8tilføjet af

Min eks kæreste truer andre fyre...

For nogle måneder gjorde jeg forholdet til min kæreste forbi - fordi jeg havde fået nogle ting afvide om ham som jeg ikke kunne acceptere! Lige da jeg sagde det til ham tog han det ganske pænt - men tiden efter har han virket som besat af mig. Jeg er fuldt forstået med at han skal ha' tid til at komme over det - men da vi har den samme omgangskreds kan det godt være lidt svært. Specielt når vi er til fest sammen for han har en tendens til at blive utrolig jaloux. Dette viste sig specielt til den seneste fest vi var til.
Jeg stod og dansede med en fyr og vi havde det rigtig sjovt - lige indtil min eks hev ham til side og truede ham. Dette resultere i at fyren vælger at tage hjem! Dette gjorde mig virkelig gal for han opføre sig somom han ejer mig. Og det er altså ca. 3 mdr siden vi gik fra hinanden. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre...!?
Med venlig hilsen den fortvivlede
tilføjet af

Hans opførsel er fuldt forståelig

Ditto
tilføjet af

Ikke fuld forstående

Hans opførsel, er ikke fuld forstående.
Gør man det forbi, med en kæreste, så er det ikke længere op til en selv, og tage ansvar for hvad denne person gør.
Ekskæresten, hverken skal eller må, bestemme hvem du så skal have det sjovt med osv.
Ja han skal da have lov og komme over det, men grænsen for hvad du skal stå model til, er allerede overtrådt. Så måske, du burde slutte enhver kontakt med ekskæresten, og ja, det kan være svært, osv, men tro mig, det kan blive endnu sværere, hvis du ikke siger stop nu, før ja før hvad som helst kan jo ske, når man har med en jaloux ekskæreste og gøre.
Så, kom væk fra ham, og gør dit bedste for, måske ikke lige og flirte med andre, når han er i nærheden, da det jo tydeligvis, påvirker hans følelser, og derfor kommer til og gå ud over dig, ved at han truer de andre du er sammen med.
tilføjet af

hmm et råd fra mig til dig min ven.

den kærlighed den kærlighed. selv om man ikke er sammen mere kan det være svært at acceptere andre er sammen med ens gamle partner, min mening er din EKS, har fået ejerfornemmelse af dig, hvilket sker i næsten alle forhold, DOG nu i ikke er sammen mere selv om der er gået 3 måneder, har han svært ved at give slip, nu jeg læser hvordan han reagerede til den fest, TROR jeg det er bedst at snakke med ham om det, Eller bare holde sig væk fra ham, DU HAR ET Andet liv nu som han ikke er med i, Hvilket han har meget svært ved at acceptere.
så mit råd snak med ham, Eller sørg for i ikke ses Hvilket måske vil være svært da i har samme omgangskreds.
så Igen kan kun sige Snak med ham om det, Evt find en dame til ham så han får tankerne væk fra dig :-)
Desværre kan jeg ikke sige hvad er bedst, KUN ØNSKE DIG HELD OG LYKKE Fremover og for evigt min ven, KH Mikael.
tilføjet af

At føle at man bliver trampet på

Han mister først sin kæreste, her efter scorer hun fyre for næsen af ham. Samtidig har han måske svært ved selv at finde en pige.
Jeg ved ikke hvad kvinder gør (tude og gå hjem?), men han vælger altså at blive aggressiv. Han har nok brug for trøst bare ikke fra dig.
Det bedste er, at i nok ikke ser hinanden.
tilføjet af

Tsk tsk

Prol kæreste!!
tilføjet af

Der er ikke noget værre...

end ekskærester, der tror de ejer en, eller mener de må blande sig i ens liv.
Mit råd må være: Hold dig fra ham, lad være med at tale med ham, undgå ham. Hvis det er helt umuligt, da i nu har samme omgangskreds, så lad være med at være alene med ham, hav altid en veninde i nærheden, hvis det bliver nødvendigt at snakke med ham. Der er ingen, der ved, hvad der foregår i hans hoved. Han kan bare være frustreret over i er skiltes, men han kan også gå med en indre vrede, som pludselig kommer ud. Det har jeg selv oplevet med en ekskæreste. Til en fest, hvor vi begge var, kom hun hen og uden et ord begyndte hun at slå løs på mig. Og jeg var gået fra hende uden anden grund end at jeg ikke ville mere.
Så mit afsluttende råd er; pas på dig selv, hold øje med hamo g ellers undgå ham. Han skal nok bare have noget tid at komme sig i. Men derfor må du jo gerne komme videre....
Håber alt lykkes for dig!!!
Knus G.I.S.P
tilføjet af

glemme ham

heeey jeg vil meget gerne hjælpe dig med,´jeg synes at du skla glemme ham. det viser at han har ikek respekt for dig. han må ikke være sådan mod dig... han skal være sød mod dig. jeg synes at du skal bare komme over det, men ved godt det er meget svæert. men elsker du ham stadigvæk eller hvad.....
tilføjet af

Den kan godt ende med at gøre ondt

Hej dig
Jeg synes ikke at du skal ændre noget ved din opførsel for det han gør er ikke acceptabelt, så jeg ville simpelhen give det en sidste chance (med at flirte videre altså) og hvis han ikke indser at du prøver at leve dit liv, så politimeld ham, for det er trods alt imod loven at chikanere et andet menneske, og det kan godt ende med mere ondskabfulde forbrydelser hvis der ikke bliver gjort noget.
Håber at det ender godt for dig
Carsten
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.