24tilføjet af

Nettet og virkelighed

Jeg vil lige høre jeres mening om dette her da jeg selv er ved at syntes det er lidt langt ude,men ved ikke om jeg skal stoppe det helt eller fortsætte og se hvor langt det føre hen.
Jeg har kontakt med en sød fyr på nettet. Vi har skrevet sammen i et stykke tid,først var det bare sådan lidt frem og tilbage. For 7 dage siden begyndte han og snakke om at han var vild med min personlighed og han ville gøre alt for at vi kunne være sammen. Jeg måtte lidt stoppe lidt op og så sige at det måske nok var en god ide at vi mødte hinanden først før vi begyndte på den slags udmeldinger,men han bliver ved og nu er det helt der ude hvor han vil flytte for at vi kan være sammen,købe hus osv.Jeg forsøger at slappe lidt af da jeg jo ikke har mødt ham, men må da indrømme at han er meget sød og jeg bestemt tror jeg kunne gå hen og få følelser i klemme. Han skriver han føler vi har været sammen længe og at han savner mig osv. hmmmm.
Vi har udvekslet nummer men har slet ikke talt sammen ,han ville ringe den 24 men det gjorde han ikke,så ville han ringe den 25 men gjorde det heller ikke. Han sender søde sms og jeg svare på dem men sommetider svare han slet ikke tilbage,vi snakker sammen over nettet men det er bestemt heller ikke sådan at han virker vildt ivrig for at sidde og komuniker med med mig,men når han så er det så får den ikke for lidt med vilde følelser og drømmen om ham og jeg. Jeg prøver så godt jeg kan ikke og lade mig føre med ud i alle hans drømme ,det kan sgu godt være lidt svært sommetider da jeg bestemt syntes om ham som den jeg har oplevet,men igen jeg har jo ikke set ham og det må jeg lige minde mig selv om flere gange om dagen.
Et godt råd vil være godt lige nu.
tilføjet af

Pas på!*

Hvis han allerede vil flytte sammen, inden du har mødt ham.
Så er han sikkert en svindler med rod i økonomien, og han
er ganske givet igang med flere kvinder på samme tid.
Mit råd; Pas på! Når han først er flyttet ind, så får du gevaldige
problemer med din egen økonomi.
tilføjet af

Nettet og virkelighed

Ang det med huset osv så har jeg meldt ud af jeg IKKE
skal købe hus sammen med nogen! så hvis det er det han ønsker må det stå for egen pengepung!
har tænkt på det med andre kvinder eller at han måske er i et forhold nu. har overvejet at spørge ham men det er lidt det samme som at sige han er uærlig og det kan jeg jo ikke sige når jeg ikke kan bevise det.
tilføjet af

mit råd

Hej.
Jeg har været igennem lidt at det samme for ikke så lang tid siden. Det eneste jeg kan råde dig til er at sikre dig at manden er ærlig overfor dig, FØR du begynder at udvikle følelser for ham. Tjek om mandens intentioner er gode, og om i har en fremtid. Det kunne jo godt være i er de rette for hinanden, men ring til ham, mød ham ude i byen osv. Find ud af om han er god nok eller ej.
God fornøjelse
tilføjet af

En bedre løsning

1. Skriv sammen med ham i 2-3 måneder eller længere tid
2. Tal i telefon med ham nogle gange før i mødes.
3. Når i mødes nogle gange og det går godt, så kan du indlede et kæresteforhold.
4. Du skal være kæreste med ham i 6 måneder eller mere, så kan
i overveje at flytte sammen.
Hvis han kommer igennem det, så mener han det seriøst!
Hastværk er lig med lastværk. Forsigtighed gælder både på
internettet og den virkelige verden. Der er ikke den store forskel.
tilføjet af

ja pas lige lidt på .

Kan også kun sige at du skal passe lidt på, det er faktisk ikke så slemt at møde en over nettet ( har selv prøvet det) men der er på nettet som irl faldgruber, jeg tror nu nok at jeg ville tage det som et alvorligt fare signal at han ikke ringer på aftalte tider at han ikke virker ivrig efter at snakke med dig når i er på nettet er heller ikke en god ting.
Men selvfølgelig skal man aldrig sige aldrig der kan jo være flere grunde til at han er som han er, men jeg giver ret i at det nok er en fupmager der har gang i flere på en gang, prøv dog at aftale et møde med ham, så har du set kamelen og mange gange kan man bedre bedømme en person face too face, på nettet og sms har han rig mulighed for at smigere dig og bruge store ord, og hvem kan ikke bruge det engang imellem, og er han så vild med dig at han vil købe hus og flytte osv,,, så har han såmænd nok tid til at presse et møde ind med dig ( det er selvfølgelig et offentligt sted og du fortæller ham selvfølgelig at hans navn og adresse er afleveret til en veninde) jeg tror at det er den bedste måde du kan gøre det på har han ikke tid.. eller er han ikke intresseret i et sådan møde.. Så tror jeg at du kan regne ham for en fuser...
Held og Lykke :-)
tilføjet af

svar

Det var ham der ville tale i telefon den 24 men så kunne jeg ikke lige da jeg sad hos en af mine venner.Ringede ham op da jeg kom hjem men der tog han den ikke.han skrev en sms om at han ville ringe senere da han lige fik besøg,senere kom der en sms om at han ville ringe dagen efter. MEN NEJ
Måske jeg skal sige til ahm at vi skal tale sammen i telefonen og mødes meget snart ellers trækker jeg mig.
Eller skal jeg sige lige nøjagtig somjeg tænker? nemmelig at han har gang i flere og der er noget som ikke helt passer sammen.
I går sendte han sit nummer til hans arbejdstelefon fordi han skulle til et møde i dag og så kunne jeg altid få fat i ham på det nummer.
tilføjet af

En god løsning.......

....især hvis I er gift
tilføjet af

Pas PÅ......

....for man kan udvikle virkelige store følelser over nettet, med hjertebanken und alles...... det kan forandre alt...alt.....
tilføjet af

Jeps

Har hørt om det! men så meget som han giver udtryg for han føler har jeg svært ved at forstå,det er lidt uvirkeligt for mig.
tilføjet af

Han er useriøs

Hej
Jeg synes, at han virker til at være en useriøse og utilregnelig type, som lover mere end han kan holde. Han har ikke ringet til dig, som aftalt, og han vil allerede flytte sammen og købe hus før i overhovedet har mødt hinanden, eller kender hinanden endnu. Så han er måske desperat.
Jeg har selv kendt en mand i over et år, som jeg lærte at kende på en dating, men for 3 månedere siden gik forholdet istykker, da vi på nogle områder ikke passede sammen alligevel, da vi havde nogle forskellige holdninger og ønsker til, hvordan vi ønskede at leve livet på, og hvordan pengene skal bruges. Seksuelt passede vi hellere ikke sammen.
Så der er mange måder, man skal kende hinanden på inden man flytter sammen.
Ham jeg kendte ville også gerne have et hus. Men jeg synes, at det er bedst at starte med en lejlighed, hvis man skal flytte sammen. Så kan man købe hus på længere sigt, når man er parat til det og forholdet og kærligheden er stabilt.
Så jeg synes bare, at du skal tage den med ro, og lytte efter, hvad du selv har brug for. Hvis du gerne vil på dating med ham, synes jeg at i skulle mødes på et neutralt sted den første gang, og lad være med at invitere ham med hjem den første gang. Hvis interessen, så er gensidig kan i aftale at mødes igen. Du skal på den første dating, gøre ham opmærksom på dine ønsker og behov , og hvad du vil med forholdet, og dine forventninger til ham, og at du ikke er parat til at flytte sammen og købe hus allerede nu.
Held og lykke
tilføjet af

Jeg ser mig selv.......

....som en meget ansvarsfuld kvinde, men ved selv hvor store følelserne kan blive....man kan nærmest blive sindsyg og det kan gøre fysisk ondt....alt kan lade sig gøre....alt
tilføjet af

Tak...

for din komunikation. Det jeg høre lidt nu er at jeg bør tro på ham da det virkelig kan lade sig gøre og han sikkert taler sandt når han siger alle de ting til mig??.
tilføjet af

Ja...tro.....

....på ham.
Der kan være mange årsager til at han reagerer som han gør, men dermed ikke sagt at han ikke føler som han siger, selvom han i virkeligheden gør lige modsat af hvad man kunne forvente.
Det kan være komplet uforståeligt for andre, men den menneskelige psyke er extrem kompleks, specielt når vi taler om følelser. Det kan være at han har nogle ekstrem dårlige oplevelser, hvor han er blevet såret så dybt at det aldrig kan hele og derfor, helt naturligt, naturligvis er bange for at blive det igen. Det bar bare nogle tanker fra mig, håber du kan bruge det til noget.
tilføjet af

tænk

jeg vil trække mig lidt og se hvad der sker,men om det er dumt det kan jeg ikke helt finde ud af.
tak for dit svar og jeg vil tænke over det du har skrevet.
tilføjet af

Jo...det er dumt .....

...at trække sig nu.
Hvis ikke du allerede har kontaktet ham ville jeg gøre det nu, men hvis tværtimod har taget kontakt til ham ville jeg vente på at han kontaktede dig tilbage....
tilføjet af

tænk dig godt om

hvis du synes om ham,så mød ham, det er den eneste måde du finder ud af om det er seriøst eller ej. men med de erfaringer jeg har fra nettet så er han sikkert både gift og har børn, som sikkert er grunden til at han ikke ringede som lovet. det er så nemt at tale sammen via sms, messenger og mail. men det er samtidig meget upersonligt, hvis der skal være følelser imellem jer så er det IRL og det kan være svært. når man sidder og mail eller chatter så er det nemt at drømme, men at realiserer drømme til virkelighed er sgu svært.
mit råd er at ringe til ham, tag ham med bukserne nede, aftal et møde i dag, eller i morgen (hos ham) se om det er noget eller om han trækker i land.
held og lykke.
mille
tilføjet af

ikke endnu

da jeg ved han sidder i møde her fra kl 14.00,har godt nok hans nummer til jobbet men behøver jo ikke ligefrem og kontakte ham på jobbet.
Tror jeg spørger ham direkte om han er i forhold.
tilføjet af

Det behøver.......

...jo heller ikke at være NU NU, men bare et hint til at "tiden er inde" til at gøre noget, et eller andet....
tilføjet af

i aften

er ret sikker på jeg høre fra ham i eftermiddag eller i aften.
tilføjet af

Hvis du har......

...kontaktet ham, er det hans tur til at kontakte dig på en eller anden måde.
Har du f.eks mailet til ham, burde han klart maile tilbage, hvis ikke han gør det, må man vel konkludere at han ikke er interesseret eller hur?
tilføjet af

hver dag

vi har kontakt hver dag enten på sms eller msn.
han skrev i går hans mobil nummer til jobbet da han skulle på job i dag. jeg skrev tilbage men fik intet svar. Inden jeg gik i seng skrev jeg så igen men stadig intet har jeg hørt.
Så jeg må vel bare vente og se
tilføjet af

Så skal ......

....du ikke skrive mere, han er ikke interesseret, så prøv at glemme ham.....hvis du kan (det er ikke sikkert). Men han skal ikke have lov til at lege med dine følelser, det er for hårdt...det slider
tilføjet af

Konklusionen

på dit svar, tror jeg godt selv, du kan drage -
hvis ikke, så tjek det her:
http://netbrevkasse.dk/svar.asp?svar=1332&brevkasse=27
Held og lykke
ACE
tilføjet af

Here you go girlie >>>

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.