2tilføjet af

vente med tilstandsrapport

i disse tider hvor huse ligger længe til salg og en tilstandsrapport kun er gyldig i 6 mdr - er der så en mulighed for at sælgere kan afvente seriøse købere før rekvirering af en tilstandsrapport❓ jeg ved godt det ikke er et lovkrav med tilstandsrapport , kun for at frigøre sig for ansvaret om der senere dukker noget op❓
hvad ville du gøre hvis du skulle sælge et hus - ville duy sælge selv - eller få en mægler , ville du forhandle pris og på hvad❓
og hvad med den rapport som jeg mener er røveri at staten kun giver 6 mdr 😖
tilføjet af

tja

Det kommer primært an på
1. hvor travlt i har
2. hvor attraktivt jeres hus er
3. hvor prisfølsomme i er
ad 1) Hvis i har travlt og bare gerne vil have solgt, til en nogenlunde pris, så vælg en mægler. De kører med solgt/gratis igen. Så der er rimelig god chance for at han finder en som vil købe inden for de 6 mdr, og prisen bliver nogenlunde rimelig (ikke top - ikke bund)
ad 2) Hvis jeres hus er attraktivt, vil det tiltrække en masse opmærksomhed fra start og i kan være heldig at ramme "plet" på en villig køber. Det er jo altid dejligt. Måske kan i næsten blive enige om pris, og du kan så spare en del penge ved blot at få en ejendomsmægler til at ordne "resten". Du sparer hurtigt minimum 50-100 tkr på markedsføring og salærer.
ad 3) Prisfølsomme ... handler lidt om hvor pressede i er for at sælge. Mange sælger pga skilsmisse jobskifte osv og de er nødt til at acceptere den pris der kommer. Hvis i kun vil sælge til en bestemt pris, og i ikke kan få den - vil i så blive boende ??
Jo, man kan vente med en tilstandsrapport til der er en villig køber, men oftest er det noget af det første en potentiel køber kigger på. Er den der ikke ... vil han være skeptisk... Forventer i det tager lang tid at sælge (området ikke så populært) så vent med tilstandsrapporten.
Just my 2 cents :-)
tilføjet af

Tilstandsreporten ?.

Den er ikke 5 flade øre værd, om den så kun er 2 minuter gammel eller 5år.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.