4tilføjet af

Jul budget

Hvad er jeres budget månedligt og alene til julen.
Vi er en familie på 3 + hund og kat. Vores budget er 4000 kr pr måned. Afsætter 1500 kr til julebudgettet,vi skal ikke have gæster i år men spiser ude 1. juledag og ellers hjemme.
Jeg synes det er lige stramt nok, men det går !
tilføjet af

Alle de penge....

Jeg førhen røg og drak op - samme beløb har jeg lagt fra løbende i det forgangne år, og det bliver da til en slags penge - så 35K ligger der da i kassen.
Om alle skal fyres af til Jul, ved jeg ikke endnu - måske jeg skal bruge noget guld engang i januar, når udsalget sætter ind.
Mvh.
John
tilføjet af

Det må være noget dyrt kærnemælk

du plejer at hælde i dig.
tilføjet af

Ja...

Det var det osse.
tilføjet af

RygerKassen

Jeg ryger ikke og har aldrig gjort det, jo i ungdomsskolen for at vise jeg ikke stod tilbage for de andre unge. Jeg holdte op da vi gik ud af skolen, men mine andre venner ryger den dag idag.
Jeg ryger ikke, men har en rygekasse?!, ja det vil sige at jeg sparer op af hvad jeg ville have brugt på røg.
Det sker på den måde at jeg et par gange om ugen tømmer min pung for småpenge og det samme gør min kone, det blir til en del når vi går i banken med grisen.
Lige før camping står for døren gøres grisen op og vi holder næsten gratis ferie på denne måde. Husk lige at vi mærker det ikke i den daglige husholdning og denne metode kan alle sparer penge op til enten gaver, weekendophold og ferier.
Bare et lille godt råd i en dyr tid for mange familier.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.