14tilføjet af

Narkopusherne på Christiania

Hej
Jeg synes helt ærligt det er OK når narkopusherne på Christiania stadig sidder inde. Hvis politiet kan konfiskere ting og sager for 19 mio. gode danske kroner er det næppe "stoffer til eget forbrug" pusherne løber rundt med i lommen - og hygge-sælger-af-ved-en-fejl!
Efter dem for fa....!
Det er bare min mening...
/Svenne
tilføjet af

Så ved vi hvor det er!

Der er en umiddelbar fordel ved Pusherstreet: Hashhandlen er samlet og vi undgår dermed at den bliver spredt over hele byen! MEN MON ikke panserne har sørget for det bliver tilfældet?!?!?
Jeg er ikke i tvivl - Hash bør legaliseret og handlen skal forgå fra godkendte steder. Resultatet? Mindre kriminalitet og mere sikkerhed!
Oluf
tilføjet af

Halleluja

Det kunne ikke siges bedre
tilføjet af

Undskyld

Sorry.. men det synes jeg fandme ikk, for det er jo ikk fedt for dem at sidde inde.. De prøver jo bare at tjene lidt penge.. Det kan jo være ligemeget hvad for en måde man gør det på..!? Min kæreste er pusher og der er heldighvis ikk sket noget med ham, men han tjener meget godt på det, og så er det jo godt nok..!? Lad dem dog leve deres liv, så lever i jeres..!?
Kram
tilføjet af

Deres egen skyld...

Det er aldrig rart at sidde i fængsel uanset hvad man har gjort men det er nu en gang helt og holdent deres egen skyld da det de render rundt og laver måske ikke er heeeeelt lovligt. Euforiserende stoffer har altså bivirkninger og nogle gange meget alvorlige så der er nok en grund til at det er ulovligt. Man kan da sagtens tjene penge på en ærlig og redelig måde men selvfølgelig vil der altid være nogle som ikke er til den form af livet men så er det som sagt deres egen skyld hvis de kommer ind og rusker tremmer.
Du skriver at vi skal lade dem leve deres eget liv men man har vel lov til at blande sig hvis ens egen ven kommer ud i noget snavs og alle har lov til at have en mening. Nu har jeg så sagt min og håber du også vil prøve at se det fra min side.
tilføjet af

Lige netop

Det er det jeg har prövet at sige til alle der vil höre..
så kan det väre fjoget derinde på borgen på et tidspunkt hörer det og der går et lys op for ham....
tilføjet af

Hvad????!!!!!!!

Mener du seriøst, hvad du skriver????!!!!!
Det er da for tåbeligt - helt ærligt.
"prøver jo bare at tjene lidt penge". Det er der temmelig mange der gør PÅ LOVLIG VIS! At du kan være bekendt at skrive sådan noget L...!
At du I det hele taget ikke skammer dig over at være kæreste med en person, der lever af at sælge stoffer, der kan gøre folk afhængige og som de kan dø af.
Nej klart at det ikke er fedt for dem at sidde inde... Det har aldrig været idéen med fængsler, selvom de danske fængsler er en dårlig joke, som jeg personligt godt ville se gevaldigt strammet op.
Jeg er målløs...
Kan kun håbe at du var høj af hash da du skrev...
tilføjet af

Hash er ikke farlige stoffer

Jeg syndes det er for langt ude, at politiet bruger så meget tid og penge, på at jagte folk som sælger hash, da der er næsten en million mennesker i Danmark som ryger a og til, Staden er sgu bare et af mange steder, hvor hash salg er en del af hverdagen. At folk så tjener fedt på det, det kan man så diskutere om de sgu det, men staten kunne jo bare sælge det selv, så var de over det problem, og andre steder i Danmark kan man købe mere end bare hash hos den lokale pusjer, det kan man ikke på Christiania som simpelt hen smider folk ud som prøver, det sgu mere end folk gør i resten af Danmark. Hvis der skulle ske nået så var nærmere at pengene blev mere fordelt til alles gavn der ude..
En tidliger beboer
tilføjet af

Hash er ikke ufarligt!!

Hash er forholdsvis ufarligt, men sgu ikke 100%
Er der nogen der har hørt ord som hash-psykoser og psykisk afhængighed? Eller hvad med påvirkning af korttidshukommelsen???
tilføjet af

Jeg har øjne ergo ser jeg

Kære Drage
Inden du bliver alt for måløs, så gå ned til din lokale kioskejer og giv ham/hende en opsang som lever af at pushe spiritus hver eneste dag.....legalt eller ej, så dør folk at alkohol relateret sygdomme hver eneste dag, så spar os for din forargelse. Jeg ryger ikke selv, men der bliver hverken røget mere eller mindre hash af at folk handler det illegalt, legalt eller af at lukke Christiania. Det er en stimulans og forbudet koster os langt mere i skattekroner end, hvis vi skulle behandle hashfobier efter en evt. legalisering. Ryg med måde - drik med måde, og når I får fred i sindet så bliv høj på kærlighed til jer selv og jeres medmennesker.
tilføjet af

Man kan ændre mening

hej,
Jeg vil have sagt som dig for år tilbage, men efter jeg blevet ældre er begyndt at se anderledes på det. Jeg opfatter ikke folk der handler med hash, som nogle der bevidst gør noget forkert.
Jeg går selv ind for fri hash, da man ikke får folk til at lade være selvom det er ulovligt. Og det skader samfundet mere end det gavner, at oprette holde et forbud mod hash.
Hash er ikke sundt at ryge eller indtage, men der er nogle der slapper af ved at ryge, og ved jeg godt det er derfor at mange forsætter med at ryge.
Men det giver en psykisk afhængighed, og det kan hos mange være svært at finde tilbage til samfundet. Specielt idag hvor samfundet kræver så meget af den enkelte. Kan det være svært at finde sin plads i samfundet.
Samt er det noget der er kriminelt er det ikke godt for et samfund, da det er lidt mere positivt at de penge der bliver brugt går de rigtige veje i systemmet.
Men det er et problem, vi har diskuteret de sidste 30 år i det danske samfund, og gør det sikkert også om 10 år.
Og hoved ansvaret hvorfor det er sådan er vores politiker skyld, og vi har brugt en masse skatte kroner på at bekæmpe et problem de ikke har løst. M.V.H. Claes
tilføjet af

hash er noget lort meeeeeeeeen

jeg er totalt ligeglad med folk. de kan ryge sig segneskæve i rendestenen for min skyld.
tilføjet af

Stærk tobak.

Det er så hyggeligt med lidt stærk tobak . Man har så mange gode oplevelser. Der er bare alt for meget kriminalitet som kommer ud af stærk tobak. Der bliver etableret en kredit konto . I morgen kl. .. skal du lave et røveri , ellers så ....
tilføjet af

pot er godt

Jeg er enig med de folk med en realtiv liberal holdning til hash, at hash kan være skadeligt. Man bliver sløv i hovedet og selv de mindste ting kan være svære at overkomme. Men falder snakken på pot er det en hel anden snak. Pot er en naturlig plante som vokser i jorden og som er blevet i røget i 1000'er af år. Personligt bliver jeg klar i hovedet på en yderst afslappet og behagelig måde, når jeg ryger. Pot kan godt nok føre til en vis form for afhængighed, men det er ikke værre end hvad alkohol, cigaretter, cola og kaffe kan føre til for svage sjæle. Jeg ryger selv pot regelmæssigt, og har ingen problemer ved at føre en normal tilværelse. Dvs. tage mig af mig selv og andre mennesker og sådan. Hvor ville det være lækkert hvis folk ville lade være med at se på pot som værende "stoffer" i den sammenhæng som man oftest forbinder emd ordet. Pot er ganske uskadeligt så længe man holder sig et rimeligt forbrug
tilføjet af

fuck dig.

den danske regering btuger over 9 millioner danske kroner, på bekæmpelsen af hash.. er det måske ikke også slemt?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.