5tilføjet af

Tanker om mit liv!

4. Maj 2004
Tanker om mit liv!
· Jeg græder og er trist.
· Det gør ondt indeni.
· Det stikker og prikker, kan ikke få luft.
· Er forelsket, i den forkerte.
· Ingen forstår noget.
· Ingen vil nogensinde forstå det.
· Folk er ligeglade.
· Ingen tænker på mig.
· Ingen snakker til mig,
· Ingen spør til hvordan jeg har det.
· Ingen krammer mig, og lader mig vide jeg er noget værd.
· Ham man gør alt for, pisser på en.
· Har ingen energi.
· Ingen lyst til livet.
· Ingen mening med og fortsætte.
· Hiver efter vejret, er træt, og vil bare sove.
· Er for tyk, og ingen kan li mig.
· Der er ingen mening, livet er trist.
· Det hele er bare sort.
· Flere og flere problemer dukker bare frem, for hver dag der går.
· Regningerne vælter ind, men der er ingen penge.
· Der er ikke mere og gøre.
· Ingen tager mine ord seriøst.
· Må klare det selv, men kan ikke mere.
· Prøvede, men det gik bare ikke.
· Jeg er bare en prik, i universet.
· Endnu en, i statikken over ”de dårlige stillede mennesker”.
· Endnu en af dem, der giver op.
· Er indespærret.
· Er offer af mine egne tanker.
· Tankerne skræmmer mig.
· Det gør ondt, indeni.
· Men ingen forstår.
· SÅ er der vel ikke noget og sige til, man opgiver.
· Opgiver det der engang var nært til en.
· Det man engang nød så grænseløst.
· Det man plejede at elske.
· LIVET.
· Elskede det, men nu, nu er der ikke noget og elske!
· Jeg ønsker stadig og stoppe med og trække vejret.
· Ønsker ikke at vågne op i morgen, men bliver straffet, straffet for og hade livet, at jeg alligevel vågner dag efter dag.
· Vågner, til intet, går jo bare her, indespærret, tankerne forhindrer mig i at gå ud.
· Energien mangler.
· Tror bare jeg stopper nu.
· Men tvivl ej, engang elskede jeg, men nu er der kun had.
· Had til Livet!
· Livet der bare ikke var noget for mig.
tilføjet af

LIVET

livet er altid værd at leve.. der kommer en ny, som vil elske dig og vise hvor meget du er værd. hvor meget livet er værd.. ret fokus mod det positive, der er altid en udvej.. men man skal få øje på den først, det handler om at hanke op i sig selv og sige: "fandme nej!"
ud og mød nye mennesker!
had avler had, had æder en op til den gennemsyrer en og fortrænger al kærlighed.. derfor: elsk alt hvad du kan! selvom det kan være så uendeligt svært. kærlighed kommer man længst med..
tilføjet af

Kan du leve med dig selv!??????

Kan du leve med dig selv!??????
Er du ved at være træt af at leve med dit tænkende jeg!??
tilføjet af

Sådan kan det også være :O)

Mit indre barn.

Kan høre hun taler. Snakker roligt og monotont. Hun hjælper mig på vej, i der gange der ligger dybest i mit indre. Mit kaos. Mit liv. Min fortid. Min fremtid. Hun starter med at tælle.
21 og 20 og 19
Jeg er i et natur billede. Jeg ånder billedet ind i mig og føler. Jeg tager en blomst. Den er stor og rød. Bladene er dejlige og bløde og de lukker sig om mig. Tryghed. Ukrudtet som vokser er jeg ligeglad med, jeg skal jo ikke bruge det til noget. Det er så smukt i mit natur billede. Nu er billedet mig og jeg er det. Hun tæller igen
18
Min selvvirkeliggørelse.Jeg er. Igen kommer tallene.
17 og 16 og 15
Jeg står nu på en eng med en lille sø. Et dyr kommer hen til mig. Først er det lille og næste gang jeg kikker, er det den største sommerfugl, man kunne tænke sig. Den skønneste sommerfugl. Den rør ved mig. Jeg er på engen og valmuerne blomstrer frodigt, omkring mig. Søen breder sig og pludselig strømmer en å. Nu bliver jeg roligt bedt om at gå videre.
tæller.
14 og 13 og 12 og 11
En skov troner frem. Den er fyldt med grønne store stærke træer og lange stier. Kan mærke angsten i mig. De samler sig om mig og kommer tættere. Stemmen igen!! Find dig en lysning siger den.Åh, ro tænker jeg.Nu kan jeg se den. Endeligt fremme. I lysningen ser jeg et hus. En lille blå hytte. Går roligt op ad trappen og går ind. Der sidder hun. Hun bærer et tæppe om skuldrene og sidder med ryggen til på gulvet. Hun kikker ikke. Hun vil ikke se på mig. Jeg knæler bag hende, lægger mine arme omkring hende og trøster os. Spørger hende om hun vil sige mig noget?
Lytte.
Hun går med mig ud i skoven. Vi gynger på det flotteste stativ, men ikke i takt. Hun er ikke længere jeg og jeg er ikke hende. Slipper hende og mærker hun vinker. En tåre på min kind
Skoven er ikke længere mørk, men er forvandlet til det flotteste efterår. Røde,gule,farver på træerne varmer mig og bladene kæler for mit sind. Tallene kommer
10 og 9 og 8 og 7
På engen igen. Jeg danser. Håret er slået ud. Mærker den gule varme sol der spredes i mit sind. Se en sommerfugl. Eller var de tusinde. Åh, de danser med mig og marken med valmuer forvandles til det smukkeste blå. Jeg tegner i vandet ved min å og ser flygtigt ordret afmagt.
6 og 5 og 4 og 3
Min selvvirkeliggørelse.Jeg er.Hun tæller.
2 og 1
Nu siger jeg farvel til den lille pige og de hårde ord flyder med strømmen væk i den store å, som jeg mærker lige så tydeligt som blodet i min krop. Stemmen igen. Beder mig tage afsked.
Jeg suger billedet til mig og jeg er billedet. Helhed og et endeligt farvel.
Det er så her jeg er nu men de steder jeg har været har været i ekstremerne. Digtet her er sendt på sitet før og mage gode tilbage meldinger er dukket op.. Look at the bright side honey. :O)
Digtet du skriver betyder jo ikke at det er dig...jeg har digtet om skraldespande - husdyr og erotik der aldrig er prøvet men dog ser du gennem dit det skrevne mange af de mennesker vi færdes med i hverdagen uden egentligt at se dem...
Hvis det skrevne er dig... så tænk igen...
Hvis ikke så tænk alligevel.
Kram T.s
tilføjet af

Find dig selv og få det godt med den du er

Liver går videre.. selv om alt er i mod det!! Du skal være med til at få livet til at gå videre... Sorgen er stor, men du må være stærk.. stærk som du sikkert mange gange før har været!! Du kan godt... Hvis livet er surt nu, så må du jo vide hvordan det KAN blive.... Hvor dan det kan blive hvis DU gør noget ved det....!! Få nogen til at hjælpe dig? :D
Der sidder andre mennesker bag deres skærme, og ønsker: gid vi kunne hjælpe...
Men ord er nok ikke nok….!!! Du har måske brug for nogen at snakke med.... nogen du kan sidde over for og se i øjnene, og fortælle og få gode råd af... ?????
Lyt til dit hjerte... Dit stædige hjerte, der bliver ved med at slå....Det giver ikke op… Du skal ikke give op..
Det kan jeg sagtens sige, men prøv at forstå ordene i sætningen: Du kan godt… Lyt til dit hjerte.. Jeg vil gerne hjælpe, men det du måske mest har brug for er måske at finde dig selv lidt!!! Hvem du er, og hvad du skal gøre for at komme igennem dette her!!!
Måske en psykolog ville være fedt at prøve😃Nogle er gode, andre dårlige, men det er forsøget værd... Hvis du selv synes det er det du trænger til.... Lidt omsorg fra en person som kun er her for at hjælpe dig!!! Mange forbinder det med at gå til psykolog med at personen som går til psykolog ikke er helt rask eller normal…. Men det er ikke sandheden… ;)
Et stort kram fra Stine
tilføjet af

Du er ikke NORMALT

Tankerne HJÆLPE, at du SKAL ud.
Engang elske ALDRIG had
At Livet er ikke for DIG, det kan jeg forstår-Gi' det liv, for NOGEN måske,,(det er min råd)..F.EKS-som DONATOR´'(organ's donator)
JA,..du græder af GLÆDE, (måske pga, min smærte var overstået)
ER du forelsket,,,???-`(hvis JA)Så du bilder dig ind
hvis NEJ,,,(selføgelig, at du er ikke forelsket)
KÆRLIG HILSEN....
fra DE-som siger---DU HAR UDMÆRKET
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.