1tilføjet af

Min kæretse sidder i spjældet!!!

Hej! Jeg er en pige på 15 snart 16 år.. Jeg har kommet samn med en fyr i snart 3 måneder, og har aldrig nogensinde været så forelsket i mit liv! Han er virkelig det bedste at der er sket for mig! Det ved jeg mange siger lige indtil at de slår op, men jeg mener det virkelig, og vi skal flytte samn!.. Men d. 12 januar blev han smidt i spjældet i sverige, og har nu siddet der i en månede.. Har simpelthen haft det så svært, og kan slet ikke så nogen ende på det her.. savner ham, så det gør ondt! Jeg har ikke mulighed for at besøge ham, da der er for mange, så de har brugt besøgsrummene og lavet dem om til værelser for de indsatte.. så ingen har mulighed for at få besøg!
Vi var ovre ved ham, mig hans mor og hans morfar, i onsdags til retsagen.. vi fik kun lov til at snakke med ham 2 min til sammen, og var ikke alene med ham... vi stod på gange med en masse rundt om os!
Nu har han valgt at afsone i sverige, fr hvis han skal flyttes til Dk, kommer han nok til et lukket fængsel og der kan han risikere at skulle sidde tiden ud...
Men kan ikke forestille mig at skulle undvære ham til den 1 april.. der har sgu gået nok tid nu!!! Jeg tænker ikke på andet end ham... og det ender med at jeg bliver sindssyg!
Sidder også og savner en at holde om, og siddet og forestiller mig at være samn med en anden! ALDRIG om jeg kunne finde på det!
Men ved virkelig ikk hva jeg skal gøre! Kan ikke holde ventetiden ud!!!
tilføjet af

hvad du skal gøre!

Ja jeg ved ikke heldt men hvis jeg var dig og jeg elsket ham maget så ville jeg vente på ham så han ved at du venter på ham på den måde viser du også at du elsker ham hvis saver en at holle om syndes jeg at du skulle opsøge hans mor og snak med hende hun må da være den næmest
Hilsen
Daniel Ekbøl
danieldekbol@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.