19tilføjet af

Noah

Og Gud sagde til Noah, ”Jeg har besluttet at gøre en ende på alle menneskene, for Jorden er fyldt med ondskab på grund af dem….. Jeg vil skabe en oversvømmelse på Jorden for at ødelægge alt levende kød under himlen; alt, der er på Jorden skal dø……….”
Hmm, Jorden er fyldt med ondskab så alt og alle skal dø. Gud dræber altså alt levende, på nær nogle få dyr og Noah og hans familie. Kunne han ikke bare nøjes med at dræbe de onde mennesker evt?
Er Han virkelig værd at tilbede? Er Han virkelig en alkærlig "person"?
Nej og nej
Mvh.
tilføjet af

Et par af hver art var nok til at dyrene kunne bevares.

Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

Lige som Gud lover, at han aldrig mere vil udrydde ...

´
... alt levende på jord 1.Mos.9:11.
Der er så mennesker der er så blaserte, at de mener at Gud vil udrydde alle andre end
lige netop dem. Men måskee har de alligevel en pointe, for set med mine øjnene lever disse
mennesker ikke, men ånder i håbet om en verdslig organisations selvudnævnte guddommelige frelse.
Når dette er sagt, så har den verdensomspændende vandflod en meget lille verden at boltre sig i, da verden dengang svarede nogenlunde til det område man kendte og havde tillid til - Du må også lige huske, at Jorden i disse folks bevisthed var en flad skive man kunne falde af, hvis man vovede sig for langt væk.
Så sent som på Paulus tid, var verden = det areal som han havde udspredt Ordet om Kristus i, og her taler vi så år 60-65 e.Kr. http://scriptures.lds.org/da/biblemaps/13
♦ 2.Tim. 4:17 ♦
Men Herren stod mig bi og gav mig kraft til at fuldføre min forkyndelse af budskabet,
så at alle folkeslagene kan få den at høre, og jeg blev udfriet af løvens gab.
*******
Husk også på, at Columbus havde søfolk der troede de ikke kunne blive ved med at sejle,
for på et tidspunkt ville de ramme kanten af jordens Runding og falde ned i fortabelsen.

med venlig hilsen
jalmar 😉
tilføjet af

Jorden vil aldrig igen blive fuldstændig oversvømmet

af vand.
Det er det der står i 1 Mosebog 9:11.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

kort sagt:

først udrydder han alle gode og onde mennesker (undtagen Noah og Konen, ungerne og svigerungerne) og alle dyr (under et par (han og hun) af alle arterne)
og så er der dømt død og ødelæggelse og alt og alle minus overstående..
og SÅ får Noah og konen vel børnebørn senere... og de børn vokser op og får børn med hvem? (alle mennesker er jo udryddet) og så lader han hjulene køre (igen) og menneske-slægten genopstår (på mærkeligvis jf. overstående) og denne gang holder han sig på måtten og lader ondskaben blive genetableret og regere.
han så at mennesket var ondt, han tager nogle få udvalgte og så dræber han resten.. Men ondskaben kommer igen (det ser vi jo flere steder i historien og også i NT.

dvs. der er noget som ikke stemmer (Noahs oldebørn) og Gud viser sig som halvddum (ondskaben forsvandt jo ikke) og Ond (han lod også gode mennesker dø og nu lader han det hele være som det bliver)
tilføjet af

Hvad med indavl?

Jeg tror ikke, teorien holder vand.
MalteFnalte
tilføjet af

Du har ret i at der er noget som ikke stæmmer...

...men det er i dit hode. Noahs børn havde med seg sine koner. Der var ÅTTE mennesker i arken. Klarer ikke fire mænd og fire kvinder at få børn og børnebørn?
Gud er ond og dum ,sier du. Alle ydmyge lesere her på solen har nu fåt bevis for at du er uddannet ved en ond og falsk religionsanstalt og har skiket deg lige med denne gudløse verden.Din dom venter lige rundt hjørnet. Og vi skal glæde os når du og dine ligesinnede blir væk. Ja vi skal hoppe af glæde,for deres falskhed overgåes kun af jeres ondskab.
tilføjet af

Nej der var INGEN gode mennesker...

...på Noahs tid.De var lig deg. Undtagen familien Noah - rætferdighedens forkyndere.
tilføjet af

Lig mig?

Ja, hvis ondskab er ikke at tilbede gud, så er jeg jo ond ifølge dig, og det har jeg det skam ganske udmærket med.
MalteFnalte
tilføjet af

Ja,helt fræm til du hører...

...på nyhederne at religion er blit forbudt af FN. Når du hører det vil du vide at det var sandhed det vidnerne fortalte deg. Og du vil gøre i bukserne af rædsel og angst.Det blir en styg tid for deg. Men du kan fremdelse vende om til Jehova og få leve. Og slipe at bide af deg tungen i forbitrelse over hvad du i dag står for.
tilføjet af

Hvad mener du da

at jeg står for? Dine trusler virker ikke på mig, idet jeg ikke er bange for Jehova😉.
MalteFnalte
tilføjet af

Ja, netop dét jeg tænkte

Det kan da godt være, at gud lovede ikke at oversvømme verden igen, men hvad så med Dommedag? Dér skulle alle de vantro hunde jo gå døden i møde, ikke? Såååeehh.........same shit, ikke?
Desuden vil jeg da meget gerne vide, hvor at vandet blev af efter syndfloden?
MalteFnalte
tilføjet af

Den var ikke så tosset maltafnalte "hvor er vandet"? ...

´

... og så ved vi jo, at det kun er alle dem som "JW'kristus traellen" = den selvudnævnte "olierede-sheik", (og ftg's "messias") kan lide, der overlever harmageddon!
Overleve harmageddon 😮 er du da vimmer, det er sgu da en større trussel end at blive dræbt under samme! 😃
mange hilsner
jalmar
tilføjet af

du kan stadig ikke forklare

Noahs børnebørn får børn med hvem?
Noah og kone: 2 stk
Noahs børn: 3 stk.
Noahs svigerdøtre: 3 stk.
i alt: 8 stk. så langt er vi enige.
så får Noah børnebørn, formoder man. så må børnebørne få oldebørn med hvem? Noahs svigerdøtre? altså børnebørnenes tanter?
der mangler nogle udefrastående mennesker i det her. hvis Noahs børnebørn skal føre slægten videre.. Men med hvem?
sidste del af dit indlæg er ikke en læsning værd, dog har jeg 1 kommentar:
"religionsanstalt" er forkert. Det er et videnskabeligt fakultet.
tilføjet af

Incesitiøse seksuelle...

...forbindelser var ige skadelige på et så tidligt tidspunkt i menneskenes historie. Du ved - det er ikke en evolution som pågår,men en devolution. Devolutionen gør at det genetiske potentialet stadig forringes. Adam kunde få alle racer som børn,men det kan ikke vi. Og nogle har nåd sin genetiske endeholdeplads. Ingen nevnt,ingen glemt...😃
tilføjet af

aha aha aha..

Så den slags var fint nok, dengang?
der er 3 indvendinger som jeg vil stille dig til ansvar overfor, i vilkårlig efterfølge:
1. din påstand om om evolutionen og devolution lyder ret videnskabelig (hvilket ikke er noget jeg normalt tillægger dine indlæg) men du mangler en kilde (en brugbar autoritet) og basere det du skriver på.
2. denne logik om seksuelle forbindelser, er den ikke lidt modstridende med logikken om pædofili, som du har nævnt i et indlæg vedr. Muhammed?
og sidste punkt, og her anvender jeg Bibelen, Dansk autoriserede fra 1992:
3 mosebog (også kaldt leviticus) 18 modsiger ALT hvad dit svar er bygget op omkring. ifølge Leviticus 18 er den måde hvorpå Noahs børnebørn har fået børn på, STRENGT FORBUDT! betyder det at i starten er det okay med Gud og så senere hen fortryder han og laver regelementet som det står?
Ydermere, som en ekstra bonus! står der i Noahs Historie:
Noah og kone har 3 sønner og disse 3 sønner har hver en kone, de 8 mennesker, alle andre skulle være totalt udryttet igennem syndfloden.
Sem, Kam og Jafet får sammen med deres koner en række børn, (1 mos. 10) men hvordan får Gomer (Jafets søn) sin søn Rifat? ved at overtræde buddet i Leviticus? og det samme gælder for alle Sems, Kams og Jafets børnebørn.
hvordan kan Sem, Kam og Jafet få børnebørn, uden at have udestående koner?
1. sex i familien? hvilket Gud forbyder senere hen.
2. på magisk vis? så taler vi om mirakler som ikke er nævnt i bibelen.
vi må, på baggrund af skriften, forvente at de nok har fået børnebørn på naturlig måde, men dette er så på bekostning af overtrædelse af et Bud.
dvs. Gud "skifter mening" eller bliver klogere?? Jeg troede Gud var ufejlbarlig (logikken er her at Gud skifter mening om visse ting, som er tilladte -> forbudte og dette strider imod ufejlbarlighedsdoktrinet)
tilføjet af

Netop på grund af devolutionen...

...og udarmingen af det genetiske potensialet blev incestiøse forbindelser efterhvert farlige for afkomet. Dete afstedkom forbudet i Moseloven. Men denne lov kom først efter 1513 fvt. ved Moses.Vandflomen skjede i år 2370 fvt. Altså kom loven 857 år senere.
Vi må heler ike glæme at Jehova havde fuld mulighed til at beskyte Noahs børnebørn mod uønskede sygdome og svagheder ved indgriben. Og selv i dag ser vi at fæter og kusine-ægteskab ofte går godt i de muslimske miljøene. Det menneskelige DNA er en stærk konstruktion.
tilføjet af

så gud skifter mening.

ergo er gud ikke ufejlbarlig. han ændrer sine meninger. uanset grunden.
medmindre du har ret, så er moseloven, som også er guddommelig, et produkt af mennesker..
"Og selv i dag ser vi at fæter og kusine-ægteskab ofte går godt i de muslimske miljøene."
-- det betyder ikke at børnene er helt og aldeles normale, med sikkerhed.
og Gudsvej, det er alt sammen meget fint, men uden kilder, er det her indlæg du har sendt mig, fuldstændig ubrugeligt.. jeg har ingen garanti for at det som du siger er korrekt.
tilføjet af

Efter hvert som...

...ufuldkomenheden greb om seg - efter at den fuldkomne Adam blev ufuldkomen - sate Jehova ind lover som skulde afhjælpe skadene af børn af for nær relaterede foreldre. Det nyter ikke om du anklager Gud hele tiden for at ændre sine meninger. Du får ike ræt af den grund. Du graver deg kun ned i den grav du snart skal lige i.
Efter Harmagedon vil menesket ater bli fuldkoment i løbet af tusindårsriget.Det blir et dejligt liv for dem. Vil du dit må du vænde om og kome op af den åndelige pølen som åndsgangsterne på dit lærested har bragt deg.
tilføjet af

hmm.

Det forklarer ikke det manglende led i Noahs Slægt..
Noah og kone
Børn og svigerbørn.
Børnebørn
Oldebørn
tipoldebørn
børnebørnene er nød til at have haft sex med hinanden eller nogen kvinder fra generationen før dem?
og så fremdeles... eller har de jo hele tiden haft omgang med sig selv... dvs. Homo sapiens i dag (og du er heller ikke andet end Homo Sapiens, Gudsvej) er faktisk et produkt af incest?
og så siger Gud pludselig: den slags må i ikke. Jamen man måtte jo godt før? faktisk var de jo nød til det (alle andre mennesker var jo døde). Ergo er den ufejlbarlige Gud, som ellers altid har en hemmelig mening ageret modsatrette! Først er det tilladt og så eller forbudt.
en anden grund til at jeg har mistænkeligheder ved dine indlæg er:
Du skrev i et indlæg om Muhammed fra Koranen er denne var en ond pædofil. Men incest er åbenbart okay, pga. bibelen? Det er lidt som om at du bruger konteksten fra nutiden imod Koranens Muhammed, men glemmer den når det handler om din egen bogs særheder. Incest idag er noget man kan blive straffet for, men dengang var det ikke? (indtil 3 mosebog 18 i al fald) men Pædofili er ikke godt nu og var det ikke dengang (selvom man dengang var af en anden opfattelse)
modsatrettetheder i logikken igen [:*(]
og så kommer dine sædvanlige nedladenheder. Klassisk eksempel på at dit krudt er hørt op på emnet og i stedet skyder du på skribenten. Spark til bolden, ikke til manden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.