5tilføjet af

Min kæreste slog op, er hun stadig interesseret?

I går aftes slog min 16 årige kæreste op. Vi havde kommet sammen i næsten 6 måneder, og jeg elskede hende meget højt. Hun var så ked af det og græd osv. Hun slog op fordi hun ikke var forelsket i mig mere, Sådan havde hun følt i nogle uger. Vi aftalte at vi skulle ses igen osv. Og hun håbede da at vi fandt sammen igen som kærester. Hun sagde hun ville komme til at savne mig helt vildt, når hun ikke skulle se mig. Hun har ikke tidligere haft erfaringer med forhold. Jeg spurgte om der var andre ting der gjorde at hun slog op, hvilket hun svarede nej til. I længere forhold er det vel normalt at man ikke altid er lige forelskede, det går da meget op og ned gør det ikke❓Det sagde jeg så ikke til hende.
Det jeg så gerne vil vide er, altså i mine ører lyder det som om at hun stadig har følelser for mig, når hun siger hun kommer til at savne mig, og hun håber vi finder sammen igen. Hun var meget ked af at hun ikke var forelsket i mig mere. Lyder det ikke som om hun stadig har følelser for mig ?
Hvad kan jeg gøre for at hun bliver vild med mig igen ?
Hvis jeg vil have hende igen er det vel bedst at spille lidt kostbar ikke ?
Vh. Mizzer
tilføjet af

Spil kostbar og sød, men håb ikke for længe

Jeg tror desværre du må komme videre... Men aldrig sig aldrig... Blot husk at leve i dag så kan du dø i morgen lykkelig for hver en levet stund!
tilføjet af

det er muligt

Hej
Det er muligt, at hun har fortalt dig sandheden, og at det, hun mener, at hun vil savne dig, er baseret på vanen, trygheden og det velkendte.
Det kan osse være, at hun ikke selv ved, hvorfor, eller at hun måske har en dybere grund hun ikke vil fortælle.....
Men uanset.
Hvis ikke du har lyst til at gå i uvished, tror jeg det bedste, du kan gøre, er at tage tyren ved hornene, og sige hvad du føler, hvad du ser og hvordan du opfatter situationen.
Uanset hvor gammel man er, hvor meget erfaring og hvor rutineret man er, så er det altid bedst at være ærlig, åben og direkte.
Det giver det mest åbne, ærlige og konkrete svar, og det vel det, du i den sidste ende søger, for at få afklaret din egen situation?
Held og lykke........
tilføjet af

Hun har fortalt sanheden!

Hun har ikke løjet for mig. Hun har sagt sanheden, det er der ingen tvivl om. jeg tror bare hun er i tvivl om hendes følelser, og hun er ikke klar over at forhold går op og ned
tilføjet af

Kærlighed er mangt og meget...

Jeg tror ikke hun er interesseret men derfor kan hun sagtens være glad for dig. Jeg har selv for nyligt stået i en lignende situation. Jeg vidste ikke hvorfor mine følelser i forholdet manglede, det fandt jeg først ud af bagefter, men jeg var / er stadig glad for ham og valgte ikke at have kontakt med ham da jeg som sagt stadig holdt af ham, men vi havde bare ikke, set i mine øjne, en fremtid sammen. Kærlighed er mange ting og nogle gange kan man godt elske en person men alligevel ikke ønske et forhold.
Mit råd: Hvis du elsker hende så giv slip på hende. Vent ikke på at hun måske kommer tilbage, det tror jeg ikke hun gør. Vær glad for at hun har positive følelser for dig og at du selv har gode minder fra jeres forhold.
Må lyset skinne på din vej.
Knus
Kvinden
tilføjet af

næsten enig

Jeg er næsten enig i hvad du siger. Jeg har prøvet at være i hans situation, og det er bestemt ikke sjovt, og enormt forvirrende og skræmende.
Til Anonym, som startede indlæget;
Jeg tror du skal prøve at give det lidt tid. Måske har hun bare brug for en pause. Jeg har allermest lyst til at sige, at du skæl være enormt sød over for hende, gøre alle mulige rare ting for/med hende, men(!) hvis hun virkelig er sikker på, at i ikke bør være i et forhold mere, vil det bare gøre det hele værre for hende, og for dig.
I stedet vil jeg foreslå at give hende lidt puste rum. Hele tiden være der for hende, men ikke trænge på nogle steder.
Det ville nok også være en god ide at fortælle dig selv at nu er det slut, og tænke på hvor dejligt det er at have hende som en ven i stedet. Det er specielt vigtigt at tænke på hende som en ven! I mit tilfælde, blev jeg enormt ked af det, og havde svært ved bare at lade hende gå væk. Vi forblev venner et par måneder, men til sidst havde hun fået nok af mig og de dumme ting jeg kom til at sige og gøre. Det var endnu værre og langt mere smertefuldt, en da hun "bare" slog op.
Giv hende lige en uge eller to, hvor du samtidig forbereder dig selv på at det er forbi. Hvis det virkelig er forbi, så er det ikke så slemt, fordi du har forberedt dig på det. Hvis hun efter en pause og et par ugers pusterum, vender tilbage til dig og vil igen ind i et forhold, så er det jo ganske enkelt helt vidunderligt, ja måske endda mere vidunderligt, hvis du var forberedt på det værre.
Håber det hjælper, og jeg ønsker dig alt mulig held og lykke!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.