11tilføjet af

Michael Jackson lever?!

http://www.metroxpress.dk/dk/article/2009/07/07/11/0740-83/index.xml
Ingen tvivl om, at hans musik vil leve for evigt. Men Michael Jackson himself afgik som bekendt ved døden d. 25. juni 2009 - et dødsfald der chokerede mange fans verden over.
Nu er der - som overskriften måske fortæller - nogle mennesker, som påstår at have set ham i levende live for nylig. At den mand, der døde d. 25. juni 2009, ikke var den rigtige Michael Jackson, men en person, som var blevet plastikopereret, så han lignede ham fuldstændigt - så kunne han nemlig undslippe sin milliongæld ved at "dø". Ja, "den rigtige" Michael Jackson skulle efter sigende være blevet set i Manchester, Dubai, New Zealand og Las Vegas siden "sin død".
Jeg er dybt foragret over dette rygte. Selvfølgelig er det ikke sandt! Og Elvis Presley holder jo til i Argentina den dag i dag, ikke?! Rygter, rygter, rygter...
Jeg håber, at alle de rygter om ham - som f.eks. at han stadig lever, var pædofil, opereret hvid og homoseksuel - vil stoppe. Lad ham være i fred! For selvom jeg ville ønske, at det ikke var sandt, så er The King of Pop, Michael Jackson, død.
R.I.P. Michael Jackson <3
tilføjet af

Men..

At han var opereret hvid er ikke et rygte.
tilføjet af

og det har du bevis for..

hvorfor skulle vi lige tro på dig 😮
tilføjet af

LOL!

Der findes flere billeder hvor manden er sort!
tilføjet af

MJ ønskede ikke at blive hvid.

Jeg vil lige sige, at han ikke selv ønskede at være hvid, det skyldes en hudsygdom kaldt vitiligo, noget han ikke selv kunne styre. Den ødelægger pigmenterne i huden, så man får hvide pletter overalt på kroppen. Det sætter vitiligo-ofre i stor risiko for hudkræft, og det var derfor han altid gik med en sort paraply, for han kunne simpelthen ikke tåle solen. Som de fleste andre ville/har gjort, valgte han at få bleget resten af huden, så der ikke er forskelle i hans hudfarve, men at alt er ens.
tilføjet af

Korrekt

Hej Michelle
Det er fuldstændig korrekt. Jeg har svært ved at se hvordan man skulle kunne operere en person så han skifter hudfarve. Det var "vitiligo" han led under og som gjorde ham ekstremt sårbar overfor solen.
tilføjet af

Helt korrekt, og desuden...

Vitiligo starter altid på den ene hånd og slutter på den anden. Hvis man lægger mærke til det, gik Michael Jackson altid med handske på den ene hånd i lang tid, og skiftede derefter over til den anden 😉
tilføjet af

Puhaaa

Så må man dæleme håber vitligo (eller sortligo) ikke virker med omvendt fortegn - at hvide bliver sorte 😃
tilføjet af

....

Præcis. 🙂
tilføjet af

Han er set..

tilføjet af

Hej Bo Andersen

Det er en mand der er blevet optaget med en maske der ligner MJ, hvis du altså ikke hvidste det, ville bare lige sige det 🙂
tilføjet af

Sky Saxon

Samme dag som Michael Jackson døde, døde kongen af garagerock, Sky Saxon. Han var en vidunderlig skør mand, der bl.a. gik rundt på Sunset Boulevard og spurgte hundene hvad klokken var.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.