3tilføjet af

nerve-vrag!

HeJ ! jeg er en pge på 16. Jeg har fået min ørste rigtige kæreste, altså jeg har været sammen med andre.. men det har ikke været det samme..
Ham her, føler jeg at jeg ikke kan leve uden-altså jeg er blevet forelsket..
Jeg har bare det her problem.. Det her er den første jeg har givet mig selv lov til at rigtig blive forelsket i, da jeg har været bange for at blive såret..!!
Jeg stoler fuldt ud på ham her, da jeg ved han kan lide mig, og at jeg er hans første rigtige kæreste og han er jomfru..-selv om det ikke gør en dreng mere ærlig..
Men jeg kan ikke slappe af.. jeg er bange for han går fra mig konstandt.. Han har ikke gjort noget for at jeg skulle tro det.. men jeg har bare den her følelse at han kan sku finde meget bedre..
hvad skal jeg gøre..??? jeg kan heller ikke slappe af hvis han er til fest uden mig, eller hvis han ikke svare på mine beskeder..
Jeg har ikke fortalt ham det.. jo det med at jeg normalt bliver lidt urolig, når an ikke svare åp beskeder.. men han sagde bare at havde det på samme måde.. så det er jo fint..
men jeg river mig selv i stykker.. hvad skal jeg gøre??
hilsen et nervevrag..
tilføjet af

Make up your mind!

Du skriver at du stoler på ham! Hvad er du så nervøs for?
Du kan lige så godt vænne dig til tanken om at du ikke kommer gennem livet uden at blive såret. Det sker før eller siden. Derimod kan du sagtens komme igennem livet uden at knytte dig til nogen, men det bliver det ikke bedre af.
Kast dig ud i det med liv og sjæl så er der størst chance for at du får en dejlig oplevlse. Og prøv at lade være med at tænke på at du måske bliver såret.
tilføjet af

altså..

tak for svaret.. men jeg er bare bange for at han skal gå fra mig.. og at der er nogen der kan tage ham fra mig.. jeg stoler på ham.. men det betyder jo ikke at han ikke på et tidspunkt slår op..
hilsen nervevraget..
tilføjet af

Alting....

Alt hvad du har vil du før eller siden miste... Om ikke andet dør du en dag... Så prøv at slappe af, og nyd livet i stedet for at klamre dig til det... Det gør det meget bedre...
Lidt i stil med skiløb, det er sjovest når man kan slappe af og nyde det, og desuden er risikoen for at falde og slå sig mindre end hvis man står på ski stiv som et bræt....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.