3tilføjet af

Nogen gode gave idéer til ham?

Hej allesammen! :)
Ihh, nu nærmer julen sig.. det er skønt. Jeg skal snart ud og finde nogle julegaver.. Men én julegave som jeg synes er specielt svær!! Det er gaven til min kæreste... Han er 18 og jeg er 17 (så fik vi det på plads)! Vi har kun været samn to måneder.. Men jeg vil da alligevel give ham en julegave🙂Men problemet er, at hva fan skal man lige købe til en dreng!? Piger, drenge... Hvis I ´har nogle idéer må I meget gerne skrive dem... Jeg synes det er nemt at købe gaver til veninderne.. Men lige ham.. Aner ikk hvad jeg skal give ham!
På forhånd tak :-) OG god jul allesammen! Kh. Maja
tilføjet af

ide

Hej ..
Jeg kender godt problemet ... men den første jul jeg var sammen med min køreste fik han en sølv halskæde og den blev han meget glad for. De fås jo også i alle pris klassr ;-)
Go´jul
tilføjet af

ham der...

jaja... vi siger så meget, men det er det færeste ting vi faktisk mener. en halskæde? tror du vi er feminine:P
nææ... pornofilm og øl - det er det en mand vil have! specielt når man er 18(og hash)
tilføjet af

en weekend

Hejsa
min første julegave til min kæreste var et weekend ophold i en anden by. nu ved jeg jo ikke hvor du er fra, men hvad med en weekend i københavn, århus eller Bornholm måske?
ellers hvis han er til koncerter, kunne du måske købe et par koncert billetter, så i kunne opleve noget sammen, på den måde kan i skabe jeres første minder sammen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.