3tilføjet af

Det undre mig...

Jeg undre mig lidt...
Når folk skriver et indlæg her på debatten, så er det ofte for at søge råd og vejledning. Når andre så ønsker at give sin mening og eventuelle råd til kende, sker det ofte at folk hakker på hinanden, og det ender i et sidespor som ikke hjælper den der har skrevet indlægget til at starte med. Vi har ytringfrihed i Danmark, det ved jeg godt og man har også lov til at have en anden mening og andre råd at give, men jeg syntes, det er synd for de personer der ønsker har høre fra andre i samme situation, at det ender med en diskution om noget helt andet. Jeg håber I forstår hvad jeg mener med dette inslag. Og i øvrigt er det ikke pænt at hakke på hinanden og rakke ned på andre fordi de har en anden mening.
tilføjet af

Nu har jeg...

Nu har jeg jo lige skrevet et svar til din kommentar, som jeg da ikke håber, at du synes er hakkende eller lignende.
Jeg synes du har ret i at folk ikke deltager fornuftigt i debatten altid, men jeg synes der er rigtig mange, der skriver fornuftige indlæg.
Håber på en fortsat god debat.
tilføjet af

En debat

kører nemt af sporet, og kommer til at handle om noget helt andet, end oplægget lagde op til.
Det er naturligt, da nogen lader sig provokere af andres svar. Hakke og rakke er noget folk bruger når de føler sig provokeret, og modargumenterne ikke helt slår til.
Personligt finder jeg det charmerende og lærerigt hvordan en debat pludselig kan skifte karakter, og køre over i en helt anden boldgade.
Den der har startet tråden må sortere mellem hvad vedkommende kan bruge, og hvad der ikke kan bruges.
tilføjet af

Nej da

Hej Oecon
Nej jeg fandt ikke dit svar hverken nedladende eller hakkende og jeg takker også for det, og jeg vil give dig ret i at der kommer rigtig mange gode svar på de indlæg der bliver skrevet, men som vi er enige om, man behandler ikke altid hinanden lige godt på debatten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.