4tilføjet af

Mavebøjninger...

halløj,
Jeg er en af de der typer, der ikke gider bruge penge/tid på at gå i motionscenter. Har prøvet - men det der med at skulle ud af huset og træne tænder mig ikke rigtigt!
Derfor har jeg købt nogle håndvægte så jeg kan træne herhjemme, men jeg ønsker også at lave nogle mavebøjninger.
Jeg kan huske mange forskellige modeller fra skolen, men hvad er den mest korrekte? Både for ryggen og resultatmæssigt. Hvis nogle enten gider skrive og forklare hvordan de udføres eller ligge et link til en side herind vil det være fint. :)
På forhånd tak...
tilføjet af

prøv...

Prøv at gå ind på iform.dk de har en masse gode programmer for f.eks hjemmetræning også mavebøjninger.
Og god fornøjelse.
tilføjet af

den ultimative

side, synes jeg!! Der er små videoklip af hvordan øvelserne udføres. Så kan du endda strikke dit helt eget program sammen... God fornøjelse med det ;-)
http://www.motion-online.dk/styrketraening/oevelser/oevelsesbibliotek_-_funktionel_oversigt/
tilføjet af

Enig

Prøv evt også deres forum hvor du kan skrive spørgsmål til andre og få deres bud og erfaringer.
tilføjet af

for stor mave

hejsa!
jeg kender godt til problemmet når selvfølgen sætter sig på maveskindet.men der findes (heldigvis)råd for det.(nemlig mavebøjninger: arh`ha)!.jeg ønsker osse en go`mave med lidt fasthed i skindet...gerne med blødhud...
så,jo jeg vil osse gerne vide lidt om disse gener!.jeg tager gerne omkr.15-20 mavebøjninger om dagen-helst om morgen.så,er der et håb om fladhed,husk kosten er osse vigtig.for jeg tror ikke der er nogen der vil ligne et oppustet strygebræt -VEL!..:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.