5tilføjet af

Måske det forkerte sted?

Jeg er kommet til et stadie i mit liv hvor jeg er alene. Det er nu engang noget svært når man som jeg elsker sex. Jeg er selvstændig og arbejder MEGET, ikke at det er et problem bortset fra at jeg ikke lige kan komme afsted med at "rende" i byen og finde et onenight-stand.
Det virker ellers som en god løsning da jeg faktisk ikke er vild med ideen om et fast forhold lige nu. Jeg er 32 og har faktisk aldrig prøvet at være alene. Derfor søger jeg de vises sten på hvordan man finder en sød, lidt sexgal *G* kvinde der har det som jeg.
Som overskriften hentyder til er det måske det forkerte sted at skrive dette, men jeg kan umuligt være den eneste der har det sådan, eller er jeg?? Kort sagt: Hvordan finder man en kvinde der elsker sex, eller rettere, er vild med sex og tør indrømme det, men som jeg ikke rigtig ønsker et fast forhold men "bare" masser af sex når chancen byder sig??
Mvh nejumika@hotmail.com
tilføjet af

Lidt hjælp...

Jeg har samme alder som dig... Jeg er netop begyndt at gå på bodel. Der var en del grænse der skulle overskrides, men nu har jeg gjort det et par gange og det er FANTASTISK! Det er virklig mange frække piger at vælge imellem...
Og så er det bare sex...
Håber du kan bruge det tip til noget....
tilføjet af

Tak, men......

Jeg indrømmer da gerne at tanken har strejfet mig, men har altid været af den mening at jeg ikke ville betale for det. Men det kan da være at jeg skulle tage det op til overvejelse endnu en gang. Mange tak for din besvarelse. *S*
tilføjet af

Det forkerte sted findes ikke!!!

Deres behov og lyst er typisk. Let`s be honest, this is an open fantasy for man & woman, men are just brave or stupid enough to admit it. You have a few choices, but before you make them you have to decide who and what you are.
1. Are you good looking ?, If `YES` try online dating, send a photo and you`ll get lucky fast. If `NO` dont send a photo and hope for luck.
2. Are you `ganske almindelig´? If `YES´ join a dance club for adults, there are many frustrated housewives in Denmark and they all go to gym or dance classes, or try a busy shopping center cafeteria on a saturday afternoon and look out for the women that smoke there, they are all interested in the forbidden sex rule, they mostly have their kids with them as a cover and it`s insurance for their boring husbands.
3. Are you `meget lidt pæn´? If `YES´ forget it buddy, you only have 3 choices..the old "I paid to get laid" concept or the old "desparate mans handshake", the final solution is mine svigermor..og jeg promise you min ven, her ka DU tjene penge.
Held og lykke din horny skid
tilføjet af

sex gal

hej M32. jeg tror på der er en ude i verder der er sex gal (også piger), jeg er en af dem, men jeg har desvære nok hjemme. Vist jeg var alene vil jeg tro jeg var med på den værste, for jeg kan bare ikke få nok. Måske skulle du prøve at skrive det under en anden kadagorig. Jeg håber du finder en der er lige så vild og liderlig som jeg er. Held og lykke frem over.
Knus her fra
tilføjet af

et forum til dig

I stedet for dating.dk kan du prøve www.scor.dk. Det er ikke så kæreste-fikseret, men mere baseret på, at folk vil finde sexpartnere. Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.