14tilføjet af

Mandens personlige shopper

Jeg blev sgu lidt gal i skrælden da jeg læste om, din egen "personlige shopper".

forestil dig, at du pakker din julegave fra manden i dit liv op juleaften. I pakken ligger der det lækreste lingeri og i den næste pakke ligger der en parfume. Du siger pænt tak med kys og kram.
Senere finder du ud af at han har haft møde med en personlig shopper, som så har handlet gaverne til dig, fra ham, alt imens han har siddet og drukket kaffe og læst avis.
En fremmede dame har fundt de meget personlige gaver fra ham til dig - helt ærlig, hvor kold og upersonligt kan det blive??????
tilføjet af

Nej hvor fedt

hvor kan man bestille sådan en ?? hvad koster det, og hvilke ydelser kan de tilbyde ??
tilføjet af

gratis

Det er sørme gratis og du kan bestille en personlig shopper i Debanhams Fields......
Os så vil din kone helt sikker også synes at du er en kedelig-mand, hvis du benytter den service:-)
tilføjet af

ja....

JA, JEG VIL GIVE DIG FULDSTÆNDIG RET I AT DET ER MEGET UPERSONLIGT AT HAVE EN PERSONLIG SHOPPER. MEN Der er jo også FOLK DER FORTÆLLER SHOPPEREN HVAD DE SKAL GÅ EFTER TIL DE FORSKELLIGE PERSONER MAN SKAL GIVE GAVERNE TIL.
DER ER OGSÅ MANGE FOLK DER Har utroligt travlt - og det er selvfølgelig ingen undskylning, men i bund og grund kan det jo være meget praktisk i visse tilfælde. som sagt synes jeg selv at det er utroligt upersonligt, så jeg beholder den gamle tradition hvor at man selv køber gaverne - det er jo kun jul een gang om året.....
tilføjet af

Se på det på denne måde

Jeg har selv arbejdet i udlandet som personal shopper. Jobbet er egentligt det samme som en salgsassistents. Forskellen er, at man ikke skal vente på at salgspersonalet har tid eller overhovedet kan hjælpe!( nogle steder som fx.H&M står medarbejderne ved kassen el. fylder vare op...de er egentligt ikke uddannet til at give råd)
Når man benytter sig af en personal shopper finder vedkommende nogle forskellige ting, som kunden så kan vælge udfra. Eller kan give ideer til andre ting. Det kan være en stor hjælp for nogle mennesker, at man har mulighed for at få en ekstra hjælp til julegaveindkøbene.
tilføjet af

Ja,

det ville jeg godt nok også blive utrolig såret og vred over, hvis min gjorde sådan, MEN, jeg ville utrolig gerne have en med selv, som fx har forstand på tøj, som kunne vejlede mig, men det er måske ikke tanken med en "shopper"? Jeg kunne måske driste mig til at forstå, hvis min mand fik hjælp til at købe en gave til mig - fx hans datter, en veninde af familien eller en søster, men at han ikke selv var med, ville jeg nok have svært ved at tilgive ham.
tilføjet af

Men...

hvorfor er det så forfærdenligt, at han får hjælp til at købe sine julegaver? Det er altså ikke anderledes end at få hjælp af en ekspedient i en butik!
Er det bedre, at han bare køber det første på ønskelisten?
Hvis han søger "professionel" hjælp, så er det da fordi, han går op i at købe en gave, der gør kæresten glad!
P.s. Nogle steder kan man også få hjælp af en personal shopper til at finde tøj til en. Ved ikke om man kan nogle steder i danmark....eller om der kun er personal shoppers ved juletid!?
tilføjet af

Kan ikke tænde mig af

Og...
Hvis folk vil bruge en personlig shopper så lad dog dem om det. Om jeg spørger ekspedienten om hvad jeg skal købe, som man jo alligevel gør når man er i tvivl og gerne vil have et fagligt råd eller om en dame rende rundt og køber for mig syntes jeg er lige meget.
Jeg vil nok alligevel ikke bruge sådan en personlig shopper, for jeg syntes at det er en kende upersonligt og min kæreste vil måske heller ikke bryde sig om det. Men det kan ikke tænde mig af om andre gør det.
Mvh jacob
tilføjet af

Jovist,

men det jeg mente var, at hvis han bare overlod det til en fremmede person at købe en gave, mens han selv sad hjemme for at læse avisen, for nu at stille det på spidsen, så synes jeg ihvertfald det er upersonligt, han kunne i det mindste gå med, det kunne jo være han kunne supplere med nogle oplysninger, som gjorde det nemmere for hjælperen at vejlede med det rigtige køb. Det andet er bare en nem måde at slippe om ved det på, ihvertfald for de fleste. Men alt er jo relativt, så hvis kæresten/jkonen kan acceptere det, skal man jo ikke pege fingre af det, jeg ville bare blive skuffet, hvis han ikke engang selv gad stille op sammen med hjælperen.
tilføjet af

en rigtig god ide

Jeg syntes det er rigtig smart med denne personlige shopper. Mange gange farer man fortvivlet
rundt i de store centre eller bygader, og bruger en masse tid på IKKE at finde gaverne. Her er det da rigtig smart at man benytter en ”kender” som man har givet besked på hvad der skal købes.
Så kan benytte tiden evt. sammen med børnene til en tur i biffen i mellemtiden, som jeg tror alle syntes er sjovere end at stå i kø.
Upersonligt og skuffende siger nogle af kvinderne, men tænker I så også på hvor skuffende der er for manden, der har brugt timer på at finde gaven til kvinden i sit liv – hvorefter den så bare bliver byttet fordi farven, størrelsen ikke passer eller fordi man har købt noget der ikke stod på ønskesedlen.
Er det upersonligt at købe en gave, som en anden har taget ned fra en hylde og bragt hen til dig – tja det syntes jeg ikke.
Hvis man vil have skuffelser og upersonlige gaver, bør man måske konkretisere sine ønsker lidt mere, så man får præcist det man ønsker sig. Vil man lade fantasien hos sin partner styre købet, kan man vel også respektere friheden/kreativiteten til måde at indkøbet bliver foretaget på, og så være glad for at få en gave overhoved – er det ikke mere tanken der tæller ?.
Sjovt nok kan jeg konstatere i denne snak, at det kun er kvinder der er negative omkring denne rolle – hvorfor mon det?.
stor julehilsen
den tidsbevidste MAND
tilføjet af

Øhhh...

Har du læst mit indlæg? Skrev også "men".
tilføjet af

Sandt

men den service du snakker om der er vist heller ikke helt gratis...som den f.eks. er i stormagasinerne! ;o)
tilføjet af

En rigtig god idé

Jeg ville ønske at min mand var ligeså tidsbevidst som du.
Så kunne det være, at gaverne blev bedre.
Hos os har det kostet mange års hårdt arbejde at få manden i mit liv til at forstå, at når han ønsker sig (og får) personlige gaver til både jul og fødselsdag, så er det ret kedeligt, at mine gaver altid består af noget han og hans familie synes vi mangler i husholdningen. Salatbestik, viskestykker, pejsesæt m.v.
Jeg går helt ind for en personal shopper til mænd og kunne godt forestille mig at kvinder kunne have glæde af sådan en også. På den måde kunne vi andre blive fri for at høre på deres beklagelser over deres vilde stress op til jul, fordi de må ræse byen rundt for bl.a. at købe julegaver.
tilføjet af

pas på

kedelig mand, det kan være at de får orgasme når du kontakter dem :-) sorry kunne altså ikke nære mig, jvf. dit tidligere indlæg om orgasmer.
tilføjet af

Gid min samlever...

Havde brugt en personlig shopper.. har fået min julegave i forskud .. et skrivebord som jeg overhovedet ikke har ønsket men min kæreste har ønsket sig et nyt kontor længe... Jeg er så skuffet at jeg kan tude... Vi aftalte i går at give hinanden en printer som vi begge har brug for... og nu sidder jeg her med et fucking skrivebord!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.