9tilføjet af

"Mig og Morten Resen" på P3

Er jeg ved at blive gammel, eller synes andre også at programmet på P3 "Mig og Morten Resen" er ualmindeligt barnligt. ?
Og det undre mig at Morten's medvært ikke kan være med til at højne niveauet. Hun er da trods alt oppe i alderen.
tilføjet af

Desværre helt enig..!

P3 var for bare et par år siden super professionelt og gennemarbejdet, men det virker desværre som om, man har skelet alt for meget til de (nye) kommercielle stationer (100FM, Voice), som må siges at have et plat og barnligt niveau.
P3 - vær nu ikke så bange for at lave ordentlig radio...også selvom de 14-20 årige falder fra. Husk, at jeres løn kommer ind via Licens, som betales af en helt anden gruppe end dem I i dag rammer!
tilføjet af

ret dårligt valg....

jo,det er kraftedme noget røvbæh.det værste man kan sætte sinne daværende alderdom, til en engang øregas for mindrer årige.
"måske skulle de prøve med noget mere,eksotisk sendelser.lidt mere for dem som er langt over de 20 år-ville passe ret fint."jeg ville da meget gerne tænde min radio, for noget mere voksent foundamenter.og ikke noget med skrigende hyllende unge med dårlige meninger.:-)
tilføjet af

Desværre MEGET enig

Jeg synes desværre også, at P3 efterhånden er blevet nælrmest pinligt. Alene udtrykket "Du er hvad du høre" er jo bare SÅ dumt. For slet ikke at tale om de fuldstændig dumme parodier på gruppen Sabia, eller for slet ikke at nævne de tåbelige forsøg på at lave grin med visse folk, f.eks. Zidan og hans armbåndsur. Lad dog retten dømme ham først... Og det er jo desværre ikke det eneste tilfælde. Og den der kører i øjeblikket med casper 2412...Den er sgu da også under lavmålet... Øv....
tilføjet af

Mere Øøøøøh......

bare fordi DU ikke gider høre P3, er det ikke ensbetydende med at alle andre ikke kan. Det er komplet umuligt at lave radio og TV som ALLE synes om.
Hvis du foreksempel synes bedst om kristeligt folkeparti, er det jo hekller ikke ensbetydende med at de skal være de eneste i folketinget, vel ?
Iøvrigt må folk der ikke har andet at brokke sig over end radio/TV ha' et ret kedeligt liv.
tilføjet af

Endnu mere øhhhhhhhh.

Har jeg sagt at jeg ikke gider høre P3 ?
Næ, det mener jeg nu ikke jeg har, men hvis det er den forståelse du har fået, så må du have problemer med at læse og forstå. !!!
Så skriver du :
"Bare fordi DU ikke gider høre P3, er det ikke ensbetydende med at alle andre ikke kan. Det er komplet umuligt at lave radio og TV som ALLE synes om."
Hvad er det af det som jeg har skrevet der får dig til at tro, at jeg mener alle andre heller ikke bør kunne lidt programmet fordi jeg ikke kan.❓
Så skriver du også :
"Hvis du foreksempel synes bedst om kristeligt folkeparti, er det jo hekller ikke ensbetydende med at de skal være de eneste i folketinget, vel❓"
Øhhhhhh nej, men hvor kommer den sammeligning lige fra. ?
Til sidst skriver du så:
"Iøvrigt må folk der ikke har andet at brokke sig over end radio/TV ha' et ret kedeligt liv."
Radio / TV må jo være spændende nok til at du selv kigge kommentere på det.
Og så mener jeg at du vil kunne finde min kommentar til mange forskellige emner herinde, så endnu engang forstår jeg ikke helt din udtalelse.
Hvordan er du kommet frem til at jeg ikke har ANDET at lave end brokke mig over radio / TV. ?
Tror du jeg sidder 24 timer i døgnet og laver ikke andet end at brokke mig over radio / TV. ?
Vær saglig eller drop dine underlige udtalelser.!!!!
tilføjet af

Nemli' ja....

:-)
tilføjet af

Bathjerne. Hvor gammel er du, 7-8 år.

Sørgelige skabning.
tilføjet af

Læs lige dine egne forsøg på at deltage.....

....i debatten her på siden.
I 4 af de seneste 10 indlæg du har skrevet her på siden fortæller du på den ene eller anden måde, at folk da må have et kedeligt liv.
Er det måske et forsøg på at fortælle dig selv, at der findes mennesker "derude" som lever kedeligere end du selv gør. ?
Hvordan går det så, har du fået overbevidst dig selv om at dit liv ikke er så kedeligt. !!!???
tilføjet af

Sorry....

.. men jeg har sgu lidt svært ved at tage dig og din debatform seriøst. Find hellere en anden at kede dig sammen med ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.