6tilføjet af

Netdating er da ...

spild af tid ... kvinderne har det for let og sandsynligheden for at møde den rette er 2% max ... kan ikke råde nogen til at prøve det.
tilføjet af

Forkertski!

Jeg kender selv et par der er blevet gift efter et Dating-møde, og der er med garanti mange andre.
Har selv været "igennem" 15-20 kvinder uden at stoppe op endnu...
tilføjet af

Passer ikke, men der skal kysses mange frøer..

Tre af mine venner sidder i dag i fast ejendom med en baby på låret sammen med kærester de har mødt på nettet og jeg har selv haft 3-4 kærester fra nettet.
Jeg tror selv jeg har været ude med i al fald 30 kvinder gennem tiden og det er højsæson nu for kvinderne peaker seksuelt i april og maj, så hvis du har modet så gør det...
tilføjet af

netdater ikke mere

men min fornemmelse, at folk faktisk ikke er afklaret med tidligere forhold og reelt ikke afklaret til at træde ind i nye forhold.
...Og de krav der stilles er af og til til at grine af.
feks. jeg er 169 høj og vejer 65 kg.. ikke overvægtig... men bliver kontaktet af en som vil have en kvinde som vejer 55 kg.... Hallo Hallo som jeg skulle derned skulle jeg jo sulte mig selv og jeg ville altså se afmageret ud. Syge krav... Det gider jeg ikke så heller prøve irl.
Hilsner herfra
tilføjet af

Ja...

der er nogle der helt klart har for høje krav. Hvorfor tror de det er nemmere at få dem opfyldt når man netdater end i virkeligheden? Tror de, at der er frit valg på alle hylder, bare fordi det er nettet?
Jo netdating er et udemærket alternativ og jeg har selv gjort brug af det med både god og mindre heldig erfaring. Ligesom i virkeligheden! Så vær lidt realistisk. Bare fordi det er nettet gør det det ikke nemmere at score. Man skal stadigvæk yde sit ypperste og være præsentabel.
tilføjet af

jeg har netdatet en del

men gider ikke mere. Det kan sikkert lade sig gøre at møde en på den måde som nogle skriver her. Jeg tror bare ikke chancen er særlig stor og gider ikke gå på 130 dates før der er bid. Mine 2% passer vist meget godt på chancen hvis man skal 130 igennem først ... så jeg vil ikke anbefale det med mindre man har tid til dette .. jeg har ikke i hvert fald ..
tilføjet af

Du har RET!

Netdating ER spild af tid og det er kvinderne der der har alle fordelene!
Jeg hr pr'vet det paa en del sider efterhaanden, og det er med samme resultat....der svare altid f'rst n[r der er g[et flere dage, og undskylder med, at de har haft s[ meget mellem 'rerne...men hvis de nu har meget mellem 'rerne, jamen har de saaa overhovedet tid til en k;reste..!
2112
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.