6tilføjet af

Når folk opføger sig som svin...

Hej derude..
Kender I det når man føler sig som en hund i et spil kejler...? Det gør vi, fordi der er 5 i vores klasse (3 drenge og 2 piger), som opfører sig som konger og dronninger og de tror de hersker over alle. Så de behandler os (og resten af klassen) som de nu har lyst til. Forresten går vi i syvende. De har mange venner/veninder i vores parallel klasser, så det vil sige af alle (næsten) holder med dem... Det gør så ondt, at man ligefrem kan græde når man kommer hjem fra skole... Man er virkelig en duks hvis man laver sine lektier og følger med i timerne. Hvad skal vi gøre?? Vi er ellers 2 helt almindelige piger på 13 år... Vi vil meget gerne høre andres kommentarer... På forhånd tak! Knuz de 2 kede tøzer... :(
tilføjet af

hvad med resten

Jeg er mor til en pige lidt yngre end jer. Jeg tænker på hvordan kan 5 elever få lov at tyranisere en klasse. Hvordan forholder klasselæreren sig? og de andre elever? Mange børn/unge der gerne vil styre og dominere det hele, mobber, men har selv store selvværdsproblemer som de skjuler bag den hårde facade. De har måke heller ikke det for godt hjemme... Det er vigtigt at i "får taget hul" på det her, for det kan præge jeg langt ud i fremtiden...
tilføjet af

Jeg forstår jer godt

Jeg ved lige præcis hvad i mener, jeg har selv haft det på samme måde da jeg gik i folkeskole, men der var et bare hele klassen der var populær bortset fra mig og to andre, vi var de "kedelige". De var med til at gøre at jeg nu har gået til psykolog i snart 2år. Jeg var altid ked af det når jeg kom hjem fra skole og græd meget når jeg var alene. Jeg snakkede aldrgi rigtig med nogle om det, og på et tidspunkt kunne jeg ikke holde det ud mere, så mine forældre sendte mig til psykolog.
Dette håber jeg ikke sker for jer, jeg har i dag meget dårlig selvtillid, men det hjalp mig meget at komme på efterskole, der lærte jeg en masse nye mennesker at kende og fik en masse nye venner, jeg tror det ville være godt for jer at gøre det samme, komme væk fra de idioter og starte på en frisk. Så er I heller ikke i de roller som jeres klasse"kammerater" har givet jer, hvis I forstår hvad jeg mener.
Håber I kan bruge det til noget, men en ting er i hvert fald en ting som er meget vigtig. Fordi de andre synes man er en duks fordi man følger med i timerne og laver sine lektier, så fuck dem, tænk på jer selv, det er jer der bliver de kloge i den sidste ende og de andre der bliver de dumme. Jeg ville gerne forklare mig bedre men er meget dårlig til at formulere mig.
Vær' stærke og tænk på jer selv, og vær' ikke om de andre synes i skal være, vær' jer selv.
tilføjet af

Fint

Du formulerer dig da flot. Og jeg kan kun give dig ret i, at hvis omgivelserne ikke forandres sig, så man selv forandre omgivelserne. Find en ny skole, jeg vil sige vent ikke til i evnt. skal på efterskole ( som også er en super god ide).
Det er vigtigt for jeres fremtid. I er også nødt til at være åbne over for jeres forældre omkring jeres problemer...
tilføjet af

Find nogle bedre kammerater

Jeg kender til jeres problem, jeg havde det selv sådan, da jeg gik i skole, og selv om det stadig kaster skygger ind over min tilværelse i dag, så synes jeg dog, at jeg er kommet over det.
For det første må I opgive at forbedre forholdet til jeres plageånder. De vil altid være nogle idioter. Prøv i stedet at skabe alternative bekendtskabskredse, gå til drama, meld jer ind i en forening, hvad som helst, bare I møder nye mennesker, som ikke på forhånd kendeer til jeres problemer.
En ting I for alt i verden må holde jer fra at gøre - uanset hvor fristende det end kan synes - er at gøre jer populære. Ikke ment, at I ikke skal være venlige ved folk, men ment sådan, at I ikke skal forsøge at kopiere de idioter, der driller jer. Det hjælper ikke, at gå i det samme tøj, høre den samme musik eller mene de samme ting, selvom det er det, man bliver drillet med. For det er nemlig helt vilkårligt, hvem, der bliver drillet, og med hvad.
Lad endelig være at give op, der er et liv både efter og uden for skolen.
tilføjet af

Tak...!

Hai "mor", marie" og R.K...
Mange tak for jeres gode råd...
Vores forældre ved alt om vores problemer og vi har tænkt os af sige noget om det til en skole/hjem-samtale her på torsdag... Det skal dertil siges at vi har nogle meget forstålige lærere... :)
Endnu en gang mange tak for jeres kommentarer! Vi har dog ikke tænkt os at flytte skole eller noget i den retning... Vi har jo resten af klassen, men der er bare ikke nogen af os der tør gøre noget ved det, hvis man kan sige det sådan... Det er egentlig ret tåbeligt, men dem der har prøvet noget ligende kan sikkert nikke genkendende til situationen...
Vi vil stadig meget gerne høre jeres (alle dem ude ved skærmene) meninger...
Knuz de 2 tøzer... :P
tilføjet af

Det er surt

Hej Tøzer
Hvor er det surt, at nogle skal opfører sig sådan.
Men I skriver, at det er 5 mod resten af klassen. Har I aldrig taget fat i alle dem, der bliver behandlet lige så skidt som jer selv, og lagt en "slagplan" ??
Her tænker jeg på, at hvis I står sammen mod dem, er i et større flertal, som kan bakke hinanden op, når "tosserne" fører sig frem.
Måske ville det være en god ide for jer, at tage det op i en time - f.eks klassens time.
Sammen er man stærk, også i mod den hårde kerne.
Held og lykke til jer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.