6tilføjet af

Linux er sagen!

Jeg fatter ikke hvorfor folk bliver ved med at støtte Microsoft! Skift til Linux og støt et godt initiativ!
tilføjet af

Eller er det...?

Her for ikke så forfærdeligt længe siden var jeg på weekendtur med en 'linux guru'. Han var (ligesom visse andre) fanataisk bruger af linux. Da vi på et tidspunkt skulle bruge hans bærbare til CD afspiller var der bare et problem - den lille smule software der skulle bruges til at mounte CD-rom drevet havde han glemt at installere... Hivlket han fandt ud af efter ciirka en times roden rundt med computeren. Den slags problemer er der sgu ikke med windoze - det kan alle bruge.. selv gamle damer på 70!
For hvorfor lære alle kommandoerne når man kan llade computeren gøre det for sig?
tilføjet af

Linux

Der er heller nogle homebanking der kan køre med det !!!
tilføjet af

Linux er jo ikke bare linux

Hold dog op hvor i rapper.. Nu findes der jo efterhånden et hav af linux distributioner, hvor i blandt der er versioner der opfører sig meget som windows. Så hvis man ikke kan overskue at skulle tænke selv kunne man jo vælge noget som Mandrake Linux.
Selv kører jeg SuSE og jeg har da ingen problemer med at bruge homebanking, jeg ved ikke hvor i får disse uholdbare postulater fra..
Heldigvis er valget jo frit så længe man ikke har valgt windows!
Og ja Linux Rocks
tilføjet af

windows versus linux

Jeg bruger windows xp på min computer fordi det var det der fulgte med da jeg købte den. En af mine venner har Linux og han syntes det er ok. Men personligt gider jeg ikke bruge tid på at ændre styresystemet i min computer. Jeg er lige så doven som de fleste andre danskere, så indtil videre står der windows på menuen hos mig.
tilføjet af

Ikke enig!

.. Kan ikke se det fede ved Linux .. Hvad er der nu galt med Windows? ..
tilføjet af

Det skal jeg sige dig..

Windows er djævlens værk, man er jo bundet på hænder og fødder.. Man ville vel heller ikke købe en bil hvis man kun måtte køre på private veje..??
Da linux er open source, har man fuld kontrol over alt hvad der sker, og skal ikke nøjes..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.