4tilføjet af

Fremtiden

jeg går i 3.g. og er begyndt at tænke mere og mere over min fremtid. Før har det jo bare været om hvad man vil være når man bliver stor...? men nu er det altså inden for de næste små 6 måneder jeg skal ha´ fundet ud af et eller andet at tage mig til. jeg har tit tænkt over hvad jeg vil, og det har lige så tit skiftet, og jeg har altid trukket beslutningen ud "for det kan jo altid nå at ændre sig" som jeg sagde/siger. jeg har nogle ting som jeg hellere vil end andre, men hvad nu hvis jeg fortryder, hvad nu hvis jeg aldrig kommer igang? Jeg vil ikke ende som en der hader sit job, men samtidig vil jeg også have et job så jeg har til dagen og vejen, og samtidig til min dyrer hobby (Heste). Jeg har en drøm om hvad jeg vil, men for at den kan realiseres skal man have r.... fuld af penge. Derfor går jeg også og vipper mellem to uddannelser: Psykologi (interesse og penge)eller dyrepasser (udfra min interesse for heste).
Nå, jeg ved ikke om i kan suplere med et eller andet, havde bare lyst til at fortælle om mine bekymringer...
tilføjet af

Prøv.....

På de fleste uddannelsesinstitutioner kan man få lov til at gå igennem et computerprogram, hvor man skal svare på en masse spørgsmål og så giver den et bud på hvor den synes du høre hjemme.. at efter hvad du har svaret! Hvis ikke din institution har den kan de måske henvise til nogle der har eller prøv at gå på nærmeste bibliotek!
Det er ikke altid at svaret bliver en uddannelse du selv havde tænkt på, men måske kan den skubbe dig i den rigtige retning!
Er selv i gang med psykologiuddannelsen og kan varmt anbefale den, men det er selvfølgelig smag og behag og verden ligger jo for dine fødder;o)
Held og lykke i fremtiden og alle gode ønsker fra mig=)
tilføjet af

Prøv at Studere

Til professionel Bistandsmodtager!!!.
Da ALLE Danske firmaer efterhånden flytter Udenlands.
Kan vi lige så godt lære det først som sidst!!!!
tilføjet af

uddannelse

Jeg går selv på 3g og skal finde en uddannelse til efter sommerferien. Jeg var i morges i tvivl om hvad jeg ville efter sommeren, men nu ved jeg det nogenlunde, til tak for en uddannelses messe.
tilføjet af

Dyrlæge?

Det er svært at fortælle andre hvad der er det rigtige for dem at vælge, men jeg har da lige et forslag...
Hvis du ser psykologi som en mulighed, så er det vel fordi du har pæne karakterer (?), og så tænkte jeg; hva' med dyrlæge?
Nu ved jeg ikke meget om en dyrepassers uddannelse og dagligdag, men mit gæt er, at hvis man havde det godt med at gå i gymnasiet og har vænnet sig til intellektuelle udfordringer, så vil man måske hurtigt komme til kede sig hvis man - ikke for at lyde nedladende - bare passer dyr...?
Og jeg vil da gætte på at man som veterinær har mulighed for at fokusere i en bestemt retning, f.eks. heste og psykologi...
Well, bare mit bud :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.