1tilføjet af

Noget for noget........?!

Jeg synes der er en ulækker "noget for noget" mentalitet her på siden.
Især den kvindlige halvdel af debattanterne har travlt med at de vil ikke dit og de vil ikke dat, og det kan han da bare selv prøve så! Og mange mandlige debattenter har en "det skal hun sgu bare gøre"-attitude...
Det kan godt være det skyldes mange meget unge debattanter, det håber jeg, de kan meget vel blive klogere i løbet af ganske få år, når de rent faktisk har prøvet at have sex med en partner de er forelskede i...(?)
Hvor bliver "vi gør det for hinanden og fordi vi kan lide det"-mentaliteten af????
Jeg mener, milimeter demokrati på sengekanten kan da ødelægge enhver sexlyst!!! Hvor kommer det dér selvretfærdige egocentrerede fra????????????
tilføjet af

en blanding, tak!

jeg forlanger ikke rigtig noget igen af mine partnere hvis jeg giver. engangsknald er for ens egen skyld, men når man virkelig elsker så må det næsten være sådan at begge giver lige meget igen.. det kan egentlig ikke undgås hvis man elsker hinanden (eller holder meget af hinanden!). til gengæld kan man da også sagtens give uden at forlange noget igen, selvom det er kæresten. jeg foretrækker klart sex hvor følelserne er indblandet og partneren ved hvad jeg vil have hvis det bare skal være "for-sjov" sex. det andet kan selvfølgelig også være godt, men det bliver aldrig det samme.
det er utrolig dejligt at bruge kroppen til at vise hvor meget man holder af partneren.. det kan man ikke rigtigt med et engangsknald...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.