2tilføjet af

sport eller fest

Nu har jeg faktisk tænkt de sidste to dage på hvad jeg skal vælge. Underlig ting at tænke på, for det burde være meget lige til, bare at vælge det man har mest lyst til.
Nå! problemstillingen lyder: samme dag som jeg er blevet inviteret til stor fest (fødselsdag), og som jeg nødigt vil misse, da det er sjældent at kæreste og jeg får disse invitationer og da det er hans bekendte som vi derudover har meget svært ved at finde en aften hvor jeg og ham, veninde og kæreste kan mødes, høre de glædelige stunder sig til sjældenhederne. Der er den første holdkamp i sæsonen i badminton blevet fastsat.
Nu er mit spørgsmål så, er det dårligt over for klubben at melde afbud til den første holdkamp, der er endnu ingen ting der er på spil, og den kan ikke kalkuleres som en kæmpe vigtig kamp, selvom den selvfølgelig skal vindes. Derudover kommer der jo masser af holdkampe i løbet af året, så hvor meget går jeg alligevel glip af.
Festen derimod kommer kun en gang i år, og da vi længe har været inviteret, og mere eller mindre sagt ja på forhånd, føler jeg det er skidt at aflyse. Da der også er nogle personligheder der spiller lidt ind, ville det også være at afvise en ellers imødekommende person.
Hvad lyder det til at jeg brænder mest for?
Eller hvordan skal jeg ellers sætte tingene op, for at finde en konklusion?
Knuser fra mig
tilføjet af

svaret

hey
jeg syntes du skal taget festen
det lyder helt klart vigtisk...
peter
tilføjet af

:-)

ok :), grin grin...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.