4tilføjet af

min kone er min aupair

hvorfor betale en dyr kinøjser når man har sin kone? Hun laver mad, gør rent, vasker tøj og så kan man duske hende når hun er færdig. Hun får dog kost og logi og så stikker jeg hende en 100krone i ny og næ.
Så drop alt det underbetaling af de stakkels udlændinge
tilføjet af

100 kr...???

du er jo bindegal man....stik hende en god og solid nettopose, og send hende ud og samle flasker.....😉
tilføjet af

Pas nu på...

Du forvænner hende bare..
tilføjet af

du ved ikke meget om aupair

vi har ca. 7000 filipinske aupair piger/ fyre i danmark, som for det meste kommer fra filipinerne.
der er 7 i godthåb.
normallønnen for en ansat i det private tjener næsten 5000 pesos om måneden, med arbejde om lørdagen også, for dem der er så heldige at de kan finde arbejde derhjemme, enlige mødre bliver ikke ansat.
på grund af koruption tjener de offentlige ansatte ca. 30.000 pesos om måneden, desuden også en sæk ris. plus bestikkelse for visse grupper, politi, toldere, hoteller, og mange flere.
hvis en eller anden politimand beder om bestikkelse hvis man som udlænding kører i en taxa, så skal man bare gemme kviteringen og vise den næste gang man bliver stoppet, så slipper man måske for at betale en gang til.
en aupair er her typisk i 18 måneder, og rejser videre til norge eller et andet land i 18 måneder, derefter kan de være i danmark 18 måneder mere.
normalt tjener de 3000 kr. om måneden samt kost og logi, og det er ikke som mange fejlagtigt tror lommepenge, aupair sender 95 % af lønnen hjem til familien, hvilket vil sige ca. 27.000 pesos.
der bor ca, 90 milioner på filipinerne, og de 16 milioner arbejder i udlandet, det kan forsørge deres fattige familie, så de kan gå i skole og købe bøger, hvilket de selv skal betale.
mange overlever på en skål ris om dagen.
tilføjet af

Jeg begik den bommert -

- at invitere hende med til bordet - og senere i min seng.....
Nu er det ligesom blevet en vane for hende at komme ind og sidde og spise med inde i spisestuen - når hun har serveret, forstås..
Når jeg har fået serveret min aftenkaffe har hun forskellige små-puslerier - opvask, vasketøj og lidt rengøring rundt om i mine 234 m2....
Når hun har hygget færdig med dette kan hun ofte godt nå at komme til min seng inden jeg falder i søvn - som en lille belønning giver jeg hende så et par minutters sex..
Vi har nu været gift i 33 år og hun virker stadig som om hun er glad -
Hvad kostpenge angår - jeg har ikke helt styr på hvor meget af sin løn fra hendes morgen-rengøringsjob hun bruger til den slags..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.