4tilføjet af

Mægtige FCK møder mægtige Manchester U.

Hermed bringes så en part 2, nu når i ikke kunne se det humoristiske i det første indlæg. Nu er det rettet, og håber alle så er fuldt ud tilfredse.
I aften er der dømt fodbold i særklasse, hvor to modsætninger mødes. Manchester United er noget, og FCK vil gerne være noget.
Håber dog ej at den åndelige leder Don fra Østerbronx får et hjertetilfælde, som han ifølge gårsdagens avis jo frygtede under Celtec kampen i Glasgow. Den var jo også vildt spændende, og husker som var det i går, at alle sad på kanten af sæderne og bed negle.
Megastjernen Jesper Grønkjær som blev købt med henblik på Champions League, er ikke at finde blandt græsstråene, og svensken Tobias Linderoth vil hellere føde (hvilket jeg godt kan forstå). Jeg tror nu på at Don’s søn, den hjemvendte succesdreng Hjalte ”Bonghår”, nok skal gøre sig bemærket blandt de mange danske spillere der er at finde i truppen.
Hvorom alt er, så elsker vi at hade hinanden, og lidt solid humoristisk opbakning skal i sgu ha’ med på vejen til succes, især nu når i har ventet i omegnen af 5100 dage, så pøj pøj med aftenens kamp.
- Personligt levner jeg dog ikke Don’s sønner mange chancer, selvom de bliver velsignet af deres Fader og kysser ringen på hans finger, sekundet inden de løber ind på Old Trafford til holdet der ikke har tabt en hjemmekamp i første runde i Champions League de seneste fem år.
I dagens anledning: Forza FCK ”Jer kan ingen slå”
®™ FedeBritt - hvem ellers?
tilføjet af

Haha fede nu kan selv en FCK fan forstå det:o))

Det går jo ikke de kører forkert vel??
tilføjet af

Noap...

Fortsat god dag.
*FB*
tilføjet af

De får ørerne i maskinen

de kære FCK
tilføjet af

Hvem er dommer??

Det vil jeg gerne vide
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.