0tilføjet af

Lille tissemand!

En ung mand var utrolig forelsket og ville meget gerne i seng med sin kæreste, men desværre havde han en meget lille tissemand. Så da de kommer i seng, skynder han sig at slukke lyset, så kæresten ikke får den at se. Han tager den frem og lægger den i hendes hånd. - "Ellers tak, men jeg ryger ikke..
_____________
Patienten til den unge sygeplejerske:
Jeg vil helst ikke vaskes forneden. Jeg er flov over at min tissemand er så lille.
Sygeplejersken kigger ubnder dynen og siger, med et varmt smil:
Åh, pyt! Jeg har da set mange, der var mindre.
Patienten:
Virkelig?
Sygeplejersken:
Ja, jeg har arbejdet på børneafdelingen..
____________
En dame er alene hjemme og pludselig ringer det på døren. Hun lukker op, og udenfor står en mand der siger: - Det kan godt være, at det lyder lidt underligt, men jeg vil give dig 1000 kr., hvis jeg må se dine bryster.
Det chokerer damen lidt, men det er jo nemt tjente penge. Hun går med til det, og løfter op i trøjen, så han får dem at se, og de 1000 kr. er hendes.
Manden skal lige til at gå, men siger så: - Øhh ja, det lyder jo godt nok lidt skørt, men du får 5000 kr., hvis du smider tøjet. Damen synes godt nok han er lidt grov, men igen, det er let tjente penge. Hun smider lynhurtigt tøjet, og tager det hurtigt på igen. Manden giver hende de 5000 kr., og siger tak og går.
Lidt efter ringer det igen på døren, damen lukker op, og der står manden igen og siger: - Tja, du får 16.000 kr., hvis jeg får lov til at gå i seng med dig. Damen tænker lidt: - Bom, bom, det var ligegodt frækt, men tænk 16.000 kr. tjent på et par minutter, det ville ikke være dårligt, så hun siger ja. Efter de har ordnet det de skulle, får hun de 16.000 kr., og manden siger tak og går igen.
Om eftermiddagen kommer hendes mand hjem fra arbejde og siger: - Hej skat, har du haft en god dag? Damen: - Jaah den har faktisk været ret god. Manden: - Forresten, har Leif fra arbejdet været forbi med mine feriepenge..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.