6tilføjet af

måske snart ny landstræner

det må vidst snart være på tide. Morten Olsens fodboldfilosofi tror jeg bestemt ikke fejler noget. Jeg tror bare tiden hvor man sagde man spillede presspil, fløjspil eller kombinationsspil er ovre. Hvis man vil vinde idag skal man kunne det hele mere eller mindre, i nogen grad. Og jeg tror Morten holder lidt for meget fast i sine stive systemer.
Det kan sgu ikke være seriøst når en spiller som Marc Nyegård kan være inde omkring landsholdet. Han er over 30, og har ikke fremtiden foran sig.
tilføjet af

Marc Nyegård

Hej
jeg synes Marc Nyegård har vist målfarlighed for Randers. Antallet af succesfulde danske angribere i udlandet er ikke mange. Så den dag Bendtner skulle blive skadet, og resten af holdet har vænnet sig til en høj boks-spiller, så er han måske en (alternativ) løsning?
mvh
Halfdan
tilføjet af

Ansær Michael Laudrup

ML som headcoach og MO som assistent. Gad vide hvordan det ville gå? Den bløde cheftræner kontra den lukkede assistent. Skør kombination. 😮
tilføjet af

Morten Olsen og Peter Bonde

NEJ lad os da få de rigtige Morten og Peter som landstrænere, det ville gi god TV med humor og en langt mere skør og uberegnelig spillestil!!!
tilføjet af

tror slet ikke

ML er interesseret i jobbet som landstræner
tilføjet af

du har ret

med dansk fodbolds nuværende niveau bør man ikke spekulere så meget i hvem der har den rigtige alder. Der skal bare bankes nogle kasser i kassen, om man så må sige
tilføjet af

Yes!!

Og så Nick Horup som stadionspeaker - så vidt jeg har hørt har han fået en lille smule erfaring i den disciplin. Eller også har jeg bare hørt vildt dårligt efter.
Peter Palland er jo også "helt vild med sport - AL slags sport!". De er cool, de to. 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.