8tilføjet af

Mine seriøse indlæg

Tænk at man kan skrive så meget vås i et enkelt indlæg (Jeg fatter ikke en brik!):

"jeg tror der er en som skal bevare sin mund ret meget før man udtaler sig om andrer folk,hvad de er goe til og ikke er goe til."for´, det kan jo hurtigt ramme dig selv ,som det var kommet fra en klar himmel.vi kan osse lige give dig et svip på et andet inDlæg du har skrevet om et par unge."IØVRIGT KENDER JEG DENNE PROFIL"
årh,hvor var det nu det stod(jo,her er står det)!.stinkende nabo,larmende miljøsvin,lavet spsygisk terreor hos sin egen beboer.slået et sageløst,ØDELAGTE NERVER M.M.HOS menneskeT.brugte en jern genstand til lidt forstand i hovedet på en anden person skrev du om en,som har det yderst ret svært i forvejen.der var osse denne her tekst om,jeg måtte flytte pågr.af rockere og uvaskede unge.-BEHØVER INGEN HJÆLP TIL MIT EGET MUNDTØJ,FOR DET FUNGERE JO HOS DIG KAN VI JO SE!..
"denne her var særdelles ret spændende må jeg nok sige.kan ikke lide børn,men tog minne fra mig istadigt for ,at give en check til skatte forvaltningen.der var osse en om SORT ARBEJDE,SOCIALT SAMSTØDERRI OM EN SOM IKKE FIK SINNE PENGE PÅGR.AF EN SOM HAR BEKENDTSKAB MED EN FRA EN KOMUNE,RET INTRESANT.DER VAR OSSE DENNE HER HVORFOR SKAL MIN FAMILIE HAVE NERVE MEDICIN NÅR DE ANDRER FOLK I LANDET IKKE SKAL ÆDE DET.-OG DENNE HER,JEG MÅ IKKE SE MIN LILLE BROR ,FOR ET ORNESVIN!.DENNE KVINDE HAR HAFT SVAMP I UNDERLIVET ,HAFT ØJEN BETÆNDELSE I MEGET LANGT TID SKREV PÅ DEN LILLE NET AVIS UD TIL FOLK OM DENNE STAKKELS LILLE KVINDE.TÆNK HVIS DET VAR DIG (SOM)BLEV MOSET,OG ØDELAGT I SIT LIV,BLEV UDSTILLET SOM ET OBDJEKT BAKTERIE FOR FOLK PÅ NETTET.DET DREJER SIG OSSE OM EN KÆRESTE KAN JEG SE,DU HAR..SOM DENNE KVINDE ÅBENTBART KENDER,SOM DU BESKYTTER.HELDIGVIS HAR MAN JO (SIN YTRINGSFRIHED) TIL AT SKRIVE HVAD MAN VIL (OM FOLK)SÅ LÆNGE DETTE IKKE ER SKADELIGT FOR DEN DET DREJER SIG OM IKKE SANDT!.
NU ER SAGEN BARE DEN AT JEG HAR PRINTET HVERT ET INDLÆG UD SOM DU HAR SKREVET OM DE TO UNGE MENNESKER ...GÅR GERNE VIDERE MED DET!..
DET ER KEDELIGT AT JEG MÅ GØRE DETTE,MEN BLIVER DETSVÆRE NØDTIL DET,DA DET HAR ØDELAGT DE TO UNGES LIV.:)"
tilføjet af

jeg var inde for at se dit indlæg

men helt ærligt, jeg gad ikke læse det.
Din opsætning er ikke venlig for øjnene.
Hvis der var mere luft i din tekst, kunne man bedre holde ud og kigge på det.
tilføjet af

Sådan

Jeg er fuldstændig enig i Dine betragtninger. De er præget af en seriøsitet, og det er uden tvivl ting som kommer fra "Hjertet".
Tak for det gode indlæg.
tilføjet af

du skal

det er pinligt
tilføjet af

Til 'lære at stave'

.

Jeg bliver altid meget ked af det når jeg ser nogen klage over hvis en person ikke staver helt rigtigt!
Hvad nu hvis den person er ord-blind? Så er det ikke så sjovt at få det at vide hele tiden, jeg mener de er ikke oppe til eksamen her, og så længe det de skriver er til at forstå så går det nok. :0)

.
tilføjet af

Meeeen...

... men selvom man ser bort fra stavefejl, caps lock og besynderlig tegnsætning, er der så nogen der forstår hvad der står i indlægget? Jeg fatter overhovedet ingenting!
tilføjet af

(jeg fatter ikke en brik)

det gør jeg heller ikke ergo er vi lige kloge!!!
tilføjet af

Hvad er det du vil frem til ??

Fatter minus af det du skriver... *smiler*
tilføjet af

seriøst?

Det er vel ironisk ment, ik?!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.