6tilføjet af

Mobiltelefoner har Fanden skabt!

Dengang mobiltelefonerne kom frem, syntes jeg, at det da var en god idé, at man lige kunne ringe, hvis man f.eks. var forsinket med tog, bus eller i det hele taget bare forsinket. Så kunne man lige gribe telefonen og ringe til vedkommende, der stod og ventede i den anden ende.
MEN efterhånden har det grebet altfor vidt om sig med de dér mobiltelefoner! Når jeg sidder i toget om morgenen, er der altid mindst én mobiltelefon, der skal give sig til at ringe! Vedkommende roder febrilsk i tasken efter den åndssvage telefon, mens den ringer og ringer og ringer ufortrødent videre. Hun/han når nu endelig at tage den, hvorefter vedkommende nærmest råber:"Ja, det er Morten". (eller hvad man nu hedder). Vi andre i kupéen kan nu højlydt følge med i Morten's samtale, idet han sandelig ikke har tænkt at dæmpe stemmen, nej tværtimod................så skal vi da også lige høre om hans aften i byen i fredags...................og det er ærlig talt ved at være for meget af det gode!!! Nu må grænsen da være nået for, hvad vi andre skal lægge ører til tidlig morgen og sen aften!
Samtidig går mobiltelefon nr. 2 igang med at ringe...............én eller anden kvinde giver sig til at rode i tasken, der åbenbart indeholder mange forskellige ting: hun får lige fisket den berømte telefon op, da dyret holder op med at ringe!!! Hun sidder nu og stirrer hjernedødt på telefonen og prøver nu at finde ud af, hvem der nu forgæves har ringet til hende!!!!
Hun prøver nu at ringe vedkommende op og hæver stemmen højlydt og siger: "Hallo", ..............."hallo, er det dig, der har ringet?" Et par sekunders tavshed, så siger hun "Nå, så må det jo være en anden".
Vi (os andre i togkupéen) er nu ufrivilligt blevet "underholdt" i mere end cirka 5 minutter................og det er hamrende irriterende at være tvangsindlagt til at høre på andre folks private samtaler!!!!
Der var også en dag, hvor en 2.generationsindvandrers mobiltelefon ringede og ringede. Ringetonen var helt speciel og meget høj: tyrkisk musik - vorherrebevares!!!! Nå, men hun tog telefonen og sad sandlig og ævlede løs fra Hovedbanegåren og helt frem til Herlev station - en tur på ca. 22 minutter!!!!! Bare for meget!!
Hvorfor kan folk ikke bare finde ud af at slukke for deres mobiltelefoner, mens de kører i tog, bus eller for den sags skyld i bil??? Hvorfor er det lige, at det er SÅ vigtigt at få fat i folk fra morgenstunden af???
Det burde også være muligt at få folk til at sætte mobilen til at ringe med en lille biplyd i stedet for at vi andre skal tvangsindlægges til at høre på den ene tvivlsomme melodi efter den anden!!!!!
Hvorfor skal folk også altid RÅBE bare fordi skal tale i mobiltelefon???
Jeg vil gerne høre andres synspunkter om mobiltelefoner! Jeg er sikker på, at meningerne er mange - og delte!
Hvad gjorde vi før vi havde mobiltelefonerne??? Svar: vi klarede os såmænd UDEN!!!!
tilføjet af

Og hvad gjorde vi...

...-inden vi fik toget? Vi klarede os såmænd uden! Men heldigvis har vi udviklet os, og heldigvis er det at opnå kontakt og kommunikation blevet lettere. Hvis tiden løber fra dig, så tag høre-apperatet ud moster. Hvem siger JEG gider og høre på dig kævle med din veninde, hvis vi sidder sammen i toget, bare fordi hun er tilstede fysisk????
tilføjet af

Da jeg boede i England

Jeg kan levende sætte mig ind i din frustration.
Man skal såmænd bare stå i kø i Netto eller endnu værrer, for at opleve en kraftidiot fortælle kæresten, at vedkommende kommer 3 minutter og 47 sekunder senere hjem - på grund af køen.
Men sådan spiller musikken ikke i London, kære.
Man afleverer mobilos til tjeneren.
Hvis en idiot, typisk en svensker, har mobilos loaded, og den ringer, betaler man en omgang til hele lokalet.
Det er simpelthen bandlyst med mobiltelefoni på Pub´n.
Men det er jo England, nok først livsstil om nogle hundrede år i Danmark, hvor vi stadig smider rundt med runesten.
tilføjet af

Hallo

hvad forventer du?
Det er ikke 60-70'erne vi lever i længere.
Nej vi lever i det nye årtusind, og ja der var mange gode ting dengang i gamle dage, men verden forandrer sig hele tiden.
Jeg ville da nødig sidde fast i år 1969, og ikke komme nogen vejne.
Nej du mobiltelefoner er da en god ting, ligesom mange andre nymorderne dimser.
Og jeg vil væde min hat på, at også du selv bruger/ejer mindst et af alle de ting de ikke havde dengang i de gamle dage.
tilføjet af

Svar til profeten

Hejsa
Ih, hvor er jeg enig med dig i dit svar til mit indlæg!!! Disse regler skulle være indført i Danmark forlængst.
Er er også dem, der lige skal fortælle, at om lidt er de på Enghave station og så ses vi lige om 2 min. Typisk.
Nå, men tak for dit svar. Dejligt at høre, at der er nogen, der er enige med mig!!!
tilføjet af

Svar til hmm

Små slag, små slag.
SÅ gammel er jeg altså heller ikke. Jeg er selv født i starten af 60'erne og jo, jeg har selv en mobiltelefon, men den er sat på LYDLØS, når jeg kører i tog o.lign. og den er sat på LYDLØS, når der kommer en SMS ind til mig, så jeg generer ikke andre mennesker med min mobiltelefon.
Det er f.eks. skideirriterende, når der indløber en SMS på en Nokia-telefon, den dér høje biiip-biiip lyd der kommer!
tilføjet af

Mobiler er glimrende

for de slår ejeren ihjel i løbet af 10-15år, og så bliver vi helt fri for mobilerne
i gadebilledet.
1. tilladelsen til mobilnettet er givet på et uvidenskabeligt grundlag, og derfor
er de små tingester betydeligt mere skadelige, end de fleste er klar over.
2. flere og flere brugere får knuder på hørenerven og mister hørelsen, og i sidste ende cancer i hjernen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.