2tilføjet af

nogen ider??

OKai.. jeg r en pige på 14 år.. Jeg har været til en konsert, med et canadisk band dr hedder Doubting paris.. Jeg snakkede meget med forsangeren efter konserten.. Og jeg nåede at blive meget forelsket i ham.. Men velvidene om at han skulle rejse til bage til Canada.. Jeg gik helt i spåner, da han skulle rejse.. Hvad skal jeg gøre?? Jeg kan ikke få ham ud af hovdet??
Håber at i kan hjelpe mig..
tilføjet af

tiden sletter mange spor

få tiden til at gå, og pludselig er du ikke forelsket længere.. var selv ude for lidt af det samme da jeg havde nogenlunde din alder, vi var i Østrig og jeg mødte en MEGET sød tjenerinde på en restaurent. hun var ikke meget ældre end mig, men ak, det var kun en ferie og det eneste jeg fik sagt til hende var "ein gross cola, bitte.."
men, for pokker, jeg har været forelsket mange gange siden, og det skal du også nok blive..
tilføjet af

Fan´s

Du kan vælge at gøre, som du ville gøre,hvis du var 20 år ældre...nemlig ,nyde den oplevelse du har haft , måske grine lidt af nogen af omstændighederne herved osv.
Du kan også accepterer, at du er en del af,en form for et produkt, til viderefomidling af reklame,for bandet.
Men det er ikke det svar du har brug for nu.
Så det du skal gøre nu...er at skrive til ham,"afkræve" ham st svar på, om det, han gav utryk for, du du mødte ham,på koncertaftenen, var det han mente?
I fald ,at han netop syntes, at du skal være hans udkårne...så vil han sende en betalt "flybillet" direkte ned til ham? Ellers kan du forsøge at rykke efter den❓
Der findes faktisk fortilfælde. F.eks. mødte Poul M.(Beatles) og Linda.... hinanden tilfældigt, igennem flere år, indtil ..... det blev "dem"....
De holdt sammen i over 30 år. Intil Linda døde cancer,for få år siden.
Du må tænke på at "dit" de sælger en vare i Danmmark.....deres koncert..."Han" optræder selvfølgeligt altid venligt og imødekommende...Hvilket er den måde man sælger b.land. hans produkt på, f.eks. bandet´s konsert mm.
Du må ikke fortvivle over dette...jeg lover dig..,.Du vil møde, en helt almindelig dansk mand, på et elller andet tidpunkt ....der fuldstændigt overstråler "ham", i løbet af få år... "han" vil få dig til at se på "sagen "en smule anderledes.
Men Du må altid bevare dine oplevelser/erfaringer og minder, til dine døtre og øvrige efterkommere...det er det der skaber historie.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.