10tilføjet af

Nabostøj - ringe til politiet?

Jeg bor i et lejligheds-kompleks.
Fra kl. 8 i går aftes til kl. 8 i morges har en samling østeuropæer råbt og skrevet, hoppet og trampet i gulvet og spillet voldsomt højt folkemusik for åbne vinduer og døre.
De begyndte igen her til eftermiddag med samme ovennævnte række af ting.
Hvis jeg skulle have haft ringet til politiet skulle det vel have været om natten? For der er vel ikke meget at gøre her midt på dagen?
Hvad er jer andres erfaringer mht nabostøj og evt. polititilkald?
tilføjet af

vent

jeg synes du sku se tiden an, gør de det tit, så klag til dem der ejer boligkomplekset
tilføjet af

Jeg vil også sige vent

De kender åbenlyst ikke politivedtægterne og kan heller ikke læse ejendommens regler.
Hvis de fortsætter så "bevæbn" Dig med et par naboer der også er sure og bank så på og fortæl dem at det er ulovligt, hvis de så ikke vil høre efter bliver det politiet.
tilføjet af

Politiet gider ikke tage sig af det

Ja det er altså min erfaring.
tilføjet af

Hvis dørene er åbne

- så gå der over og spørg dem, om de havde tænkt sig at fortsætte festen med åbne vinduer og døre eller dæmpe sig så meget I andre også kan holde ud at være hjemme.
- Jeg tror ikke, du får politiet til at dæmpe nogen før efter 22 og bor du overhovedet et sted, hvor man kan ringe til dem om søndagen?
- Jeg bor f.eks i Randers, så vi ringer til Århus, hvis vi sådan lige står og mangler politi fra fredag kl. 16 til mandag morgen kl. 08. Kan vi ikke opføre os ordentligt og skal køles af i detentionen, så bliver vi kørt til Århus. Nu er der selvfølgelig en vis pædagogik i den gå-tur hjem, men jeg tror nu nærmere det skyldes reformen, selvom det er som om, ordet REFORM har fået en ny betydning. 😉
tilføjet af

Find to andre husstande,

der vil underskrive en klage.
Tålmodighed kan være en dyd, men du betaler husleje. Og der er ingen undskyldning for andres larm og støj, hvor du betaler husleje.
tilføjet af

Jeg har haft hjælp af politiet...

Hold log-bog med tider og datoer for støj, opkald til politi etc... Hvis det sker igen, optag evt. lyd og evt. video - gerne af åbne vinduer.... (det er nemlig forbudt, at støje for åbne vinduer om natten)...
Jeg synes, hvis det fortsætter igen i nat, at du måske godt kan ringe til politiet. Forklar sidste nat, og sig at du altså meget gerne vil sove. Husk, at nævne de åbne vinduer. De vil måske spørge om, du har snakket med dem. (Du evt. kan sige, at du ikke synes du har mod på at tale med en flok fulde folk...).
(Det er i øvrig, mere sandsynligt, at politiet har tid til at komme forbi, en søndag nat end natten efter fredag og lørdag).
Hvis problemet fortsætter, kan du tale med dit lokale politi og spørge, hvordan du skal forholde dig. (men - vent og se om problemet er vedvarende først).
Evt. kan du se, om der er flere der er generet at støjen, så I kan stå sammen om en evt. klage til udlejer - ejer... Jo flere underskrifter, des bedre.
Min erfaring er, at politiet kommer de fleste gange jeg har ringet. Og efter langt forløb, har der syv-ni-tretten langt om længe hersket ro...
(må dog lige indskyde, at jeg ikke helt kan se relevansen af de støjendes nationalitet - min plageånd og gæster, var allesammen pæredanske...)
Held med det. Forfærdeligt, at skulle være gidsel for andres manglende hensyntagen.
tilføjet af

du har brudt loven

man må ikke filme/optage ind i folks huse, så tror du selv på du har fået politiet til at hjælpe dig....?
tilføjet af

nationalitetsangivelsen...

var for at vise, at de ikke snakkede dansk.
tilføjet af

ingen lovgivning på området.

jeg bor på en institution for fysisk og psyksik syge. en del af dem larmer ganske ufatteligt med musikanlæg(især bassen!) Sommetider forlader de blot deres bolig uden at slukke for musikken, og personalet må ikke gå ind i lejligheden når der ikke er nogen hjemme. SÅ MÅ MAN BARE GÅ SIN VEJ (eller købe ørepropper..)Beboerne overdøver jo hinandens musikanlæg, fuldstændig uden omtanke. FOR LEJLIGHEDERNE ER BYGGET I 1967 OG ER IKKE LYDISOLERET. Der står ganske vist i vores husregler at man skal udvise hensyn overfor hinanden. Meen det begreb er der åbenbart ingen der kan (eller VIL) forstå.
jeg var så naiv at tro, at politiet kunne konfiskere støjkilden. MEN NEJ! efter de nye regler kan du larme så ruderne revner på alle tider af døgnet uden at det har konsekvenser. SÅ NU KØBER JEG DA BARE ET ANLÆG DER ER STØRRE END DE ANDRES! Og rejser til Gran Canaria i 14 dage. SÅ KA´DE LÆ´´R DET , KA DE!!!
tilføjet af

Potest !!!!j musik

Jeg /vi lider af samme problem - ca. 24 timer i døgnet, med høj musik- vi arbejder på skiftende tider og det er pisse iriterendende at vågne op gang på gang.!Har prøvet dialog - men det hjælper absolut ikke! Næste skrit er absolut at kontakte politiet igen !
Mit råd er ring 114 !
mvh
Iben
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.