3tilføjet af

Bander.

Nogen laver en bande , så går man rundt og laver kriminalitet. Overfalder folk , man bruger gerne en kniv , vold. Alt skal ødelægges. For at blive optaget i en bande , skal man voldtage en pige , eller lave anden grov kriminalitet. De skulle ud i skoven og føle nogen af deres egne metoder. Det er for nemt at være kriminel i Danmark.
tilføjet af

Ud på øde ø

Alle kriminelle skal ud på en øde ø,der kan de stikkke og kvæle hianden.Det gælder alle i samfundet,uanset relgion.Disse krimr indevidder er kun til besvær,så afsted med dem.
tilføjet af

"af med de bander"

kære aaaaabenråmand!..
jeg er totalt enige med dig.det vil nok ikke hjælpe med den SKOVMETODE,måske er det bedst med et langvarigt fængsels ophold,med uden udgang til det sociale samfunds liv.det er somsagt kun dem som laver de værste ting i samfundet:generalt har jeg personligt aldrig hørt om nogen almindelige borger som laver SÅ meget kriminalitet i samfundet som de der folk gør!.
det er osse dem som får de - starkels ungemennesker ind i kriminaliten-det er dem som yder betalingsbøder!!!
så,ud det er hvad de skal.der er lige en gammel sladrer historie om et par unge som,ikke ønskede kontakt med denne SÅKALDTE gruppe men det frafaldt denne person ,at videre give deres navne til ´salgslisten´ til banderne.hvad vil du synes om det?..
spørgsmålet er om politikkerne vil videre se på sagen så alle unge kan trives frit i alle nabolagene- udent at skal være preset til fraflytning pågrund af chikaneringer!..
dette emne syntes jeg er et temmeligt problem hos nogen.jo,det er kraftedme for nemt at være kriminel i danmark DU!.men det er vil en videre gående uddannelse for nogen,for at forstå - at det ren og skær alvor - når der bliver talt om strafmetoder i danmark!!.
fængslerne er simpelthen et rent hotel ophold:der skal HÅRDERE MIDLER til - foresk.slave handel tortur- grove arbejdsforanstaltninger- kort sagt en mærkelse på egen krop og sjæl!!!
-mange af dem slipper for nemt i straf systemmerne!.ved at have bekendtskaber med en advokat som de betaler under bordet."KAN DET VÆRE RIGTIGT"?-kan det være rigtigt at de skal eje alle vores beboer områder!?
for nogen måneder siden handlede det om "socialbelastetbørn og unge"idag er det bande krige/dischideret mangel på mangfoldigt respekt på virkelighedens natur.det tror jeg bestemt ikke de ved hvad er i dette samfund.til tider må folketinget sove lidt forlænge.hvis ikke de kan se ,at det er et problem isamfundet,- så må de sgu have et snævert synet syn af ministrer øjne at have!.det er kraftedme ikke nødvendigt at "lege styreenheder i samfundet" over for de svagstillet.man styre/dominere det hele hvor man flytter ind i landets boligkvartere - rent faktisk tror jeg de ville blive meget skrumpet i kæften når først der dannes regler for det omr.iøvrigt er det kraftedme utroligt at mange af de folk kan gå ustraffet - og alligevel lave mer´ ballade hvor man færdes...man tager ikke sin straf,hvis MAN skal straffets skylder man bare andrer for sagerne som ikke er med i disse bander:"HALLO",hvordan kan det gå så vidt med det - om jeg må spørge!?.dette vil jeg meget gerne have en ´ministrer´ til at se på.til dem vil jeg sige at de bør´sætte straffene rigtige meget op så det ikke kan betale sig ,at lave "LORT"i samfundet.de må osse se på de folk som elsker at ødelægge sagerne for andrer mennesker,når det er gjort så fjern dem fra landet.(du har hørt min mening nu og her efter at have bedt om den)!.m.v.h.miss solskin:-)go´sommerferie
tilføjet af

BandeR

Hva fuck ska man gøre med de der FUCKING bander?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.