5tilføjet af

MAILS! TJEK DRIFTSTATUS HER - JA GODAW DO!!!!!!!!

SOL skriver, at man kan tjekke driftstatus!!! Ja Godaw do!!! Under driftsstatus kan man se at sidste opdatering er :Fredag d. 31/10-08, kl. 14:50!!!!!???
På mit arbejde arbejder vi over, lørdag og søndage når vi har travlt! Det er d.d. d. 2/11 - snart d-. 3/11. Gik SOL´s medarbejder på weekend fredag d. 31/10 kl. 14:51??? Eller har de så travlt med, at løse problemerne, at de ikke har tid til, at opdatere driftstatusen?? Det giver i hvert fald et indtryk af, at der INTET SKER!!?
tilføjet af

der sker intet ?????

Dagen hvor det hele skulle være ok igen efter kl 20.00 gik der rigtig mange timer og pludselig kom jeg ind, og fandens også. alle mails var væk ud over 7 som var kommet ind, inden for kortere tid 😮
Tænkte at desværre nok var sådan og jeg så ik behøvede at rydde op i den, så var da noget positivt ved det.
Men ak, siden har jeg heller ik været i stand til at se mail, og er nu nogle dage siden, 3 eller 4 tror jeg 😮
Men tja gad da heller ik kigge mail!!!! gider nemlig godt få dem om lang tid og bare vente. Jeg ved godt sol mail er gratis, meeen spænder man ik hjælmen ved først at lukke hele lortet og få det nogenlunde op at køre 4-6 timer efter oprindelig driftstart, hvorefter alt bare igen, slet ikke fungerer, og siden bare står og klikker 😮
Jeg havde da i det mindste forventet at man så skrev, hvornår VI kan forvente at kunne bruge vores mail igen, frem for ofte må ind og tjekke om det nu er færdigt, og så overholde den tid, man kan da opdatere tiden hvis det endelig er🙂
Tja må vel bare ha tålmodighed, eller i værste fald flytte til anden mail, men mit mail navn ville nok være optaget, da det er meget brugt, og har haft navnet rigtig længe, og sikke meget besvær det ville give.
Jeg håber bare snart de får styr på sagerne 🙂
tilføjet af

Kig her

http://www.sol.dk/support/drift/
der kan man se hvordan de egentlig er igang med tingene, syntes også det er mega trels, men der er ik noget at gøre ved det.
man må jo bare håbe de snart er færdige, og tror egentlig de arbejder på livet løs😉
tilføjet af

Forsøgte Søndag - Alle mails klar mandag morgen ( Adresser mangler endnu )

Forsøgte Søndag - Alle mails klar mandag morgen ( Adresser mangler endnu )
tilføjet af

Hjælp vi mangler vores gamle mails

Jeg kan ikke forstå, at der ikke kommer lidt flere driftsmeddelelser fra support. Det er slemt ikke at vide, om de finder de gamle mails frem. Jeg har en masse foreningsmails + en del andre, for mig, vigtige mails, der svæver i det blå.
Kontaktpersoner er også væk.
Kan I ikke snart give en forklaring og et tidsestimat på, hvornår det kommer på plads.
tilføjet af

svar til tot222

Hej Tot222,
Vi har været online on/off her i weekenden. Her har vi blandt andet fulgt op på nogle af fejlmeldingerne og registereret hvad brugerne har meldt ind via kundeservice.
Flytningen af mails er en automatisk proces. SOL får derved ikke nogen direkte gevinst ved at jeg sidder online 24 timer. Driftstatus har været opdateret i løbet af fredagen og lørdagen. Og her til morgen har vi igen opdateret den.
Jeg forventer at have en ny status klokken 10:00, når vi har samlet weekendens information.
Med venlig hilsen
Scherz
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.