26tilføjet af

Migræne..... hvad skal jeg gøre?

Hejsa
JEg lider af meget migræne og er træt af at spise dyre piller! Det kan ikke være sundt for kroppen!
Er der nogen, der har prøvet nogle behandlinger, som kan afhjælpe mit problem. Jeg er desværre på SU og har ikke mange tusinder at bruge på det.
tilføjet af

"migræne på su"

hej med dig BOE!
prøv at ændrer din livsstil,så er alt afklaret:selvfølgelig spis mere sundt og godt!hold dig fra det der giver MIGRÆNE.
M.V.H.MISS SOLSKIN:-)
tilføjet af

spiser sundt!

Hej
Jeg må sige, at jeg spiser meget sundt - jeg har en ernæringsfaglig uddannelse og spiser som det anbefales - så på det område, gør jeg hvad jeg kan!
tilføjet af

ADRESSE PÅ MIGRÆNIKKER

ADRESSEN HER PÅ SIDEN ER
WWW.MIGRÆNIKKERE.DK
DER ER HJÆLP ART HENTE.GOD FORNØJELSE.MISS SOLSKIN:-)
tilføjet af

Vid dog hvad du snakker om Miss solskin

Man kan sq ikke holde sig 100 % fra at få migræne, for selvom man ikke indtager de ting der fremkalder migræne hos den enkelte får man altså anfald alligevel.
F.eks. Man siger generelt hold dig fra koffein...
Men når min migræne siger bingo-så hjælper det mig faktisk at drikke cola. (Rigtig coca cola) Bare ikke FOR kold. Og mærkeligt nok også indtagelse af saltede chips...
Men det er forskelligt fra person til person. Det kan være at DET der hjælper mig, gør det værrere for andre...
Kære Boe.
For mig hjælper det at : ( ved de ALMINDELIGE anfald -Får både dem hvor man ikke kan holde noget som helst ud + de VIRKELIGT voldsomme...)
Ligge i et køligt MØRKT rum. Kold klud på panden - panodil Zap ( Jeg kan heller ikke rigtig tåle "de stærke varer" i længden....får nemlig imigran)
Men er det et af de voldsomme - du kender dem sikkert...tager jeg gerne Imigran....for godt nok får jeg kvalme+tunge lemmer+div andre ting, men de slå mig næsten altid ud *S* Så får man da sovet lidt fra smerten.
Har du for øvrigt været ved neurolog???
tilføjet af

du er ikke alene!

hej
kender du Migrænikerforbundet? de har selvfølgelig en hjemmeside, og for et beskedent beløb kan man blive medlem og modtage det meget givtige medlemsblad, som resumerer den seneste forskning. Det viser sig, at der ikke en én forklaring på denne skrækkelige lidelse - der er flere! Det værste er, at man ikke altid får den store opbakning af sit sociale netværk; folk har en tendens til at mene, at man da bare kan tage sig sammen! Når jeg så forklarer dem lidt om, hvad der sker, når migrænen starter med syns- og følelsesforstyrrelser, så begynder de fleste begribe lidt af det!
Én ting, der i hvert fald betyder meget, er det, man putter i munden: personligt kan jeg f.eks. ikke tåle kakaofedt, hvilket betyder, at alle former for chokolade (som jeg ellers sætter stor pris på!!) og en masse slik er bandlyst. Det fandt jeg ud af ved at tilfælde (og med hjælp af læsningen af migrænebladet) og siden jeg droppede disse ting, har jeg haft det meget bedre - desværre forsvinder anfaldene ikke helt, men det er meget sjældnere og ikke så voldsomt som før. Men vænne sig til det - DET kan man ikke!
Håber, du har god gavn af tipsene!
tilføjet af

Migræne

Hej...du kan tro jeg ved hvad du snakker om, jeg har haft migræne i 40 år, og det er sgu ikke noget man kan vende sig til, desværre, for hver gang der sker noget nyt, eller man skal til et eller andet, tja så kommer den skide migræne og banker på, Ens daglig dag skal være helt ens, og hvor er det kedeligt, jeg tager Maxalt som hjælper nogle gange, men hver gang håber man jo at det hjælper. Nogen mirakkelkur har jeg desværre ikke.
Ha en god sommer trods alt.
tilføjet af

Min "opskrift" mod migræne

Jeg er mor til en dreng som lider af migræne meget ofte. Han er blevet undersøgt på kryds og tværs og tilbud nogen muligheder. Men kold klud på panden. Mørke og vindue åbent på værelset, og så den kringlede, chokolade. Jeg har altid chokolade hjemme, for det kan altså gøre et og andet for ham. Brug det hvis du kan..
tilføjet af

Folinsyre og omega 3

Haft migræne i 20 år, blev anbefalet folinsyre og omega3. Jeg har ikke haft migræneanfald siden. Det er nu 10 år siden, og selvfølig kan jeg få hovedpine men ikke nær det sammen, jeg kan klare det med alm. penodil.
Håber du kan bruge det.
tilføjet af

migræne

prøv zoneterapi og akupunktur - det kan ikke fjerne migrænen men det hjælper
tilføjet af

mange årsager

Jeg har døjet med migræne i 30 år og har prøvet så meget forskelligt medicin og kostforandringer at jeg snart ikke kan huske hvad der var hvad. senest har jeg fået anbefalet hypnose, men har ikke prøvet det endnu.
Det bedste råd jeg kan give dig er at indstille dig på at dit liv er sådan indrettet at du skal hive en dag ud af kallenderen en gang imellem og lade være med at fortvivle over det. Det har givet mig en god ro (som giver færre udbrud) der er jo også den mulighed at du får din læge til at give dig BETABLOKKERE som er medicin du skal tage hver dag for at forebygge anfald. Tror faktisk ikke dén medicin er så dyr.
Om bivirkningerne ved jeg at der skulle være få og ikke lavorlige hvis man da ikke har for højt blodtryk.
tilføjet af

Migræne

Du siger du får imigran mod migræne - har du prøvet MAXALT - dem kan man få som smeltetabletter også - så er de opløst inden de kommer ned i maven. Jeg fik også imigran og blev "solskoldet" over det meste af kroppen - dem kunne jeg ikke tåle- Maxalt gør, at jeg kan leve et normalt liv - det tager 1- 2 timer om at forsvinde,kun ganske få gange har de ikke virket første gang. Har så taget igen efter ca. 10 - 12 timer, og så har det virket.
Jeg har "kun" migræne i forbindelse med menstruation og det er bekræftet hos en neurolog, derfor må jeg få maxalt. Og heldigvis har min migræne aftaget OGSÅ EFTER JEG ER HOLDT MED P.PILLER, så hvis migrænepigen tager p.piller kan der være noget der, men som læst en kan tåle chokolade, en anden ikke - en kan tåle koffein en anden ikke- jeg kan hverken tåle chokolade eller rødvin/alkohol når jeg har bare lidt hovedpine, men godt være i lys og lyd og har ikke kvalme - sjældent ihvertfald.
V.h.
tilføjet af

Hej Boe

Tager du p.piller? De kan forværre en migræne - men det har din læge vel fortalt dig.
Næe - selvfølgelig er det ikke sundt at spise piller - men på den anden side, hvorfor lide hvis det ikke er nødvendig. Vi er altså nogen som må spise piller af og til. Maxalt er gode for mig ihvertfald, de fås både som alm. piller og som smeltetablet - d.v.s. de er opløste inden de når maven så maven tager ikke skade på samme måde. Der er kun en trøst og det er, at du har en chance for, at din migræne bliver bedre når du når op mod overgangsalderen, men det ved du sikkert også selv- selvom det er en ringe trøst.
V.h. en med konstateret menustrationsmigræne
tilføjet af

Numerologi

Jeg er i al beskedenhed autoriseret numerolog - i min fritid.
Den er helt gal med dit navn - meget dårlige energier. Jeg vil anbefale at du ændrer dit navn til Zjharl8 RrrznKqwzd i stedet for dit nuværende Charlotte Rosenquist.
Desuden skal du tjekke at dit postnummer ikke er et primtal samt at tværsummen af dit telefonnummer ikke er 5.
Håber du vil følge mit råd
tilføjet af

prøv dette

jeg kan sige at jeg har hørt/ læst mange der har indtaget aloe vera drik og det har hjulpet du kan få mere af vide hos mig a.degn@sol.dk
tilføjet af

migræne

Til Boe.
Vil du ikke tage de dyre piller mod migræne, så brug idoltyler ( brusetabeletter) der er acetylsalicylsyre i som virker på den måde at syren udvider blodkarene og derved letter migrænen, tager man dem lige så snart at man kan mærke at hovedepinen er på vej, er chancen for at du får et migræne anfald betydeligt mindre.
Udover idoltyler er det en god ide at tage til en fysioterapeut eller en zoneterapeut og få et par behandlinger.
Har selv lidt meget af migræne, men har begrænset det ved at gøre som overstående.
hilsen
Cstine
tilføjet af

Ingefær

Hej,
Der er efterhånden utroligt mange mennesker der lider af migræne - jeg er selv en af dem. Jeg er fristet til at tro, at det hænger sammen med en stresset hverdag (som mange af os også 'lider' af). Der er lige så mange gode råd vedr. nedsættelse af antallet og omfanget af migræne, som der findes årsager til at det opstår.
Jeg har selv haft held med at bruge Ingefær i madlavningen, hvilket efter sigende skulle få blodet til at løbe bedre rundt. Derudover har det hjulpet mig, at tage et par Iprener, efterfulgt af Coca Cola, så snart jeg kan mærke optrækket til migræne. Dette mindsker anfaldet.
Spot!!
tilføjet af

Migræne

Hej til alle med migræne - både på SU og alle andre indkomstformer.
Vi ved sikkert alle, at det er noget kompliceret noget med migræne, men helt for egen regning og baseret på en hel masse arbejde igennem næsten 20 år, så er det min erfaring at I kan reducere jeres anfald - både i antal og med hensyn til hvor voldsomme de er - ved at gøre jer mindre sårbare. Det handler - som flere har skrevet - om at spise fornuftigt, få frisk luft osv. Men også om evnen til at slappe af. At cirkulere blod nok.
Vi er sådan skruet sammen, at hvis vi spænder meget, så vil opbygningen af spænding i nakke, skuldre, ryg osv betyde at der kommer alt for lidt blod op til hovedet. Og samtidig bliver man meget dårligere til at slappe af.
Derfor er det faktisk en meget god medicin at kigge på om man kan blive bedre til at spænde af (restituere).
Det er der mange man kan hjælpe én med. Jeg vil gerne her komme med et helt frivilligt og gratis tilbud. Hvis du døjer med det her og mangler et par tips til at komme videre. Så mail til mig. Jeg har sådan et "skema", som man kan udfylde og som tegner et billede af hvordan spændingerne forholder sig. Ud fra det kan man lægge en plan - Hvis man ellers har lyst til det.
Min mail er: peterrasmussen@privat.dk.
Og lige en sidste ting: Det er til det med menstruations-migrænen. Ved at være mindre sårbar vil man påvirkes mindre af de hormonale påvirkninger. Og så reduceres disse problemer altså også!
Mange hovedpinefrie hilsner fra
Peter
tilføjet af

Migræne kan komme fra stofskiftet

Som en erfaren homøopat (15 år i branchen) KAN årsagen til migræne søges i stofskiftet(alt hvad der foregår i mave/tarmområdet)men jeg behøver at vide mere. Hvis du bor i Københavnsområdet kan jeg give dig en GRATIS homøopatisk konsultation. Mit kald her i livet er at helbrede...(hvor jeg nu kan)
gisiger@ofir.dk (sigende emne, da jeg får meget spam)
tilføjet af

Dette er billige midler, der er værd at prøve-

Cellesalt 6
4 tabletter 3 gange daglig- skal smelte på tungen
tages mindst ½ time fra måltid (før eller efter).
Akut hver halve time.
og
Cellesalt 8
20 tabletter opløses i meget varmt vand, man nipper til væsken og indtager den i løbet af 1 time.
Akut hver time
(indeholder mælkesukker)
tilføjet af

Der er lys forude!

Hejsa arme dig...
For snart 8 år siden led jeg næsten konstant af smerter i hovedet, og åd div. piller ligesom dig.
Lægerne kunne kun tilbyde mig piller, ikke så godt.
Du skriver at du er på SU og økonimien helt naturligt ikke rækker så langt, så her mit råd til dig. Spis ikke for meget færdigfremstillet mad, men lav det selv, af naturlige råvarer.
Smerter forekommer når noget presses sammen inde i hovedet, og dette sker når vores boldsukker stiger unormalt meget, og blodårene udvides.
For at undgå dette tilrådes ikke at indtage Danisco produkter (sukker) af nogen slags. Gør man det i ca. 14 dage forsvinder smerterne totalt, og vender aldrig tilbage.
Det er tilrådeligt også at stoppe med pillerne samtidigt, bliver smerterne for kraftige i den 14 dage's periode, kan der drikkes granthe som er smerte lindrene efter 15 min.
Kærlig hilsen - Morten Edlers
læs mere på http://www.stopit.1go.dk/
tilføjet af

Akupunktur mod migræne

Jeg har hørt, at akupunktur skulle være et rigtig godt alternativ (og en mindre kostbar løsning) til at behandle spændingshovedpine og migræne.
Jeg vil anbefale dig at vælge en uddannet læge, da en læge gennem sin uddannelse besidder den nødvendige anatomiske og medicinske baggrund. Samtidig er der en stor sandsynlighed for, at læger mindre hyppigt end ikke-læger overser sygdomme, der skal have anden behandling end akupunktur.
Læs eventuelt mere inden på www.akuklinikken.dk/hvadbehandles.php
Mvh. Ole
tilføjet af

tilskud til medicin

Hej!!
Jeg lider selv af kronisk migræne og hovedpine.
Ville bare lige høre om du godt ved man kan søge om tilskud til medicin med mere hos kommunen. Det hedder tilskud til merudgifter. Er da et forsøg værd.. Det er ikke indkomst bestemt, så alle kan søge. Og så er der også kronikertilskuddet, det skal du have din læge til at hjælpe med at søge..
Mvh Malene
tilføjet af

:-/

Det er godt hvis du selv synes du er sjov, men vi er faktisk nogle som er invalide af denne sygdom og ikke kan gøre helt almindelige ting såsom gå i skole på fuld tid, gå i byen, passe aftaler, og sågår i perioder stå op af sengen.
tilføjet af

min datter har selv haft migræne anfald

Hej
så lige at du havde problemer med migræne. min datter har selv haft migræne, og tager nu hver dag 30 ml drikke aloe vera, og har ikke haft andet end normal hovedpine engang imellem, så det er da forsøget værd.
du kan evt. se mere på www.aloeverapower.dk
tilføjet af

Migræne

Hej
Først af alt er det jo vigtigt at du snakker med din læge, dernæst har jeg hørt at aloe vera skulle have en god indvirkning på mange mennesker, læs evt. http://blogs.soenderborgugeavis.dk/thomas-sandbjerg-ejsing/aloe-vera-kan-gorer-det-nemmere-vaere-hovedpine-el-migraene-patient
mange hilsner
Jyden
tilføjet af

Har også selv migræne

Jeg har lidt af migræne gennem mange år.. Førhen var det 2-4 gange om måneden med Aura, opkastninger osv. Det blev endnu værre efter jeg startede på p-piller.
Jeg fik en masse behandlinger hos kiropraktoren. Det er lidt dyrt men ikke i forhold til de dyre piller man skal købe.
Nu får jeg healingsmassage 1-2 gange om året (koster ca. 400kr pr. gang) og nu får jeg kun migræne når det er ved at være tid at bestille en behandling.
Det er rigtig dejligt, og det er pengene værd selvom jeg også er på SU.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.