5tilføjet af

Man vil ikke andet end ufred.

Man starter med børnenes opdragelse. Man laver fjende billeder. Børge , når du bliver voksen bliver du selvmorder , og kommer direkte i paradiset ( den tror vi andre jo ikke på). De er martyrer , vi er vantro. De vil styre det hele med terror , beskidte handlinger. Uskyldige mennesker ( mange børn) bliver truet på livet og dræbes. Alt hvad man gør er helligt , det forstår man jo ikke. Hvis gud vil .... det forstår man jo ikke. Hvordan kan man hjernevaske mennesker til at begå så grusomme ting som man gør? Hvorfor kan man få lov til at have lejre , hvor man bliver trænet til beskidte handlinger?? Et * menneske* siger , jeg er ansvarlig for det der skedte i Rusland på skolen ?? Vi vil ikke finde os i det gemene svineri de går og laver. Nu er jeg tilhænger af , at man får tortur fængsler til disse gemene forbrydere. Jeg har godtnok en anden gud , og har fået en helt anden lærdom da jeg var barn. FØJ.
tilføjet af

Angsten for ikke at få nok

Hele kampen for at rede sig selv og angsten for ikke at få nok
gøder den fælles fordømmelse, som får DUMHEDEN til at GÅ AMOK.
De kalder sig det moralske flertal, og det er mere end almindeligt trist
Deres metode er, at de bruger Jesus som en slags sindsforvirret nynazist.
Gud fri os
tilføjet af

Jeg betaler din bistand...

Du er da en rigtig taber og nørd..der spilder tid på at fremme had ..er du blevet voldtaget af din bedste far som lille?
Der er ikke nogen der vil overtage verden...ja, hvem har tilintet gjort indianerne i amerika og Autraliens ur-befolkning..hvem er det der bomber kvinder og børn i Iraq og Afhanistan og daglig drab på palestinenser i det besatte land..Usa terrorister krydset atlanten for at stjæle og lemleste( er besvist at krigen var påbegyndt uden grund) og senest af general sekrtæren at Usa og dens kriminelle allierede tilside satte FN og dermed krigen var ulovlig. Muslimer har ikke besat andres lande, men tværdigmod dem du roser til skyerne er kriminelle som tager det der ikke er deres(olien). Laver problmer verden over, mon ikke de besidder en xtra gen i kroppen..en kriminel gen , som gør at de bliver onde? jeg har sku`ondt af dig du sidder på din flade røv og spreder terrorist propoganda, se at få lettet røven dit svin og giv noget til danmark. Lad være med at bejle dig til ekstra bladet og denne slags uanstændig medeier , hvis levebrød er at fremme misfortåelser...det er deres levebrød.
Der er plads til ALLE i danmark og heldigvis er danmark fyldt med gode mennesker.
tilføjet af

knoldesparker

Din knoldesparker du trænger da viste til en ordentlig afklapsning, sådan med et par gevaldige sæbeøjne, og en brækket næse der er tværet ud over hele rødbeden.
tilføjet af

Nam nam for en psykolog

Ring til din læge. Du vil være nam nam for en psykolog. Jeg tror ikke, at Pia Kærsgaard kan hjælpe dig
tilføjet af

Det var sddfr jeg mente

Aaabenraamanden er sgu god nok
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.