11tilføjet af

Makin' Magic? Hjælp.

Det er ikke et svar, men jeg vil gerne vide - hvad er det for nogle krystaller, der skal komme frem i ens have???
Ja, jeg har altså løst alle formularerne og alt det der der står i formularbogen, men der kommer altså ikke noget frem i haven.
Jeg bor også i magibyen og har over 2000 magimønter.
Og hvordan virker den der Move objects ting kode?
Jeg føler mig som idiot, please hjælp mig.
tilføjet af

...

Krystallerne kommer frem hvis du tryller rigtigt meget... Du f.eks. lærer at teleporterer når du har fået krystallerne...
Håber det hjalp...
tilføjet af

HeJ...

Hej... Du siger at du har lavet alle formularene... Hvor fik du de sorte roser henne... Håber du vil hjælpe mig...
Hilsen Tone...
tilføjet af

En ven i nøden

Man skal være kendt eller bare en eller anden i familien skal være kendt. Og når de besatte fans kommer skal du bare lade dem gå rundt i din have. Så på et eller andet tidspunkt lægger de en sort rose som alle kan samle op. Men pas på for butleren smider dem ud hvis man altså har sådan en!!!
tilføjet af

Help til move objects on

Hvis du vil aktivere move objects on koden, skal du først trykke på ctrl, c og så den pil der er ovenover ctrl (hvad fanden hedder den egentlig??), så vil der komme en blå boks frem i øverste venstre hjørne af din skæærm. Så indtaster du koden: move_objects on, præcis som det står her, og så trykker du enter. Hvis boksen forsvinder, har du aktiveret koden, hvis du har tastet forkert kommer der en boks med no such cheat frem, og du skal gøre det igen. Nå, men når du så har aktiveret koden, skal du gå ind i køb ting-moden, og så kan du flytte og slette ting du ikke kunne før fx. mailboxen...
tilføjet af

Lige glemt noget

Ville bare lige sige, at du skal trykke på ctrl,c og den der pil ovenover samtidig, ellers kommer der ikke noget frem...
tilføjet af

Mere hjælp tin Move Objects on!

Når denne kode er aktiveret kan man også bygge udenfor sin grund(Altså på det stykke rundt i kanten man ikke plejer at kunne bygge på).
Dessuden kan man flytte rundt på sine simmer og man kan slette dem hvis man har lyst - De kan dog komme tilbage. Når man har slettet en sim skal man bare trykke på dens hoved i den nederste bjælke - Så kommer den frem igen.
Når den er kommet tilbage har den fuldt i alle ting. Altså "sult", "søvn" osv... Det er dog en god ide at gemme før man gør det - Det kan gå galt så din sim mister et eller flere af hans/hendes færdighedspoint.
Hvis man ikke længere ønsker at move_objects koden skal være aktisv bruger man bare koden der hedder
move_objects off
tilføjet af

hjælp

er der en der har koden til at få magic co. mønter så skriv lige til mig på sniger@msn.com be om
tilføjet af

Hjælp til dig der føler sig hjælpeløs!

Jeg forstår godt at du føler dig en lille smule hjælpeløs, for det gjorde jeg også før jeg fik min heks til toppen:
med hendsyn til de der krystaller, så kommer detv selvfølgelig an på hvor god en magiker din sim er, men den skal også have venner der er megiske for at komme frem i den magiske verden, så begynder de store krystaller at komme frem, jeg har nemlig selv fået nogle af dem.
tilføjet af

Frem i studieby for at få sorte roser:

P.s. For at kunne få fat i de sorte roser, skal man jo blive berømt, og hvis du syntes at det er lidt svært at blive berømt, så skal du bruge din magi!
Hvis du kan den der "ramt af lynet" besværgelse, så skal du kaste den over alle (det hjælper mest med mandlige stjerner) der er berømte, og så hjælper de dig hellere end gerne!
tilføjet af

mig der ik kan

hjælp! jeg har det meget svært ved at kunne blive berømt for at kunne få de sorte roser! kan nogle ikke give mig lidt hjælp til at blive berømt, BE OM!
tilføjet af

Move objects hjælp til jer!

for at få koden til at slette unormale ting, som F.eks. din sim, så skal du gøre følgende:
Tryk først på den der pil op tast, og derefter Ctrl og C. Du skal holde dem nede på samme tid, så kommer der en grå lille boks opppe i hjørnet.
Så skriver du i boksen: Move_objects on
tryk så på enter, og så har du koden klar.
Du skal trykke den hver gang du starter spillet, for computeren gemmer ikke dine ændringer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.