33tilføjet af

christiania

har christiania udspillet sin rolle som et socialt projekt og er politiets tilstædeværelse problematisk eller fuldt berettiget?
tilføjet af

mange elementer..

Først og fremmest, Christania er noget af det bedste vi har at byde på, eller rettere havde. Her tænkes på turister..
At vi havde en intelligent regering før denne, som vendte det blinde øje til hashhandlen, ja.. det var fantastisk. Eneste minus var at samfundet/staten ikke selv tjente penge på det.
Amsterdam burde være en rollemodel for os "tolerante" Danskere, og er det også for mange. Desværre sidder dødbiderne ved magten, og deres intolerante vælgere bruger ikke megen tid på selvstændige tanker.
Dem der har været i Amsterdam vil vide at her har vi vel nok en af de smukkeste venligeste og fantastiske byer i verdenen...
Man skal ikke diskuterer alt og vægte det i ren mammon og logik. Christania er et sted man skal kunne nyde, et sted uden ivrige politiaspiranter fra Nord Jylland, der bruger stedet som egoopbygning.
tilføjet af

problematisk er hvis ...

politi ikke er der...
så må de sælge stoffer frit...?
tilføjet af

udspillet sin rolle?

som socialt projekt, har det nogensinde været det?
jeg har altid betragtet det som gement forbrugstyveri af et af hovedstadens smukkeste områder, hvor offentligheden kunne gå tur, med barnevogne og hunde og hygge sig.
politiet tilstedeværelse problematisk?? -ja det håber jeg så sandelig, det er dagligt, timeligt, pr. minut - denne såkaldte stad må ryddes med jorden og tyveknægtene kan finde sig et hæderligt stykke arbejde som der er rigeligt af for tiden.
jo hurtigere jo bedre.
tilføjet af

Ryd Christiania

Jo før vi får luget ud i den kriminelle rotterede jo bedre.
Efterfølgende kunne man passende opføre noget alment boligbyggeri på et af Københavns bedste arealer, så almindelige familier havde en chance for at få foden indenfor.
tilføjet af

rod lortet

Hmm, tja. Jeg forstår ikke rigtigt hvorfor så mange mennesker glorificere christania.
De sælger hash der, og de forsøger og få det til at lyde som om det ikke betyder noget. Men salg af hash er ulovligt i dk, og derfor må politiet også sætte ind. Man kan ikke have grader af ulovligheder, enten er det ulovligt eller også er det ikke. Du kan jo heller ikke sige, jeg voldtog hende ikke ret meget. Enten gjorde du noget ulovligt eller også gjorde du ikke.
Jeg så på et tidspunkt et program med nogle gutter som ville bygge en hytte på christania, eftersom det er en fristad burde alle jo kunne gøre som de ville. Men nej, der kom en "udnævnt" sherif og mere eller mindre begyndte og fysisk smide dem ud og vælte den mur den havde bygget. Så det med den er fri og ih la di da, passer ikke en skid, der er ligeså mange regler og paragraffer der som der er alle andre steder, de har det måske ikke på skrift, men de er der.
Jeg så nogen der gik med en t-shirt hvor der stod "ryd lortet" er der nogen der ved hvor man kan få den henne?
tilføjet af

jo da

Du kan sikkert også få en hvorpå der står:
"jeg er idiot" lyder det ikke som noget du kunne overveje?
Selvklart kan man ikke bare slå en hytte op. Så ville pladsen nok blive mere end trang på mindre end 2uger.
Har du været derude? næh, vel...?!
Men ondt i røven har du..
tilføjet af

Svend..

Eneste grund til der er noget godt ved den grund, er netop at en Venstreregering ikke har haft nallerne i den.
Forstår du, "almene boliger" til hvad? almindelige Danskere? dem med 3,5millioner kr+ til et lejligheds køb?
Rotterede?.. Ville da gerne vide om du har været derude Svend.
Christania er mangfoldighed og frihed under ansvar, det er en varm sommerdag med en joint og en kold sodavand, det er gode koncerter, fælles hygge, fri hash osv... folk og dyr der kan færdes uden biltrafik osv...
Svend.. hvorfor dog have ondt i røven.
tilføjet af

Problematisk er når..

Problematisk er når.. folk snakker om stoffer.
Hash... Cannabis.. en plante som har været lovlig i Danmark i mange år, de senere år dog som ulovlig lovlig. Men det indtil regeringen(Venstre-Konservetive-DF) kom til.
Cannabis er lovligt og tolereret mange steder i Europa.
tilføjet af

nå nå

hvad har så berettiget chrastianitterne til at bygge?det er måske noget med først til mølle principet?hold kæft for en ensporet tankegang du holder dig.kig på dem derude på christiania,en flok egoister der kun har nok i sig selv.men det er slut nu staden er døende,tro mig vi er mange der vil se den forbryderrede tilintetgjordt og den bliver det,det skal vores udemærkede politiker nok sørger for,stol på det. kegle.
tilføjet af

Ja, jeg har været derude

Og jeg fået myrekryb hver eneste gang.
Synes du måske det er fair at en lille selvbestaltet mafia skal sidde og med hård hånd bestemme om man skal ha' en chance for at bo der eller ej.
Og den højt besungne tolerance gælder sandelig kun så længe man har de "rigtige" meninger, ellers risikerer man både verbal og korporlig afstraffelse.
tilføjet af

Så så

Du snakker om tolerance.. meget misvisende.
Jeg kan sagtens accepterer det, og jeg får nok heller aldrig en luksusvilla i Nordsjælland betalt af staten(læs:politikker lønning/ministergage)
Og fri cannabis i Danmark er blot et spørgsmål om tid, Christania håber jeg så sandelig overlever, dem der bor derude, må selvklart kæmpe kampen, men de har megen sympati og støtte fra Dansken.
tilføjet af

ja ja

jeg snakker ikke om den fede,det er ok,men alt lys skaber en skygge,og jeg har kommet meget på staden men det var for at købe den fede,men det er og har altid været det mest kriminelle sted i hele scandinavien nævn mig en form for straffeovertrædelse der ikke er sket på staden,det er en forbryderrede,det er muligt at det ikke var ideen med det i starten ,men det er og har længe været en realitet.vilket er en skam,men som sagt ,en realitet,i har selv støbt de kugler der rammer jer.mvh.airimorten.
tilføjet af

puha

moral er godt men du slår da alt ,mister " fin uddannelse og hus til 2mil" du roder godt nok rundt i det, sig mig er du uddannet akademiker?
tilføjet af

nej

lol, nej de har sq da ikke. Det er tydeligt at høre du kun bevæger dig i nogle meget begrændsede kredse (derfor din lille hjerne, savner udfordringer).
De fleste danskere er da pis hamrende ligeglade med christania, dem som går op i det er unge fjolser som er hjernevasket af de røde og ikke selv har lært at tænke selv, selvom de tror de har (og ja, det er dig, du var sikkert i tvivl).
Det er et spørgsmål om tid inden det bliver ryddet, du kan ikke forvente de fortsat skal kunne løbe på frihjul derinde, specielt ikke hvis de begynder at sælge de hårde stoffer.
tilføjet af

Hendes navn

er vel ikke en tilfældighed, Jane Doe. Passer meget godt. Tror ikke mere end lige hun bevæger sig over hjernedøds kriteriet.
tilføjet af

læs:

Og det tager jeg så som et udtryk for din personlighed, hvilket jeg får det helt skidt med.
Skulle helt klart mene jeg har oplevet en hel del af Danmark, boet i Vest og Øst. Har ydermere rejst mange gange i Europa..
Du kan ikke kalde dig selv helt ligevægtig.. menneske?!
tilføjet af

(?)

Hårde stoffer? det må vel være ret beskæmmende at skrive det, når nu der forefindes utallige plakater, posters osv på Christania, med ordlyden.. nej til hårde stoffer.
Jeg tænker selvklart hele og selvstændige tanker, og prøver for så vidt at holde mit i skindet(læs: en sober tone)
Du besidder intet format, og må fremstå som en bitter indskrænket mand?
Folk der tror værdien i et samfund er topstyret, og har tiltro til det. De skulle begynde med netop det du så upassende beskylder mig for, nemlig at tænke selv.
Har intet andet at tilføje.. du er alt hvad man ikke burde være.
tilføjet af

att: grimme mand

Nu er jeg så af hankøn, det kaldes et han, og almindeligt en mand.
Og det var så dit bidrag? snak du blot videre med dig selv om din egen hjernes tilstand. Men min fejler intet.
Du kan da godt se at du er grim, ikke? her menes ikke fysisk, hvis nu du ikke selv kan tænke så langt, det kniber nemlig en hel del for nogle, muligvis dig inkl.
tilføjet af

omg

er du en mand?? Jeg får det helt dårligt på dine vejne. Du må have haft to mødre for du mangler da helt klart det mandelige aspekt.
Du er lidt af en kælling.
Jeg er ret ligevægtig, i det mindste kan jeg som udgangspunkt tale ordentlig til folk, hvad der mere end du kan.
Desuden har du sq da aldrig været længere vest på end storbæltsbroen, det er så tydelig og mærke på dig.
tilføjet af

(?) vs (?)

lol, ja, det gør der, men stofferne er jo alligevel derude, og nej drop de dårlige undskyldninger, vi ved begge jeg taler sandt.
Hvis det er sandt du forsøger at holde en sober tone, synes jeg som udgangspunkt du skulle prøve og læse "jo da" igen, og fortæl mig så om du synes du er specielt sober der?
Topstyret samfund, christania? Jamen var ideen ikke netop, alle skulle kunne gøre hvad de ville, sålænge det ikke skadede andre?
Det du taler for her er jo ikke andet end en virksomhed, de er som regel også topstyret.
Jeg er alt det du ikke er ja, jeg er en mand. Du er en sørgelig udhulet, pacificeret, opdraget af to lebber, undskyldning af en "mand".
De har ellers fået pillet alle tænderne ud af munden på dig.
tilføjet af

.(?).

Ingen grund til vi to forsøger at debattere mere. Det kommer der intet frugtbart udaf, det er ganske tydeligt.
Sober, og så kalder du mine forældre to lebber osv. Du er jo ikke "voksen", evt slet ikke rask mentalt. Ihvertfald ikke på en måde der er acceptabel. Det bliver en stor gang personfiksering, og du bidrager jo ikke med blot et gran af indhold, eller en begrundelse for dine lidet flatterende ytringer.
tilføjet af

.(?)..

Du er tydeligvis en meget grøn person (læs:ung og umoden) evt. du blot er umoden og underudviklet rent mentalt. (en beklagelse til den anonyme læser, for det der kunne ligne et overdrev af personangreb)
Som jeg lige har svaret overover, så snakker du som du har forstand, og det lover ikke ret godt.
Du formulerer/staver dig så grelt at jeg med rette har undladt at nævne det.. og det vil jeg så heller ikke gøre nu.
Du har et meget forskruet selvbillede.. vil råde dig til at opsøge udfordringer, som kan afstøbe din personlighed, og give dig lidt menneskelig indsigt og ballast.
Og vil du ikke bare sige og udtrykke dig som det falder dig naturligt: "Doe.. du lyver sq da bare helt vildt manner der... der... du har sq da aldrig været ude at rejse" eller i den dur.
Jo, hvorfor skulle jeg ellers skrive det.? skulle det være pral? mange mennesker rejser rundt. Er dog ikke overdrevent berejst, men kender Danmark fra mange steders vikler, og som nævnt rejser jeg gerne tit rundt i Europa, for at opsnuse og opleve. tit: engang om året ca.
Og egentlig burde jeg ikke bruge min tid på at forklare dig noget som helst. For du er jo slet ikke værdig til en fornuftig snak.
tilføjet af

rigtig

men hvis vi skal helt ned i børnehave højde, så kan man jo ikke sige andet end du selv lagde ud med den dårlige stil.
Så den hænger på dig.
Og nej jeg gider ikke bruge så meget tid på at diskutere med dig, det har du ret i, for min tid er spildt. Og i modsætningen til dig har jeg et job jeg skal passe.
tilføjet af

Nuvel ja..

Skulle mene jeg har et job. Og nej du startede øv bøv. Dit selvbillede er jo helt offkey, og at du kan mene jeg blot ved at være lidt stejl kører i samme grimme rille som dig, det er helt galt.
Spar mig for dine åndsvage bemærkninger, og intetsigende meninger om min person. Eller rettere.. gisninger. Ren opspind uden nogen form for reelt indhold.
Du er galt på den den.. men ejer ikke kimen til at vokse mentalt.
Og jeg snakkede selvklart om mig selv, hvad angår "tidsspilde". Jeg har nemli` ikke den dårlige vane at ytre mig på andres vegne. Og da slet ikke at frembruse latterlige påstande.
Men jeg kan da udemærket og meget passende gøre det nu du byder op til dans.. Jeg forestiller mig ikke du kan være at betragte som et harmonisk menneske, et menneske der er tilfreds mig sig selv og sine omgivelser. Deraf skaber du et hulrum hvor din utilstrækkelighed gror, og din navle har fået hård hud. Din negative karma skal bruges som et værn imod folk der kan se dig, se dig som du ivirkeligheden ser ud.. og det er ikke kønt.
Gør det slet ikke lidt ondt at høre egentlig? selvklart gør det ikke det, fordi din sandhed er den du selv opfinder.
Jeg ønsker dig god vind, for jeg er slet ikke itvivl om du har mange dæmoner at kæmpe med.
p.s nu skal du ikke bruge mere energi på at skrive underbemidlede ting vel. Du ejer hverken den kunnen eller indsigten...
tilføjet af

nåh, jeg vil runde af, har lovet og lave med og skal ned og handle

øh nej du startede selv i jo da indlægget, specielt med dette;
Du kan sikkert også få en hvorpå der står:
"jeg er idiot" lyder det ikke som noget du kunne overveje?
tåbeligt, barnagtigt ja, lige din stil. Og nu vil du ikke indrømme det var dig der startede med den dårlige stil.
Men du er vel så vant til at lyve for dig selv og dine omgivelser du ikke aner hvad sandheden er mere.
Jeg er normalt et glad og harmonisk menneske, og er det også lige nu selvom jeg ævler lidt med dig. Synes det er fedt og skændes lidt engang imellem, og få pisset territoriet af og det går jo ikke ud over nogen, man holder af.
Jeg regner med du ikke tager det personligt, for det gør jeg ikke.
Jeg kan lege videre i senere.
tilføjet af

som vinde blæser..

Du lytter da ikke bare en lille smule, du derimod ævler videre i samme rille.
Så jeg er langhåret, uden arbejde, uden uddannelse, bosat et sted jeg aldrig forlader, jeg ejer ikke selvindsigt, lyver for mig selv og mine omgivelser, og er hjernevasket... alle det rene opsping fra din side, da det er et udtryk for din persona. Og jeg glemete helt at jeg har lært at udtrykke mig via.. ja via hvad egentlig?


Se... det er måden du gebærder dig på.. kan du se billedet, den større "tegning"?
Du snakker storslået om at jeg skal have det sidste ord, selvom det er netop dig der ikke kan stoppe imens legen er god. Det er så fatalt ironisk at det skriger til himlen.
Det handlede om Christania, et sted du ikke aner en brøkdel om, når det kommer til dets virke og dets principper, dets hjerte og tankegang.
Christania er meget meget kort fortalt et godt aktiv for Danmark, og i den grad for Københavns kommune. Et sted der består af f.eks min. 50 selvstændige momsregistrerede foretagender, et sted der yder en socailhjælp til værdig trængende.
Christania er sted hvor man lever og bor hvis man brænder for at deltage i sit lokalsamfund, og alle har deres ansvar.
Jeg kunne blive ved.. men dem der bor der, dem skulle du snakke med. Jeg er sikkert ikke den bedste ambassadør, mit temperement er lidt for iltert når en som dig kommer forbi.
Egentlig er det værste at du gør en helt bedrøvet, ved blot at være borger i dette land, du er en skændsel.
Sidste ord må blive.. det drejer sig om penge for dig. Men man sælger jo ikke kultur vel...
tilføjet af

hmm

Så jeg er langhåret, uden arbejde, uden uddannelse, bosat et sted jeg aldrig forlader, jeg ejer ikke selvindsigt, lyver for mig selv og mine omgivelser, og er hjernevasket... alle det rene opsping fra din side, da det er et udtryk for din persona. Og jeg glemete helt at jeg har lært at udtrykke mig via.. ja via hvad egentlig?
yup, I think that just about narrows it down.
tilføjet af

blæser og har mel i munden.

Hvorfor svarer du så? Hvis du er så stor en mand kan du jo godt lade mig få det sidste ord, ikke sandt?
Du siger christania yder hjælp til værdigt trængende. Jamen det manglede da vel også bare, nu har i jo selv solgt dem den hash og joints og øl, hjulpet med at bygge den kultur op omkring joints og øl og i det hele taget misbrugsmiljøet der startede deres nedtur, så det er vel fair nok i hjælper til.
Og selvfølgelig er dit temperant for iltert når en som mig kommer forbi, for du tåler jo ikke nogen stiller spøgsmålstegn ved stedets eksistensberettigelse. Hvorfor så ikke det?
Det er da sundt at stille spørgsmål tegn ved al ting i et demokrati. Men måske er det fordi du kun er intersseret i folk med samme meninger som dig. Det er der ikke noget nyt i, mange christanitter synes selv de er så åbne, mens man i virkeligheden ikke finder mere dumstædige folk, og ja kender og har talt med (eller retter har kendt) flere derude.
Jeg er borger i dette land, jeg betaler min skat, min strøm, mit vand. Var det ikke det der var meningen. I ville leve i fred og samhørighed, og nasse på alle de andre fjolser, som arbejder, et rent utopia.
Christania er IKKE kultur, det er muligvis DIN kultur, men det er ikke MIN kultur, ikke mere end den gamle by i århus eller legoland er for dig og jeg identificerer mig ikke med det.
Det er et has been, det har muligvis haft en pointe på et tidspunkt, men dets eksistenberettigelse er long gone, og DET er en skændsel i ikke selv kan indse dette. Det er ren og skær egoisme. Grundene kunne blive solgt, brugt, og bygget på til fordel til mange flere mennesker.
Det sørgelige er at i ved gud tror i beriger landet ved jeres blotte tilstedeværelse, men i er så navlebeskuende i ikke selv kan indse jeres tid er forbi.
tilføjet af

møs

Ja.. super cool måde du slutter af på.
You go girl...
tilføjet af

Vrøvl

Ja, og præsic som borgere bosat på Christania betaler deres vand, strøm, og skat.
At Christania ikke skulle være en del af den Danske historie og kultur, det vil du nok få lidt problemer med at bevise... ;-)
Du lyder som en der føler sig ligefrem bedre end andre. Din levemåde måske ligefrem er et eksempel på den korrekte måde at leve på.
Hvad er grunden til du ser Christania lukket?
Fordi deres tid er forbi.. what a load of crap.
Blot fordi du ikke kan overskue mennesker ikke er ensrettede som dig, grå og kedelige, intetsigende og uappetitlige.
Hvorfor det krænker dig at Christania eksisterer, ja det må man gisne sig til.
Men fremragende at du giver Christania skylden for nogle folk skulle være misbrugere netop pga, Christanias eksistens. Jeg giver så skylden til Carlsberg, og house of Prince. De er skyld i flere tusinde dødfald hvert år. Ødelagte familier m.m
... en stor gang vrøvl.
Christania koster desuden ikke dig en krone.. Christania bidrager, og er klart et aktiv for Københavns kommune rent økonomisk.
"..Du skulle købe dig en tyrolerhat, for folk vil gerne ha`, noget at grine af....."
....jeg tror du klarer dig uden hatten btw.
Men drik du blot dine øl, og nyd din tilværelse i Bøndernens forstad 4000.
tilføjet af

gå nu ud og ryg.

Tværtimod at christania, skulle være en del danske kultur, vil du få svært ved at bevise.
Jeg siger ikke min levevis er den rigtige, men i det mindste kan jeg tåle nogen sætter spørgsmålstegn ved min levevis uden at blive sur, dumstædig og påståelig. Derudover okkupere jeg ikke nogle af kbh's bedste grunde, som de så vidt jeg husker tog, fra en gammel kasserne, så penge har staten heller ikke set.
Jeg kan fint klare folk er anderledes end mig, så vidt jeg husker var det dig der havde problemt, du kunne jo ikke styrer dit temperement, når "en som mig kom forbi", så hvem er det lige der er bonderøven her? Du er vist ikke så åben som du selv tror, hvis ikke der skal mere til.
Jeg har boet i kbh, på islandsbrygge for nogle år siden. Og jeg synes københavnere er søde, åbne og glade mennesker. MEN jeg har mødt nøjagtig ligeså mange bonderøve i kbh som i provinsen, hvis ikke flere. For det at være bonde røv er noget MENTALT og IKKE geografisk. Du møder ligeså mange dumstædige og egocentrerede folk i kbh (hvis ikke flere) som på fyn og jylland. Men det er typisk kbh'er at tro det er anderledes. Det eneste det gør er at udstille jeres egen stupiditet og uvidenhed.
Derudeover så lad nu være med at tro at kbh, er jordens navle. Kbh er et hul i jorden i forhold til andre storbyer, og jeg ved godt de fleste kbh'er er ret begrænsede mennesker, men det er altså ikke jordens navle. Rejs ud i verden og see for yourself.
Og nej, christania handler sq da i høj grad om fri hash, joints osv. Kulturen er i højere grad baseret på disse stoffer og øl. Det er et misbrugsmiljø, de fleste kan sikkert styre det, men der er MANGE som ikke kan. Hash fører til stærkere sager, bare lyt til Ozzy Osbourne :-)
Hvis du absolut vil have det økonomiske aspekt ind også, så jo så koster christania mig penge. Tror du selv på hash handlerne skriver på deres selvangivelse hvad de tjener på stofferne?Samtidigt er de på bistand, og så tjener de sq da ikke nogen penge til mig. Plus de misbrugere der "kreeres" derude, skal samfundet jo OGSÅ betale for, eller tror du hsshhandlerne har lavet en fond til fordel for misbrugere?
Derudover er i begyndt at betale ejendomsskat?
Pladsen kunne benyttes meget bedre til boliger, til gavn for MANGE flere folk.
Du skulle købe dig en hjerne (eller holde dig fra jointsne en tid). På den anden side så er det sq sikkert meget godt du ryger, har hørt det ødelægger forplantningevnen, og man har da lov at håbe. Er træt af at betale til flere hjernevaskede misbrugere (som ikke mener hash er skidt for dem, nej det er samfundet, de forstår mig ikke, for jeg er så klog), og bistandklienter.
Men du må jo inderst inde være ulykkelig. Det er vel defor du ryger, no brain, no pain.
tilføjet af

Du skulle...

Du skulle undlade at snakke om ting du ikke har reelt og rigtig viden om. Kort sagt.
Faktuelle ting du bør rettes i:
Min forbrug af den vel nok mest harmløse beruselses afgrøde Cannabis, er egentlig ikke emnet, men vil da "inlighten you" og fortælle jeg ryger vel nok under en håndfuld joints om året.
Så ved du det...
"Hash fører til stærkere sager"
ja, det er selvklart en myte, intet mindre. Som taget ud af munden på en middelalderen småborgerlig kone, der ikke har fået noget på den dumme i al evighed, og som tror alle drengebørn på 13år med langt hår er hippiebøller, og lytter til djævlens musik.
Men så alligevel med en snert af rigtighed ang. din citering af Ozzy. Og det pga. regeringens politik. Så vi nu har min. 50 rygerklubber drevet af knap så reelle mennesker, der udover at sælge dårlig hash til en opskruet pris, og som også sælger ting, såsom amfetamin m.m. til unge mennesker , der egentlig bare gerne ville have sig en joint.
"Hvis du absolut vil have det økonomiske aspekt ind også, så jo så koster christania mig penge
mig penge. Tror du selv på hash handlerne skriver på deres selvangivelse hvad de tjener på stofferne? Samtidigt er de på bistand, og så tjener de sq da ikke nogen penge til mig"
Nej Dolph, men så må du jo kæmpe din sag med mange andre om at gøre det lovligt, så du ikke skal betale for deres bistandshjælp, som du jo gør. Eller...
Det er ganske tydeligt du har en 100% stereotyp holdning til folk der måtte ryge sig en joint. En idé om at folk så er håbløse, at folk er dovne, arbejdsløse, og langhårede?!(er du selv tyndhåret?)
Det burde jo så også gælde for alkoholbrugere, der skaber vold, død, og koster en ekstrem stor portion penge... (det burde tiltale dig).

Desuden er en liberal holdning til Cannabis vejen frem, som f.eks., eller rettere akkurat som i Holland.

"Plus de misbrugere der "kreeres" derude, skal samfundet jo OGSÅ betale for"
Ja, hvor skulle dog også vide det fra, men lad mig fortælle dig at der netop er væresteder på Christiania, og rådgivning netop til folk med problemer, ikke at det så udelukkende drejer sig om misbrug, men Christiania tiltrækker mange skæve eksistenser, som netop kan bruge Christiania til at få lidt vejledning m.m. Folk som koster langt mindre for det Danske samfund derude, og som så sparer dig for de uha så mange penge du tjener. Og som nævnt tidligere er der god økonomi på Christiania, når man ser på hvor mange selvstændige momsregistrerede foretagender det forefindes derude, ud over de alm. borgere der går på alm. arbejde, og betaler skat.
Christiania er anerkendt mange steder, var selv på tur derude da jeg læste, og det pga. det arkitekturiske derude. Ydermere har de formået af forvandle en ubrugt kaserneområde der lå ude og ubrugt hen, til et internationalt spændende forum, hvor man kan møde mange spændende mennesker, opleve god musik, spise særdeles godt, og undgå biltrafik.
Cannabis er selvklart en meget stor del af deres image, og det er ganske naturligt. Vi er utroligt mange der gerne ser en afkriminalisering af netop Cannabis. Og da Christiania har været stedet man købte det åbenlyst, køberne der er af alle aldersgrupper, køn, og status.
Der findes ingen argumenter der rigtig batter for ikke at gøre det lovligt.
.
Ville da ønske jeg ikke selv havde kommenteret din person, så jeg kunne svælge mig lidt i din brug af sms sprog såsom "sq", det er da lidt sødt, og så dine overgearede postulater om min person.
Faktum i den boldgade er uden at ville fornærme dig, at jeg vel nok besidder den kimen til frø som er brugbar, og kan derudover berette af jeg har en smuk kvinde til at ruge for mig.
Er desuden ikke ulykkelig som du antyder ;-)
Og kort fortalt igen stråler du med din indebrændthed og ufuldkommenhed, skal vi ikke bare nøjes med at skrive det, så alle kan se det på skrift.
Lille sølle mand... skulle du ikke bruge din tid på at bidrage til nye positive tiltag, i stedet for at mumle om nedlæggelse af f.eks Christania, det rummer så hult.
tilføjet af

haha

jeg vidste du ikke ville lade mig få det sidste ord :-)
Anyways (ups er det sms sprog?)
"Hash fører til stærkere sager"
ja, det er selvklart en myte, intet mindre."
Her læs det her, det forklare konsekvenserne af at ryge, ikke så meget det fører til stærkere sager, men det ved du jo allerede det gør, pga regeringens politik postulatet. :
http://www.sst.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/narkosituationen_i_danmark_2003.aspx?lang=da
"Som taget ud af munden på en middelalderen småborgerlig kone, der ikke har fået noget på den dumme i al evighed, og som tror alle drengebørn på 13år med langt hår er hippiebøller, og lytter til djævlens musik."
Sikke da en sød lille fordom, men den er ret typisk for de overfladiske (hov det var da vist også en fordom?) københavnere, som er lullet ind i den tro at kbh er landets, nej VERDENS hovedstad, og at man ikke kan komme længere vest på end brønshøj.
Jeres stereotypiske billede af provinsens "bondeske" beboer, som ikke har noget liv, og er bange for deres egen skygge, er kun med til at udpensle jeres egen uvidenhed og overfladiske syn på tilværelsen. De fleste "rigtige" kbh'er har jo ikke været hjemmefra mere end sammmenlagt ti dage af deres liv. Se det er sgu (<---kan du bedre kapere den, eller sidder du med din sms ordbog?) da bondsk.
"Nej Dolph, men så må du jo kæmpe din sag med mange andre om at gøre det lovligt, så du ikke skal betale for deres bistandshjælp, som du jo gør. Eller..."
Lol, det er jo netop det jeg gør, når jeg blandt andet ytre mig her. De tre personer, ud over dig ,som læser vores indlæg, tager forhåbentlig stilling til christania imens de læser.
Derudover, småborgerlig som jeg er støtter jeg også regeringens tiltag med politi på christania, for hash er stadigt ulovligt i dk.
Det minder mig om et sjovt program jeg så på dr2, hvor to mand gik rundt på christania og gav slik og cola til børnene (første gang gratis, derefter skulle de betale sagde de, lidt for sjovt). Forsældrene hidsede sig op derude, for deres børn skulle ikke have den slags ting (det er jo lavet af de store onde kapitalister).
Hvortil de to mænd spurgte om de selv synes det var iorden de solgte hash til DERES børn.
Christanitterne hidsede sig op, og samlede sig i en stor mob(<---engelsk ord for hob), og følte sig rigtigt selvretfærdige og det var da vist kun fordi der var et kamera det ikke endte med vold, men de blev smidt ud (siden hvornår er der steder i dk, man ikke må gå frit i det offentlige dk??)
Det kan man da kalde hyklerisk.
"Det burde jo så også gælde for alkoholbrugere, der skaber vold, død, og koster en ekstrem stor portion penge... (det burde tiltale dig). "
Jamen alkoholikere for en stor del af dem, ER sq da også arbejdsløse. Mange af de "sørgelige" eksistenser, som du ser i parker, og foran div. småbutikker, burde man netop give et spark i røven. Ingen bistand, hvis ikke de vil arbejde. ALLE andre på arbejdsmarkedet i danmark skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet og det er vel ikkke rimeligt alkoholikerne ikke skal, for alkoholisme er ikke en sygdom.
"Desuden er en liberal holdning til Cannabis vejen frem, som f.eks., eller rettere akkurat som i Holland."
Det er så din, ret så subjektive mening.
"Ja, hvor skulle dog også vide det fra, men lad mig fortælle dig at der netop er væresteder på Christiania, og rådgivning netop til folk med problemer, ikke at det så udelukkende drejer sig om misbrug, men Christiania tiltrækker mange skæve eksistenser, som netop kan bruge Christiania til at få lidt vejledning m.m."
Det er da også fint og dulme jeres samvittighed lidt med godgørende arbejde (når i nu selv har været med til at skabe problemerne), klap jer selv på skulderne, men pas på i ikke bliver hudløse, hvis i gør det for mange gange.
"Og som nævnt tidligere er der god økonomi på Christiania, når man ser på hvor mange selvstændige momsregistrerede foretagender det forefindes derude, ud over de alm. borgere der går på alm. arbejde, og betaler skat."
Det er da fint at folk bidrager til samfundet, men det kunne de vel også gøre andre steder end på christania, eller kan christania cykler ikke køre andre steder end på christania? Stedet kunne bruges til fordel, for mange flere folk såfremt man byggede lejligheder der.
"Christiania er anerkendt mange steder, var selv på tur derude da jeg læste, og det pga. det arkitekturiske derude. "
Ih, ja nu falder jeg da helt på røven (der skal jo ikke så meget til at imponere os fra provinsen som du ved). Stedet kan vil bygges op et andet sted, end lige nogle af de mest attraktive grunde i kbh. Der er et lign. bosted i jylland, der kan de vel også bygge de arkitektoniske perler op, som i den grad beriger, og bidrager til kulturen, og vor danske identitet? Og cyklerne kan vel også køre, selvom de ikke er "kickstartet" i kbh?
"Der findes ingen argumenter der rigtig batter for ikke at gøre det lovligt. "
Udover dem jeg lige har linket til dig, naturligvis, men fakts kan vi jo ikke bruge til noget her i disney lan.., ups christania.
"Ville da ønske jeg ikke selv havde kommenteret din person, så jeg kunne svælge mig lidt i din brug af sms sprog såsom "sq", det er da lidt sødt, og så dine overgearede postulater om min person."
Nåh, ja. Men du ved jo lige så godt som mig der ikke er noget sjovere end at generalisere.
Tag det ikke så personlig, for det gør jeg ikke, vi hygger os bare lidt (uden hash, kan man det? ;-).
"Lille sølle mand... skulle du ikke bruge din tid på at bidrage til nye positive tiltag, i stedet for at mumle om nedlæggelse af f.eks Christania, det rummer så hult."
Hmm, nye tiltag, jo lad os jævne christania med jorden. Hvad vil du ellers nedlægge, eller skal alting helst bare forblive det samme (troede kun det var jyder der havde det sådan).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.