11tilføjet af

Mit liv er gået i stå!!!

Jeg har bare følt at jeg de sidste 3 år har fået "et dårligt liv" var før hen en meget glad og charmerende person altid frisk på et joke og en lille kvik bemærkning. Jeg følte jeg var glad og levede livet fuldt ud.
Men er jeg trist og ikke nær så glad og føler rent ud sagt at det er mandag hver dag og jeg ikke har rykket mig i 3år. Jeg havde ellers fundet mig jordens dejligste kæreste og vi har haft mange problemer og nu er hun flyttet fordi jeg var en sur person og ikke formåede at fortælle hende hvor meget hun betød for mig og hvor glad jeg var for hende. Men gav hende skylden for alt.
Hvordan kommer man videre i sit liv. Jeg er begyndt at dyrke temmelig meget sport da det gør mig glad og jeg føler at jeg kan glemme nuet når jeg kæmper mod tiden i f.esk løb eller svømning.
Alle med en mening bedes bare skrive er åben for nye input - da det jo ikke kan blive være.
tilføjet af

Ud og find en ny...

Det vil helt sikker hjælpe på dit humør...
tilføjet af

Hmmm...

... Tror ikke på, at lykken findes gennem et andet menneske... Hviler jeg i mig selv, er jeg klar til kærlighed. Et ordsprog siger "Du skal elske dig selv, før du kan elske andre"...
Mange er så desværre direkte afhængig af et andet menneskes tilstedeværelse og kærlighed, for at kunne føle sig lykkelig.
Mit råd må være: Find balancen i dit liv gennem de ting/ handlinger, der gør dig glad og tilfreds, og gør livet værd at leve, med - og for dig selv.
tilføjet af

ud af busken

-der er ikke et land fuld af kællinger,men en spand fuld mand!
find så en du kan nyde juletraditionen med.:-)
tilføjet af

Hmmm..

Der er ikke en spand fuld, men et helt land fuld. *S*
tilføjet af

overvej lige...

overvej lige med dig selv, om du har fået en mindre depression, for det kan godt lyde sådan.
Hvis det er tilfældet så skal du jo have hjælp til at komme videre ( og det er ikke spor flovt).
Så mit råd til dig er: gå ned og tal med din læge om hvordan du har det, - beskriv det samme som du har gjort her, så vil han/hun kunne vurdere om det er en lille depression eller hvad, og derefter kunne hjælpe dig videre.
Husk vi har kun ét liv og jeg kan love dig at det er kort, - så det er vigtigt med noget livskvalitet.
Se at få bestilt en tid ...
Jeg ønsker alt muligt held og lykke for dig fremover.
AFSTED MED DIG
tilføjet af

tjaa

Nu lyder det jo som om at jeg har kærestesorger. det var ikke det jeg mente. selvfølgelig er jeg meget ked af at min kæreste skulle opleve mig sådan når den hun faldt for var en anden og glad person. Og hun fortjente da bedre men jeg lod det bare køre ud på et side spor. Men er ikke trist pga af jeg ikke har en kærste, men pga af at jeg i LANG tid ikke har kunne formå at komme ud af den onde cirkel. Har tit tænkt på job skift, flytte bare ændre noget.
Men syntes jo selv at jeg var det fedeste person jeg kendte *G* for bare 3 år siden og der hvilede jeg bestemt i mig selv og havde et utroligt overskud. Nu inadvendt, trist, sur, rastløs mv.
tilføjet af

nej det tror jeg nu ikke

Det er overvejet men tror nu ikke det er det som er galt. Jeg kender en del til depression og kender 2 som har det og har selv haft det tæt på livet. Men ok god pointe det skader aldrig at checke - men tror egentlig bare jeg skal se lyset på en måde og så kender jeg mig selv så godt at jeg ved der sker noget. Jeg har altid været målbevist og aldrig ikke nået et mål jeg har sat mig. Men lad nu være at skriv så sæt dig som mål at blive glad.......
Der skal noget mere konkret til.
tilføjet af

sikker?

Det kunne jeg ikke drømme om at skrive, - Blot fortælle at der er rigtig mange grader af depression og at man altså ikke behøver at være i et totalt sort hul for at have depression.
På en eller anden side ( sikken en vejledning hva)her på nettet, er det muligt at tjekke sig selv for depression.
det kunne evt. være psykiatrifonden eller netdokter. prøv dig frem
tilføjet af

Alle søger lykken,

Derfor kan der komme tider hvor man er modløs og trist. Alt synes som et tomt tommerum. Men det er i tomheden du skal finde det nye. Noget i dig selv, fortæller dig, at du er parat til nye ting i dit liv. At tingene ikke er som de plejer, behøves ikke at være trist. Men en mulighed for at åbne nye døre. Grib den, chancen til at prøve andre ting af. Gå ad de veje der føles gode inden i, også selvom de kan virke usikre ved første øjesyn. Og skip dem der føles dårlige. Men Pas på din angst, det skal ikke være den der bestemmer din vej! Men DIG og dit hjerte... Knus m.cja
tilføjet af

har det nøjagtigt på samme måde

Hej,
Jeg kan simpelthen ikke lade være med at skrive et indlæg som kommentar til din beskrivelse af tilværelsen M35. Jeg er desværre kun i en alder af 24 år, men har det nøjagtigt som du beskriver din tilværelse. Den eneste forskel er blot at jeg stadig har min kæreste som jeg er meget glad for, men er bange for snart smutter, da jeg føler at jeg konstant går og er pirrelig og småsur på ham. Jeg ved ikke hvorfor alting irriterer mig, og jeg hader mig selv for det. Førhen var jeg altid glad og udadvendt, nu har jeg i stedet lukket mig inde i mig selv, og føler ikke jeg er noget værd. Min kæreste og jeg laver aldrig noget sammen med andre, og det keder mig utrolig meget, så derfor bruger jeg utrolig meget tid på at dyrke sport, for som du skriver, så gør det én glad og man glemmer tiden.
Kan det være på grund af ham at jeg føler mig trist og uoplagt???? Men jeg elsker ham jo!
Jeg vil med glæde høre andres mening eller kommentar, så skriv endelig.
tilføjet af

er jeg sgu glad for at hører *S*

At jeg ikke er den eneste der har/havde det sådan.
Men vil da så lige fortælle hvad jeg har gjort og sat gang i.
Jeg snakkede med psykiatrifondens hotline (se link i tidligere svar) og fik nok lidt at gå efter, bange for at binde mig?, mulig depression, dårligt forhold - ja mange gode ideer. Så jeg startede med efter deres råd at snakke med min læge om mulig svag depression. Heldigvis ikke *G*.
Men havde så et møde med en psykoterapeut (med god uddannelse) og der var nogle ting som fik mig til at se lyset og nu syntes jeg selv at det går i den rigtige retning - selvom det tager lidt tid.
Læste også parallelt nogle bøger af martin østergaard og john gray (mænd er fra mars og kvinder fra venus samt andre) om parterapi og psykologien i et parforhold - og hold da kæft hvor var der meget jeg ikke var opmærksom på mens jeg havde en kæreste - som bare ramte lige i plet. Så hber at noget af dette kan hjælpe dig med at se lyset.
Min e-mail er sterne@sol.dk hvis det er noget du vil have mere detaler om.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.