16tilføjet af

Noegenbillede fra hans eks

Min kaereste og jeg har vaeret sammen i godt og vel et halvt aar og vi har det godt sammen. Han er soed og opmaerksom og der er ingen tvivl om at vi virkelig elsker hinanden.
Foer han moedte mig var han sammen med en anden pige i 2 aar, og foer hende havde han en kaereste i 5 aar. De slog op da han skulle flytte til udlandet, og mens han var vaek moedte han saa nummer to.
Omtalte 5-aars kaereste, lad os kalde hende Mette for nemheds skyld, og han er stadig gode venner og moedes naar han er paa ferie i sin hjemby, mailer, telefonerer osv. Foer vi begyndte at date var vi venner i et par maaneder (for paa det tidspunkt havde han stadig kaereste # 2), og i den tid fortalte han mig at Mette stadig er vild med ham, at hun netop havde slaaet op med sin davaerende kaereste fordi hun stadig haabede at hun paa et tidspunkt kunne finde sammen med min kaereste igen osv.
Det havde jeg det saadan set ok med -jeg kan jo ikke bebrejde Mette noget, for han er immervaek en dejlig mand!
Lige indtil jeg paa vores computer (som var hans alene indtil jeg kom ind i hans liv, men som vi nu deler) for nylig fandt en mail fra hende til ham, hvori hun skriver at hun taenker paa ham uafbrudt, at hun droemmer om at have sex med ham igen (tilfoejet slibrige detaljer om HVORDAN hun gerne vil have sex med ham osv) -og gudhjaelpemig vedhaeftet et noegenbillede af hende!
Hun skriver "efter vores seneste telefonsamtale gaar du mig lige til underlivet" og det er svaert at sige praecis hvad der er foregaaet under den samtale, men det lyder for mig som om de har haft telefonsex.
Mailen er dateret en maaned foer vi begyndte at vaere sammen, og paa det tidspunkt havde han stadig kaereste nr 2. Jeg har ikke konfronteret ham med min viden, men har efterfoelgende spurgt ham ud om hans forhold til Mette - om de nu virkelig kun er venner, om der har vaeret nogen former for upassende kontakt imellem dem mens han var sammen med nr 2 osv. og det har han svaret klart nej til.
Mette er nu tilbage hos sin tidligere kaereste igen, den samme kaereste som hun ogsaa var sammen med da hun sendte den famoese mail til min kaereste. Han skal hjem paa juleferie i en uge snart (uden mig da jeg skal vaere hos min egen familie) og har planer om at moedes med hende mens han er i byen. Efter det med mailen har jeg det aerlig talt meeeeget skidt med at de skal ses.
Jeg ved godt at den er skrevet FOER jeg kom paa banen, men hvorfor lyver han om det? Og hvis de stadig, efter 2 aars adskillelse, havde den slags foelelser for hinanden, hvad er saa min garanti for at de ikke ogsaa har det paa den maade med hinanden nu?
Jeg ved ikke hvad jeg skal goere, foeler mig frygtelig ked af det og er i tvivl om hvordan jeg skal haandtere situationen.
I gaar har jeg har proevet aabent at fortaelle ham at jeg ikke foeler mig tryg ved det faktum at han stadig skriver med hende, og at jeg gerne, bare een gang, vil se et eksempel paa hvordan deres omgangstone er, saa om han ville vise mig en mail som jeg ved hun skrev til ham for et par uger siden, men det har han naegtet. Han siger at hans emails er private og at han af princip ikke vil vise dem til nogen, men at han meget gerne vil FORTAELLE mig om hvad de skriver istedet. Men det kan jeg ikke bruge til noget, for jeg ved jo at han har loejet om hende foer, da han benaegtede at der nogensinde er foregaaet noget upassende imeem dem. Det endte i et stort skaenderi i gaar, puha...
Hvad mener I derude? Jeg er rent faktisk ikke den jaloux type, har aldrig (og vil aldrig) siddet paa ham og jeg har tydeligt forklaret ham, at det ikke er fordi jeg i al fremtid vil have adgang til hans emails, men at det ville give mig ro i sindet hvis jeg blot een gang for alle kunne finde ud af hvad der foregaar imellem dem.
Jeg er ogsaa stadig i kontakt med et par af mine ekser og har tilbudt ham at han kan laese emails/SMS'er hvis han vil det, men det siger han at han ikke vil.
Han har i oevrigt planer om at Mette og jeg skal moedes til en fest i januar, og siger at han tror vi vil kunne lide hinanden. Hmmm... tror ikke der er den store chance for at vi vil blive bedste-veninder ;-)
Hvad mener I om min historie? Kan I forstaa at jeg er ked af hele miseren, eller har jeg overreageret?
tilføjet af

Hvilke beviser kræves før man kan stole på en anden?

Kære Nete,
du har det svært med din kærestes svar, fordi han har løjet for dig om korrespondancen med han eks...
Har du talt sandhed om, at du har søgt i hans pc og fundet et brev fra før du selv kom ind i billedet?
Hvad tror du han ville tænke om dig, hvis han vidste det? Viser din insisteren på, at han indrømmer 'noget upassende' mellem dem ikke, at du ved mere om ham (læst en privat mail) end du siger åbent? Ønsker du, at HAN skal have tillid til dig og at han skal føle sig respekteret af dig? - Nuvel, hvis du gør det, så starter du med at give ham det samme: tillid og respekt for hans integritet. For da kan du muligvis slå hans eks-kærest med flere længder. Noget kunne tyde på det.
Når han svarer, at der ikke er foregået 'noget upassende' mellem dem, så ville jeg nok i den situation svare det samme, jeg ville ikke stemple mig selv som del af 'noget upassende' fordi en anden, som jeg havde brudt med, af sig selv har sendt mig en (uønsket) mail med upassende indhold. Og nu er der jo som bekendt også forskel på, hvad mænd og kvinder finder upassende mht. sex og nøgenbilleder. Din kæreste har måske fundet, at eks'en opførte sig lidt pinligt, men det er selvfølgelig altid smigrende at være genstand for opmærksomhed for en mand, især seksuelt. Alligevel behøver han ikke overveje over en dørtæskel at 'vende tilbage' til eks'en af den grund. Hvad hun gør kan godt få ham til at synes, hun er lidt billig.. dér er mænd vist også meget præcise i deres 'domme'.
Når han tilbyder at fortælle dig med ord, hvad du vil vide, så synes jeg han viser megen åbenhed og tillid. Hvis han ønsker at beholde dig, satse på dig og beskytte dig (og din sjælefred), så ville jeg i hans sted heller ikke hive en ufrivillig mail frem fra før han mødte dig..
Og på trods af eks'ens fantasifuldhed (billede) så mener jeg ikke hendes sætning om telefon på nogen måde kan bevise, at samtalen har drejet sig om sex. Var det det første, du ville nævne i telefonen for en mand, der har forladt dig? Vi ved vist begge, at det ikke normalt er sex der får folk til at gå fra hinanden, men følelsesmæssige ting. Så hun har rimeligvis startet der, men vil bare (beskyttet bag skærmen) tilføje for at gøre indtryk på ham, at det at tale med ham vakte minder i hende... Og det ER billigt at bruge sex som lokkemiddel..
I det hele taget virker eks'en på mig som én, du ikke behøver at sammenligne dig selv med. Og jo mere du gør det - ved at løbe efter din kæreste med mistro og udspioneren og insisteren - jo mere vil du ligne hende.
Hvorfor tror du at han har valgt dig, og hvorfor tror du, at han bliver hos dig?? Vis nu bare, at du respekter ham og stoler på ham og føler tillid. Men vis også, som du allerede har gjort, at du er urolig for, om eks'en forfølger ham. Sig, at det er fordi du føler kærlighed til ham og ikke ønsker at miste ham.
Nu gentager jeg vist mig selv. Men det korte og lange er, at Jeres forhold vil blive sådan som du selv er med til at skabe detved dine egne handlinger, ord - og endda tanker: enten med mistillid eller med aktiv tillid, tolerance, frihed fra frygt og jalousi - eller med det modsatte. Og hvad tror du, som mest vil styrke det tætte forhold mellem dig og din kæreste?
"Remember this: what you focus on expands, so start focusing on where you want to be, instead of blaming the world for where you are, because whatever you focus on will eventually engulf you." - Med andre ord, man får ret i sin værste frygt, hvis bare man giver den energi nok... !
Jeg har selv oplevet så mange gange i mit liv, at citatet desværre taler sandt.
Kærlige ønsker om din sjælsro og værdighed fra
en slags "Lys-fé"
tilføjet af

nyd d så længe d varer

Mød hende og spil total vild med hende og kys hende. Og sørg for at han ikke deltager i kysseriet. Snak ALENE med hende uden han må høre/blande sig.
Så bliver han total misundelig og vild med dig og vil droppe hende helt.
Eller dyrk dem begge - hun er da sød - og del så den mand og nyd det så længe det varer.
tilføjet af

skam dig !!

Du "fandt" en af hans e-mails fra hende.....
Hvordan "finder" man en anden persons e-mail på en anden person's PC?
Du siger du ikke er den jaloux type, men hvorfor snager du så i hans e-mails ?
Jeg e rligeglad med hvad HAN har gjort eller ikke har gjort, men at snage i andres private beskeder er u nder lavmålet og du skulle skamm edig noget så eftertrykkeligt.
Denne handling og den underliggende mistillid som den repræsanterer, ville nok være en meget stor grund tilat jeg ville sætte spørgsmålstegn ved et evt. forhldl til dig.
Du siger han er dejlig, men du lyder på mig at du ikke er dejlig eller god kærestemateriale.
Jeg gentager...du burde skamme dig !!!
tilføjet af

kan godt følge dig

Hvis man er sammen med en anden person har man ingen hemmeligheder for hinanden. Hvis man har det kan det gi' en masse misforståelser og det gavner ikke et forhold. For mig virker det lidt som om han stadigvæk har noget kørende med sin ex-kæreste. Jeg kan godt forstå du er utryk.
Hvis han ikke åbner sig mere for dig så være lidt på vagt over for ham. Det eneste du kan gøre er at afvente hvad der sker. Man har ikke direkte noget privatliv over for sin kæreste. Privatlivet skulle jo gerne indeholde sin kæreste.
tilføjet af

Læs lige hendes indlæg igen

Det var en FÆLLES pc, og hun har nok ikke ligefrem siddet og kigget efter den slags, når hun på daværende tidspunkt ikke havde mistanke om noget særligt de to imellem
tilføjet af

hanlyver-UDDD med ham!

min mening, sådan et svin
tilføjet af

ok at kigge hans e-mail

der var åbenbart en grund til det!!!!!!! Han er et svin overfor hende.
Hvis man ikke har adgang til sin kærestes mail, har han hemmeligheder og så er der noget helt galt i forholdet.
Så tjek altid kærestens mail, hvis I har mistanker
tilføjet af

han savner sin eks

og er ikke færdig med hende, det er da tydeligt. Sæt ham stolen for døren; dig eller hende.
Ellers må han ud i kulden og tænke sig om og tage stilling og vælge.
tilføjet af

åndssvagt,barnligt svar

hvor gammel er du? Fik du 9.klasse med?
tilføjet af

rigtigt, kaptain

jeg opdagede på min kærestes pc, at han bollede med dating-damer, det var fandme et chock, det havde jeg ikke forventet.
Så han røg ud - med det samme.
tilføjet af

Rigtigt...

Hej lysfe'.....
Ville bare lige sige ....GODT SVARET...Dejligt med et seriøst svar...Det er da noget nete..kan bruge til noget.....
Hilsen Helle
tilføjet af

hvorfor...

har han ikke slettet mailen og billedet af ex kæresten? Hvorfor bliver han ved med at gemme på det? Det lyder jo til at være et stykke tid siden han har modtaget det??
tilføjet af

JAJAJAJA

HAN ER ET SVIN HVIS HAN HAR SEX MED HENDE, MENS HAN HAR ET FORHOLD"!!!!!!

(men skaf nu ordenlige beviser først!)

/mig
tilføjet af

tænk dig om

Hej Nete
For det første kan der være flere grunde til at han har emailen liggende.
1. Han kan være typen som aldrig sletter noget.
2. Han får stivet sin selvtillid lidt af ved at have fået en sådan email.
3. Der kan være andre grunde.
Hvis han i virkeligheden har noget kørende med hende, ville han hvis hans IQ ellers var over sinkestadiet, have slettet den famøse email med det samme hans PC blev fælles med dig (eller krypteret filen så den ikke kunne åbnes).
Han har ret til privat konversation. Ligesom du også har.
Jeg har selv fået en for min smag alt for saftig e-mail fra en kollega, som har kastet sin kærlighed på mig (ikke gengældt) i overvældende grad og jeg har gemt den i tilfælde af at der skulle blive deciderede problemer i den sammenhæng (sexchikane eller lign.)
Denne situation er ikke den samme, og det er da muligt at han stadigvæk synes at hun er dejlig og kan tænde på hende, men det er nu engang dig han har valgt og er sammen med - han har valgt hende fra.
Mænd kan tænde på utroligt mange kvinder samtidig, uden at de af den grund er utro (nogle er, men de er nemme at spotte) og din kæreste tyder ikke på at være typen.
Hvad hvis han nu i stedet for havde fået et maleri (et nøgen billede af x-kæresten) var situationen så den samme???
Faktisk er flere kvinder end mænd utro - i hvert fald i Danmark og kulturelt lignende lande, og det er også flest kvinder som vil skilles fra deres mænd, uden at der er en åbenlys grund (utroskab, vold e.l.) Mænd er faktisk mere tilbøjelige til at tilgive en utroskab end kvinder er. Mænd har det med ikke at huske på så mange ting og fejl ved kvnderne. Ulempen er så at mænd oftere glemmer mærkedage, hvilket aldrig bliver opfattet positivt - i virkeligheden er det en god ting for parforholdets skyld.
tilføjet af

I samme båd?!

Hej!
Jeg ved ikke om det er for sent at skrive ind, men synes lige jeg ville fortælle dig, at du altså ikke er den eneste.
Jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i godt og vel 2 år...
En dag da han var på arbejde, så jeg i hans billeder, på hans pc. Det resuterede i at jeg ikke har følt mig særlig tryg siden. Hans bedste veninde, stod der, i undertøj?! Viste ellers det hele frem, udover det var der omkring 200 andre billeder af hende? ... De er stadig bedste venner og ses rimelig ofte, og hver gang ligger jeg i min seng og græder... Jeg er ikke rolig før hun er skredet hjem fra ham, og jeg har været sammen med ham efter. (Vi ses kun i weekenderne). Han siger hun sendte billeder, fordi hun er utilfreds med hendes krop, og ville høre hans mening? Jeg spurgte ham så, hvorfor han havde gemt dem, og han svarede "Jeg har bare ikke fået slettet dem"... og han har dem, selv nu hvor der er gået omkring et ½ år, siden jeg så dem første gang... Jeg er stadig ikke tryg!?
Og snakker vi om det, ender det med vi bliver uvenner...
Jeg føler mig usikker hver gang de ses, da hun i øvrigt har prøvet at ødelægge vores forhold..
Jeg stoler dog på min kæreste og på hans historier, men jeg stoler ikke på hende...
Ved godt det ikke hjælper dig spor, at jeg også lider... Men synes bare du skulle vide du ikke er den eneste... Held og lykke...
Knus!
tilføjet af

han er da FOR dum

jeg havde smidt ham ud for længe siden - ikke en helt normal opførsel, den mand har!!! Du finder dig i alt for meget. Og det er meget dumt af dig.
Nu svir der det til dig selv, fordi du ikke evner at sige fra.
Mangler du selvværd, kvinde???
Han pisser jo på deg!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.