5tilføjet af

Mange langtidsledige.

Ministeren siger i radioen , at der ikke mangler penge til at få løst arbejdsløsheden . Ministeren siger , at der ikke er nogen problemer , da der er ca.7000 ledige stillinger ( se dem på SOL siden) . Mange firmaer flytter til andre lande , da de vil have billig arbejdskraft. Arbejdsløsheden er et stort problem for mange mennesker , det er et meget stort psykisk og økonomisk pres at være i. Vi skal allesammen * stå til råddighed for arbejdsmarkedet* , søge arbejde , hele tiden være klar til at få et job. Kommunen tvinger folk til at arbejde ( et eller andet projekt ) , nogen for en lille slat penge. I kan ikke være bekendt at behandle folk på denne måde. Hvis vi tager de arbejdsløse , og ALLE har en rimelig indtægt på den ene eller anden måde , kan man leve et rimeligt liv. Man presser de arbejdsløse økonomisk , det er en forkert politik. I Tyskland vil de ikke finde sig i dette menneske plageri. Det mener jeg hellerikke vi skal finde os i. Jeg har selv prøvet det, man får hele sit liv og økonomi ødelagt. Så får man lidt hjælp , og et arbejde TAK for det. Det KAN lade sig gøre at få et arbejde , lidt hjælp og et andet liv. Man kan nemt blive handlingslammet , men det forstår mine medmennesker ikke , det skal man prøve selv for at forstå det.
tilføjet af

endelig nu igen

rart med et seriøst indlæg.
tilføjet af

Igen det samme

Kom dog med noget andet nyt.
Altid arbejdsløse,dårlig økonomi,bistandhjælp,skriver du om.Det må da være dig selv,du skriver om.Du skulle hellere gøre noget ved det,istedet for bare hele tiden skrive om det.
tilføjet af

det er sgu svært

Det er svært at finde et arbejde til det man er uddannet til, når så mange får jobs ind ad bagdøren. Jobbet er jo allerede besat inden annoncen kommer i fagbladet eller avisen.
tilføjet af

Kunsten at aflæse signalerne

For nogle år siden, skreg arbejdsgiverne "ulven kommer, ulven kommer - vi mangler IT-medarbejdere". Og det lyttede AF og politikerne til. Så der blev oprettet 10.000 vis af såkaldte flaskehalskurser. Men efter disse 9-måneders-kurser, blev resultatet, at stort set ingen af disse nybagte kandidater fik job inden for IT-branchen
(Webmastere, IT-konsulenter, programmører, supportere m.v.).
En af dem jeg gik på IT-kursus med, var netop bybagt ingeniør. Jeg spurgte ham, hvad han lavede på dette IT-kursus, da han som ingeniør var eftertragtet mangelvare.
Han svarede nedslået, at han ikke var efterspurgt, da han var nybagt og aldeles uerfaren.
Problemet er derfor, at arbejdsgiverne skriger op om noget de reelt ikke efterspørger. Det koster spildte uddannelseskroner og skuffede forventninger.
Man skal som politiker og AF ikke lytte til arbejdsgiverne, men lytte til medarbejderne, og læse i aviserne, hvilken vej tendenserne blæser
tilføjet af

Prøv en anden metode

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.