frygt/paranoia omkring indvadrer spørgsmålet.
Ja, det er i sandhed et luksusproblem.
tilføjet af

Og du.....

...laver en komplet rodbehandling på hele slænget? *GG*
tilføjet af

Ignorer

Ignorer naziernes indläg og lad väre med at svare paa dem... Hvis idioten saa endelig fatter at der ikke er nogen der gider höre paa hans nazi fis saa stopper han sgu nok!
Man kan alligevel ikke diskutere med dem for de er fuldständig uimodtagelige overfor andres meninger, jeg tror den hyppigste sätning jeg har set fra shhansen er "det er ikke mig der er fejlinformeret, det er jer" eller noget i den stil.
I stedet for at svare paa hans lamme indläg kan man bare starte et indläg som dette hvor folk kan give udtryk for deres holdninger overfor nazierne...
Heldigvis ser det da ud til at langt de fleste folk er af den samme opfattelse herinde, nemlig at nazisme/fascisme er nogle taabelige ideologier!
tilføjet af

Det er en aftale

Ja, og hvis det viser sig at have en helbredende effekt på deres syge hoveder, så skriver jeg en doktorafhandling om det.
Mon ikke det effekten bliver bedst, hvis man undlader lokalbedøvelse? :)
tilføjet af

Åh for saaden da...

..sådan noget må du ikke engang tænke. Engang var jeg ikke tilstrækkeligt bedøvet. Jeg HOPPEDE lige op i skødet på k-assistenten do. Nej, så ond ønsker jeg nu heller ikke at være.*GG*
tilføjet af

Ja, vi har ytringsfrihed i Danmark, men...

Her i landet hedder det "under ansvar" dvs. hvis racismeparagraffen overtrædes står vi til ansvar overfor domstolene.
Mvh samba
tilføjet af

Helt fint

at nazisterne, araberne, immanen, randy, soulmanden osv. siger deres mening.
Det gør det nemlig meget lettere at kende deres holdninger til fremmede, vantro, kvinder og mennesker i al almindelighed.
De fleste gange er det ret nemt at se det groteske i deres menneskebillede, samt argumentere imod.
At det så gør debatten på sol temmelig kedelig, ensporet og uintelligent er så noget helt andet.
tilføjet af

Kort og enkelt!.

Stop den med største sanhed eller ti dem ihjel.De
fortjener ikke bedre værd med deres arrogante og
utrorædigehed til menneskesyn.Vi ønsker ikke deres
hærgende og selvretfærdighed i vort oplyste sam-
fund helt enekelt kære venner.De hørere fortiden
til.
Hilsen.
Th.Jensen
tilføjet af

kære dentist

at rodbehandle dem næææ ikke så god ide træk helre deres tænder ud det gjorde de jo på jøderne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.