18tilføjet af

MR.Small

Ærede debattører og gode borgere.
Her på denne debat er det meget svært at få en ordentlig debat. Enten er det små frustrerede kvinder eller også store drenge, der ikke rigtigt har tilpasset sig offentligheden.
Nu er der jo mange indlæg og mange meninger og mange rubrikker man kan skrive ind til eller undersøge eller sige sin mening om, så bryder man sig ikke om det ene kan man jo vælge det andet.
Det jeg har lagt mærke til er, at det meste handler om, om man kan li` den person eller ej.
Skide være med indlægget for når alt kommer til alt er man jo en idiot. I hvert fald i den andens øjne.
Der var engang jeg tog denne debat alvorlig og mente, at her kunne det godt betale sig at bruge lidt tid. Det tror jeg ikke mere.
Vent nu bare på reaktionerne, så skal du s hvordan det hænger sammen.
Enoch
tilføjet af

Standpunkter i tilværelsen...

...Godaften til dig:).
Tror ikke det er så personfikseret som det er under indflydelse af de meninger og overbevisninger, som vi hver især har og viser frem i debat.
Må ånden være med dig...du er da oftest meget vedholdende og står inde for det du tror på...så kan intet jo for alvor flytte dig - hvis du ikke vælger det.
God debat til dig.
Annie :)))
tilføjet af

Har jeg forstået ret?

Du mener ikke denne debatside kan tages alvorligt. Du mener ikke den er værd at bruge tid på. Men du mener det er værd at poste et indlæg om hvor dumme alle andre er. Hvem er nu den dumme??
tilføjet af

Hva' ba?

Jeg ved ikke helt om jeg forstår hvad du mener med at det altid handler om og "bagtale" hinanden? Nu er jeg helt ny herinde, men jeg synes mere det generelt handler om hvor dårligt folk har det. Debatten bliver jo brugt som en slags psykolog-linje, hvor man så bare for råd fra andres erfaringer? Er jeg helt vanvittig eller hvorfor forstår jeg ikke helt hvorfor du har skrevet det indlæg... du kontaterer jo bare det som åbenbart interesserer mennesker.
tilføjet af

Slet ikke...tværtimod...

...Synes bestemt ikke dit indlæg er "dumt".
Jeg forstod det sådan, at du oplever personlig hetz (er det misforstået?)...og at jeg tror, at det ikke er personligt mod dig...men har noget at gøre med vore forskellige værdier og holdninger.
Jeg nævnte vist ikke en gang ordet "dum" i mit indlæg.
Annie :)))
tilføjet af

første stupide indlæg fra en stupid.

Jeg kan kun gentage hvad jeg skrev. Stupiditet.
Enoch
tilføjet af

Du har...............

lige nøjagtigt mødt mr. stupid, Annie.
Det forholder sig desværre som jeg skrev.
Enoch.
tilføjet af

Tak for...............

dit svar.
Enoch
tilføjet af

Ok - ....

...så får du fred for mig.
Annie :)))
tilføjet af

Hej anniehall.

Tak for dit venlige svar.
Enoch
tilføjet af

Fred for dig?

Du har mødt Mr. Stupid og du vil ha` fred for mig.
Ikke helt forstået, men det er jo et frit forum som du selv skriver.
Enoch
tilføjet af

he he

Du har sgu altid været underholdende. Springer lige i med begge ben!!
tilføjet af

Undskyld...

...jeg blev lige forvirret - tågen letter langsomt...Griner...aha..en misbruger dit navn?
- det er lidt stupidt måske...hvis ikke det gøres m. stil og humor.
Annie :)))
tilføjet af

Derfor!

Måske jeg bør forklare: folk gider dig ikke. Du har aldrig brugt solen til debat, men udelukkende til propaganda. Propaganda mod abort, mod jehovas, for Israel og hvad ved jeg. Du er bedrevidende og nedladende overfor modargumenter, hvis du da overhoved "beærer" dem med et svar. Thats why!
tilføjet af

Man kan

tage sig selv alvorligt, og man kan tage andre alvorligt. Jeg prøver på at være seriøs, når nogen prøver på at afspore debatten, kan man enten overse det eller også prøve på at få debatten tilbage på sporet.
Jeg har somme tider lidt problemer med at skille de forskellige personer fra hverandre, derfor tager jeg til fejl af den enkelte person. Du enoch er jeg uenig med meget af dine indlæg, men jeg tror at du mener det seriøst, og jeg forsøger at svare dig seriøst. Men jeg tager ikke mig selv mere alvorligt end at jeg kan indrømme nogle fejl. Mange af de ting vi ytrer os om, er efter vor holdning og overbevisning. Dersom du ved at ingen af os, hellere ikke du, har patent på sandheden, bliver det lettere at debattere på lige fod.
tilføjet af

enoch

jeg finder bemærkelsesværdigt, at du som kaldte mig evnesvag blot fordi jeg spurgte om der var nogen der kendte en side med lydfiler med kirkemusik, faktisk tillader dig at beklage dig over personangreb.
Din måde at debattere på, lader jo ikke til at være meget andet. Ja, vi mister alle temperamentet en gang imellem, det er forståeligt, men hvis man ikke er istand til at debattere uden at angribe personen og beskylde hinanden for at være monstre fra helvede og hvad ved jeg, så burde man blot fortsætte med at leve livet i sin lille osteklokke. Det ville dog være sundere at tolerere andre stemmer end sin egen. Det kunne du have godt af.
Du må hygge dig, dog. Jeg har ingen personlige problemer med dig, da jeg ikke kender din person. Jeg ser jo blot hvad du skriver her. Så siden du forlader sol-debatten, må du have en rigtig god jul sammmen med din familie og/eller venner.
tilføjet af

Du kan

tydeligt se om det er en med profil (det lille flag), er der en der bruger et navn uden det lille symbol eller unlog, så skal du tage indholdet med forbehold, ikke tro det er den man giver sig ud for. Jeg har også været ude for at to med samme navn og profil, er to forskellige, men så skal man lægge mærke til om der ikke er et 1 tal eller et andet symbol imellem.
tilføjet af

Derfor

Jeg har haft mange debatter med enoch, og jeg tror vi begge har taget hverandre seriøst, men en gang imellem kan man måske tage sig selv for selv højtydeligt. Vi skal da først og fremmest udveksle meninger, og afprøve vore egne meninger.
Jeg ved ikke om du har lagt mærke til at vi som har oplevet krigen (2.verdenskrig), har forskellige opfattelser af hvad der skete. Det er fordi vi engang ikke var sammen, eller oplevede det samme.
tilføjet af

Yes, yes....

blev bare lidt overrumplet da indlæggene kom hurtigt oven i hinanden....
Annie :)))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.