6tilføjet af

net-spionage

Jeg har hørt at andre kan skaffe sig adgang til ens private e-mail. Jeg tror at min kæreste har gjort dette. Hvordan kan jeg få vished om det - uden at spørge ham direkte??
tilføjet af

det afhænger at...

der er mange måder at få adgang til ting på, men det nemmeste er hvis han har adgang til din PC. hvis han er rimeligt sej, kan han decode oplysninger og finde dit password. Windows har et sted den gemmer koder, men det er endnu værre hvis du har sat den til automatisk at gemme din adgangskode. Har han adgang til din PC? Ellers er der andre måder. Hvis han ved hvilken server du har, er der muligheden for at din adgangskode er for oplagt. Mit råd er SKIFT din adgangskode, og gør det helst en gang om ugen, hvis du har mistanke om at han læser dine mail. Hvis det er tilfældet at han læser dine mails, lyder det som om der er en misttilid i jeres forhold som i måske skulle arbejde med. Der findes også måder at finde ud af om han har logget sig på din mail, hvis han vel og mærke har gjort det fra din PC.....
MVH
DDD
tilføjet af

kan man slette sine spor

jeg har i lang tid forsøgt at finde en kode så jeg kan læse min mands mails, men det er ikke lykkes, hvordan finder man koden på harddisken?
ps. jeg ved godt at det er moralsk forkert men jeg er desperat....
tilføjet af

Det vil jeg ikke

Jeg vil ikke hjælpe folk til at spionere folks private mails, det mener jeg er uetisk, og jeg synes du skal snakke med ham i stedet for.
Beklager...
tilføjet af

læse andres private mails

Hej DDD.
Jeg synes at det at læse andres mails svarer til at lukke deres private post op = ikke acceptabelt. Derfor bad jeg om råd til at checke dette. (Det var ikke mig, som skrev indlæg nr. 2 om at læse sin mands mails). Jeg har benyttet min arbejds-pc, som er tilknyttet et netværk og en server. Men jeg mente at bredbånd var sikkert nok mod indblanding udefra. Min kæreste arbejder samme sted som jeg og er ret kvik til computere. Jeg ville gerne stadig have vished for aom han har haft sin næse i ting, som ikke vedkommer ham. Så jeg vil være glad for hjælp.
Hilsen ABC
tilføjet af

Det er svært

når han ikke har brugt din computer.
Du kan få adgang til din egen computers history logfile for at tjekke hvad computeren har været inde på og hvornår, men hvis han har gjort det fra sin egen computer via netværket, bliver det straks sværere. Enkelte e-mail servere har også en logfile, hvor du kan tjekke hvornår der sidst har været logget på serveren, men det er langt fra alle. I nogle tilfælde kan du få disse oplysniner fra e-mailserverens webmaster, ved at forklare at du mistænker misbrug af din konti. Du kan endvidere få oplysninger om fejlslagne logind forsøg, som måske vil forekomme hvis han har forsøgt at gætte din adgangskode.
Hvis han har logget på din server på samme tidspunkt som du også har været på kontoret bliver det praktisk talt umuligt. Det kan altså kun lade sig gøre at få oplyst HVORNÅR nogen har logget ind / eller forsøgt at logge ind. HVis du tror han gør det mens du også er på arbejde kan det blvie meget svært. Hvis du har mistanke om at han forsat gør det, må du skrive ned hver gang du logger på din server, og hver gang du logger af. Sammen med IP adressen for din computer kan du indhente de nødvendige oplysninger hos serveren. Jeg vil dog forsat anbefale at du skifter adgangskode jævntligt, og benytter dig af sikkert log ind, hvis din server tilbyder det...
Det er desværre det bedste svar jeg kan give dig. Jeg mener også at det er MEGET ubehageligt at nogen åbner ens private post, det være sig elektronisk eller almindelig post, og jeg kan sagtens forstå at du vil have klarhed over sagen, men samtidigt synes jeg at det bedste ville være at snakke med din kæreste om det. Der må jo være en grund til at du har denne mistanke. Har han refereret til noget som han kun har kunnet vide ved at læse dine mails? Er der mistillid mellem jer? Søger du ubevidst en grund til at slå op med ham? Tænk over det. Tillid er en MEGET vigtig del af et forhold, og hvis det ikke er tilstede i dit forhold til din kæreste, er der nok noget galt som ikke bare handler om e-mails.
MVH
DDD
tilføjet af

At leve i uvished er hårdt...

Vil lige sige at ...JO det er da vildt surt at nogen roder i ens mail...især når man jo bare kan åbne sin mail (hvis man intet har at skjule i sit forhold) -for at slette alle misforståelser!!
Et forhold skal vel ikke også bære "snask" på den enses eller andens mail...men man tror jo at alt er i orden !!
Ens TRO på et andet menneske enda ham/hende der står en "så" tæt...er vigtigt og hvis du føler noget er forkert...så er det det nok også!! ja tro det eller lad vær jeg har "desværre" fået vished om min "nu" ex at han levede en verden over net/telefon/job og så mig den lille husalf+sex partner når han er trængende.....derhjemme!
Nej - man får ikke det rigtige svar når man spørg og noget er galt når man slukker sin mail når man kommer uventet hjem?? så er det dumme og igennemskuelige forklaringer.....han disker op med!!
-derfor "hackede" jeg hans mail!
ja jeg ved besked, mistet ham (havde nok det alligevel), vort liv og mit liv!!
-VÆR dog for "helvet" ærlig og gå til bekendelse og "SKRID" men lad os få lov til at holde vor værdighed intakt!
Spørg ham om der er noget galt...vis ham din mail...og hvis I vil sammen har man ikke nød til at "skjule" sig bag computeren eller mobil!
Jeg hader ham nu for det- hans liv han legede...hvorfor ku han ikke lege med mig, eller give mig fri!!
han ville have det hele men jeg sa endelig farvel!
ved nu at "løgn" er blevet hans levebrød!
ta intet for givet du snyder din sjæl!!!!!
få vished
Man kan ikke bygge på at være mistroisk...man skal føle trykhed sammen!!
Hvor gør det ondt at mindes¨´
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.